Oudot uutiset

Nainen heräsi, kun lemmikkikoira ripuloi hänen suuhunsa – joutui päiväkausiksi sairaalaan

Julkaistu

Listafriikin oudoimmissa uutisissa kerrotaan tänään kuvottava tapaus Englannista. Nainen joutui suolistotulehduksen vuoksi useaksi päiväksi sairaalaan, kun koira ripuloi hänen suuhunsa.

Yököttävällä tarinalla on onnellinen loppu, sillä sekä koira että omistaja ovat toipuneet ennalleen rajujen vatsavaivojen jälkeen. Sotkuisesta välikohtauksesta huolimatta myös sopu on säilynyt.

Yhteyden meihin saat somekanavissamme, ota Listafriikki myös seurantaan:

https://www.instagram.com/listafriikkicom/
https://twitter.com/listafriikki
https://www.facebook.com/listafriikki

Hirmuinen herätys: Koira ulosti suuhun


Brittiläinen Amanda Gommo oli päivänokosilla tyttärensä koiran kanssa – kuten hänellä usein oli tapana. Chihuahua Belle makoili normaaliin tapaan tyynyllä 51-vuotiaan Gommon vierellä. Kesken rentouttavien unien Bellelle tuli vatsanväänteitä ja se ripuloi rajusti.

Advertisement

Valitettavasti Gommo nuokkui suu auki, joten osa hänen naamalleen roiskuneesta vetisestä ulosteesta päätyi suuhun asti. Bristolissa asuva Gommo kertoo sotkuisesta hetkestä näin: ”Tunsin jotain ruiskahtavan suuhuni. Juoksin kiireesti kylpyhuoneeseen oksentamaan, mutta koska poikani oli suihkussa, ehdin ennen pesua napata kuvan ripulisista kasvoistani.”. Koska nykypäivänähän mitään ei ole varmuudella tapahtunut, ellei siitä ole sosiaalisessa mediassa todistusaineistoa!

Se oli kuvottavaa ja oksensin rajusti vielä useita tunteja myöhemminkin. En vain saanut makua pois suustani”, jatkaa kovia kokenut Gommo.

Ripulitauti oli bakteerin aiheuttama

Pieni Belle-koira vietiin eläinlääkärille ja se sai antibiootit bakteerin aiheuttamaan vatsatautiin. Saaga ei kuitenkaan päättynyt siihen, sillä osansa Bellen suolen sisällöstä nauttinut Gommo alkoi saada samanlaisia oireita kuin karvainen kaverinsa.

Hän soitti kansallisen terveydenhuollon, NHS:n, palvelunumeroon, josta lähetettiin ambulanssi kotikäynnille. Ensihoitajat antoivat kipulääkkeitä koviin vatsakipuihin ja kehottivat juomaan paljon nestettä, jotta mahdollinen taudinaiheuttaja huuhtoutuisi itsestään pois. Mutta oireet eivät helpottaneet; päin vastoin. Seuraavan kahden vuorokauden aikana kouristukset olivat levittäneet vatsan seudulta koko kehoon jalkoja myöden.

Gommon tytär soitti jälleen ambulanssin paikalle, mutta tällä kertaa erittäin huonovointinen nainen kiidätettiin sairaalaan, jossa hänet laitettiin välittömästi tiputukseen. Hänellä todettiin sama suolistotulehdus kuin Belle-koiralla. Pöpö oli tarttunut suuhun päätyneen ripulin välityksellä.

Advertisement

Kaikesta huolimatta iloinen jälleennäkeminen

Amanda Gommo kertoo paikallismedialle, että kärsi vakavasta nestehukasta: ”En pystynyt syömään mitään siitä hetkestä lähtien, kun oksensin ensimmäisen kerran. Syömättömyys ja jatkuva ripulointi olivat vieneet kirjaimellisesti kaikki mehut, joten munuaisenikin olivat näivettyneet puoleen normaalista koostaan.”. Gommo vietti sairaalassa kolme vuorokautta saaden antibioottia ja nesteytystä suoraan suoneen.

Kotiutuspapereiden laatiminen oli lääkäreille ainutlaatuinen tapaus, sillä harvemmin sairaalankäynnin syyksi kirjataan ”suolistotulehdus, jonka aiheutti suuhun ulostanut koira”.

Sekä Amanda Gommo että Belle voivat nyt jo paremmin. Kaksikko on jatkanut yhteiseloa sopuisasti ja Gommo on antanut kakkaisen välikohtauksen anteeksi: ”Rakastan sitä edelleen sydämeni pohjasta, mutta kiinnitän tulevaisuudessa taatusti enemmän huomiota siihen, missä asennossa me päiväunia nukumme!

Lue myös:

Suosituimmat

Exit mobile version