Oudot uutiset

Teurastuomion saanut lehmä karkasi, vaelsi lomakeskukseen ja jäi jumiin vesiliukumäkeen

Julkaistu

Listafriikin oudoimmissa uutisissa kerrotaan tänään muun muassa teuraaksi määrätystä lehmästä, joka lähti seikkailemaan lomakeskukseen ja jäi jumiin vesiliukumäkeen.

Lisäksi kerromme hyvän ruokahalun omaavasta kiinalaismiehestä, joka sai porttikiellon ”syö niin paljon kuin jaksat” -ravintolaan – koska oli syönyt niin paljon kuin jaksoi. Uutisissa myös poliisilaitokselle rettelöimään mennyt mies, joka oli valellut itsensä käsidesillä ja syttyi siksi tuleen etälamauttimella ammuttaessa.

Yhteyden meihin saat somekanavissamme, ota Listafriikki myös seurantaan:

https://www.instagram.com/listafriikki/
https://twitter.com/listafriikki
https://www.facebook.com/listafriikki

Mutta nyt katsaus siihen, mitä erikoista maailmalla on sattunut. Tässä siis Listafriikin oudoimmat uutiset!

Advertisement

Karannut lehmä juuttui vesiliukumäkeen


Brasilialaisella maatilalla teuraskuljetusta odottanut lehmä karkasi, löysi tiensä lomakeskukseen hurvittelemaan ja juuttui vesiliukumäkeen.

Tarinalla on onnellinen loppu, kerrotaan se heti tässä uutisen alussa, sillä lehmä sai vapautuksen teurastuomiosta – eikä vähiten sen saaman kansainvälisen huomion vuoksi. Lehmän seikkailut saatiin nimittäin videolle, joka on levinnyt kulovalkean tavoin.

Lehmä karkasi noin 800 kilometriä Rio de Janeirosta länteen sijaitsevalta karjatilalta, jossa sen tulevaisuus oli lyöty lukkoon – pihviksi pöytään. Tuskin kyseinen lehmä oli tietoinen tulevasta kohtalostaan, vaikka se päättikin ottaa maatilalta hatkat. Jotenkin lehmä päätyi läheiseen Nova Granadan lomakeskukseen, jossa se kiipesi vesiliukumäen rappuset ylös. Liukumäen päällä se pohti hetken tilannetta ja päätti pistää ranttaliksi.

Kesken laskun lehmä kuitenkin vaikuttaa toteavan, että idea ei ollutkaan niin loistava ja jumittuu makaamaan erääseen kaarteeseen; sorkilla laskettelu ei ole mikään helpoin homma. On ihme, että koko rakennelma ei hajonnut sen alta, sillä kyseisen vesiliukumäen painorajoitus on 200 kiloa. Eläimellinen huvittelija sen sijaan painoi lähes 320 kiloa. Tarina ei kerro, miten lehmä lopulta saatiin vesiliukumäestä pois, mutta nyt se on jo takaisin kotitilallaan.

Karjankasvattaja on päättänyt pitää seikkailuhenkisen lehmän lemmikkinä ja on antanut sille nimeksi Tobogã. Se on portugalia ja tarkoittaa liukumäkeä. Tietenkin.

Advertisement

Mies sai porttikiellon ”syö niin paljon kuin jaksat” -ravintolaan, koska söi niin paljon kuin jaksoi

Huijausta! Ei ihmekään, että herra Kang on suuttunut ja syyttää ravintolaa syrjimisestä. Hän on nimittäin saanut porttikiellon Changshan kaupungissa, Kiinassa, sijaitsevaan Handadi Seafod BBQ Buffet -ravintolaan, koska on käynyt siellä useamman kerran syömässä vatsansa täyteen.

Ravintolan omistaja on kertonut kiinalaismedioille, että Kangin vierailut ravintolassa tekivät joka kerralla suuren loven tuloihin: ”Jos hän juo soijamaitoa, sitä menee jopa 30 pullollista. Siansorkkia ja katkarapuja hän syö koko tarjottimellisen ”. Kang myöntää syöneensä yhdellä istumalla 1,5 kiloa siansorkkia ja toisella visiitillä noin 4 kiloa katkarapuja, mutta ei silti ymmärrä porttikieltoa. ”Pystyn syömään paljon – mitä pahaa siinä on?”, päivittelee Kang, ja lisää vielä, että hänen jäljiltään ei tule koskaan ruokahävikkiä.

Varsin kummallista koko tilanteessa on se, että ravintola tosiaan on buffet, jossa saa syödä niin paljon kuin jaksaa ja koko rahan edestä. Mutta ilmeisesti mässäilyllekin on olemassa joku raja.

Mies syttyi tuleen, kun poliisi ampui hätä etälamauttimella

Kukaan ei varmaan halua tulla ammutuksi etälamauttimella, mutta mikä on pahinta, mitä voisi käydä? Kenelläkään ei varmaan ole käynyt mielessä, että sen seurauksena voi syttyä tuleen!

Näin kuitenkin kävi yhdysvaltalaiselle Jason Jonesille, joka tunkeutui Catskillin kylän poliisilaitokselle New Yorkin osavaltion pohjoisosissa. Poliisiraportin mukaan Jones oli vahvasti päihtynyt ja käyttäytyi huonosti. Virkavallalle jo entuudestaan tuttu 29-vuotias Jones jouduttiin rauhoittamaan etälamauttimen avulla, että hän ei satuttaisi itseään tai muita. Sitten hän syttyi tuleen.

Jones oli valellut itsensä kokonaan käsidesillä, mutta nyt selvittelyn alla on se, tapahtuiko nesteellä lotraaminen poliisien nähden vai jo ennen laitokselle saapumista. Sen takia hän kuitenkin roihahti liekkeihin. Mies on sairaalahoidossa, sillä hän sai välikohtauksen seurauksena vakavia palovammoja.

Advertisement

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosituimmat

Exit mobile version