Viihde

Top 10: Julkisuuden henkilöt, jotka ovat toinen toisensa kaksoisolentoja

Julkaistu

Sanotaan, että meillä jokaisella on olemassa jossain kaksoisolento. Julkkikset eivät ole poikkeus, mutta nämä ”julkkisparit” sen sijaan ovat.

Miten sitä reagoisi, jos kävelisit kadulla ja vastaan astelisi kaksoisolentosi? Tuo kokemus olisi varmasti melkoisen hämmentävä, eikä tilannetta voisi missään tapauksessa vain ohittaa, vaan kyllähän siihen jollain tavalla olisi reagoitava.

Julkkikset palkkaavat monesti kaksoisolentojaan näyttelemään heitä tietyissä tilanteissa, kuten esimerkiksi rahanhimoisia paparazzeja vältellessä. Tilanne saattaa kuitenkin olla siinä kohtaa astetta tai paria haasteellisempi, jos oma kaksoisolentosi on niin ikään julkisuuden henkilö.

Seuraava lista tulee pitämään sisällään Top 10 julkkikset, jotka ovat toinen toisensa kaksoisolentoja; inspiraationa tämän listan tekemiseen toimi sosiaalisessa mediassa viime aikoina levinnyt kaksoisolentohaaste, jossa sekä tavalliset tallaajat että julkkikset ovat postailleet someen valokuvia itsestään ja heidän kanssa samannäköisistä henkilöistä.

Julkkisten osalta näitä parivaljakkoja löytyisi itse asiassa paljon enemmänkin, joten tästä syystä Listafriikki.com julkaisee tämän listan Top 10 -muodossa eli kyseessä ovat julkkikset, jotka näyttävät kaikkein eniten toisiltaan.

Advertisement

10. Eric Dane & Leonardo DiCaprio

Oscar-voittaja Leonardo DiCaprio lukeutuu Hollywoodin kovapalkkaisimpien näyttelijöiden joukkoon ja kaiken kukkuraksi hän on myös ulkonäöllisesti varsin menestynyt – onhan hän esiintynyt lukuisia kertoja maailman komeimpien miesten listalla. Eric Dane tunnetaan puolestaan kaikkein parhaiten roolistaan huippusuositussa Greyn anatomia -sarjassa ja kas kummaa – myös hän kuuluu Hollywood-komistusten joukkoon.

Onko siis sattumaa, että edellä mainittu kaksikko saa kehuja ulkonäöstään?

Ei todellakaan, sillä heidän kasvonpiirteissään on todella paljon yhtäläisyyksiä ja etenkin iän karttuessa kaksikko on alkanut näyttää yhä enemmän ja enemmän toinen toisiltaan.

9. Amy Adams & Isla Fisher

Näyttelijä Isla Fisher on naimisissa varsin härskeistä rooleista tunnetun Sasha Baron Cohenin kanssa. Eräänä jouluna pariskunta päätti lähettää tuttavilleen joulukortin, jossa esiintyivät lastensa kanssa – yhtä pientä yksityiskohtaa lukuun ottamatta: kortissa oli Fisherin kasvojen sijaan näyttelijä Amy Adamsin kasvot.

Kukaan ei kiinnittänyt huomiota siihen, että perheen kanssa kuvassa poseerasi siis toinen näyttelijä, ja se kertoo kaiken oleellisen Isla Fisherin ja Amy Adamsin yhdennäköisyydestä; ja ei, nyt ei ole kyse pelkästään siitä, että molempien hiustenväri on punainen.

Advertisement

Eivätkä tarinat jää pelkästään tuohon joulukorttiin, sillä muun muassa Lady Gaga on tullut aikanaan onnittelemaan Fisheriä upeasta roolisuorituksesta elokuvassa, jossa todellisuudessa näytteli Adams. Fisher kertoo useimmiten paljastavansa ihmisille oikean henkilöllisyytensä, kun häntä luullaan Adamsiksi, mutta tuossa tilanteessa hän ei tehnyt niin. Mielenkiintoiseksi tilanne muuttui siinä vaiheessa, kun Adams tuli paikan päälle samoihin juhliin. Siinä kohtaa Fisher heitti Lady Gagalle: ”Mitähän ihmettä Isla Fisher tekee täällä, eihän hän ole edes ehdolla mistään roolisuorituksestaan.”

8. Katy Perry & Zooey Deschanel

Jokainen vähääkään Pop-maailmaa seuraava on kuullut nimen Katy Perry, joka on yksi menestyneimmistä naisartisteista. Näyttelijä Zooey Deschanel on puolestaan tuttu suurelle yleisölle ennen kaikkea roolisuorituksestaan Kolme miestä ja tyttö – televisiosarjasta, jossa näytellessään hän sai muun muassa useita Golden Globe ja Emmy-ehdokkuuksia.

Näillä kahdella naisella on myös muita yhtäläisyyksiä kuin se, että he ovat julkkiksia ja varsin menestyneitä omissa ammateissaan: sana kaksoisolento yhdistetään nimittäin enemmän kuin usein tähän kaksikkoon ja kieltämättä heidän yhdennäköisyyttään on vaikea lähteä kiistämään. Asia on vuosien mittaan ollut niin paljon tapetilla, että Deschanel on kertonut Perryyn vertaamisen olevan ärsyttävää.

7. Bryce Dallas Howard & Jessica Chastain

Hetkinen, onko Jessica Chastain vasemmalla vai oikealla? Kumpiko yllä olevassa kuvassa olevasta kaksikosta on Bryce Dallas Howard?!

Tukanväri on sama, kulmakarvojen muoto on sama, molemmilla on siniset silmät, korkeat poskipäät ja asiaa ei auta tippaakaan se, että heillä on ikäeroa ainoastaan neljä vuotta. Yhtäläisyyksiä on niin paljon, että etenkin tietyissä kuvissa ja hetkissä nämä kaksi näyttelijää voisi enemmän kuin hyvin sekoittaa keskenään toisiinsa ja niinpä ei ole ollenkaan liioiteltua kutsua heitä toinen toistensa kaksoisolennoiksi; itse asiassa Chastain on muun muassa twiitannut lukuisten ihmisten luulevan edelleen, että hän on Howardin kanssa yksi ja sama henkilö, vaikka molemmat ovat luoneet menestyksekkään uran Hollywoodissa.

Advertisement

Ja, jos nyt jäit miettimään, että kumpiko on kumpi yllä olevassa kuvassa, niin Oscar-voittaja Chastain on vasemmalla ja muun muassa Jurassic World -elokuvista tuttu Howard oikealla… Vai miten se nyt menikään?!

6. Mila Kunis & Sarah Hyland

Aikanaan 70’s Show -televisiosarjasta julkisuuteen toden teolla ponnahtanut näyttelijä Mila Kunis on sittemmin luonut melkoisen menestyksekkään uran ammatissaan. Asiassa ei ole varmastikaan haitannut hänen kaunis ulkonäkönsä; itse asiassa Kunisin on todettu olevan kasvoiltaan lähimpänä niin sanottua täydellistä naista, perustuen tieteelliseen tutkimukseen.

Moderni perhe -sarjasta tuttu Sarah Hyland kuuluu hänkin eittämättä julkkikset-kategoriaan, mutta hän on kuitenkin Kunisia selkeästi pienempi nimi Hollywoodissa. Voisi siis kuvitella, että hänelle varmasti kelpaakin ulkonäöllinen vertailu Kunisiin, joka on kerta toisensa jälkeen maailman kauneimpien naisten joukossa erilaisilla listoilla, joita julkaistaan vuosittain.

Kieltämättä näiden naisten ulkonäöllinen yhtäläisyys on monilta osin merkittävä.

5. Josh Holloway & Nikolaj Coster-Waldau

Nyt tällä listalla aletaan olla siinä pisteessä, että nämä julkkikset alkavat olla aidosti aivan toistensa näköisiä.

Advertisement

Josh Holloway kuului Lost-sarjan tähtiin, Nikolaj Coster-Waldau oli puolestaan yksi Game of Thronesin päänäyttelijöistä (ketkä nyt sitten ikinä olivatkaan niitä sarjan päähahmoja). Kun heitä katsoo vierekkäin, menisivät he täysin esimerkiksi kaksoisveljeksistä. Kaksikolla on ikäeroa vain vuoden verran ja he ovat molemmat syntyneet heinäkuussa, vain seitsemän päivän erolla.

Aina välillä Hollywoodissa tapahtuu tilanteita, joissa näyttelijä loukkaantuu esimerkiksi tehdessään omaa stunttiaan. Jos siis joku elokuvayhtiö palkkaa esimerkiksi yhdysvaltalaisen Hollowayn, kannattaa elokuvan tuottajan iskeä siinä vaiheessa puhelimensa pikavalintoihin tanskalaisen Coster-Waldaun puhelinnumero, sillä tuskin kukaan huomaisi eroa, vaikka mies menisi vaihtoon.

4. Will Ferrell & Chad Smith

Jimmy Fallonin talkshow-ohjelmassa nähtiin jokunen vuosi sitten häkellyttävä tilanne, kun koomikko Will Ferrell ja maailman tunnetuimpiin bändeihin lukeutuvan Red Hot Chili Peppersin rumpali Chad Smith olivat vierailemassa show’ssa samaan aikaan. He olivat pukeutuneet tismalleen samaan asuun ja he ottivat keskenään kisan rumpujensoitossa.

Tuota jaksoa katsoessa jokaisella oli ajoittaisia vaikeuksia erottaa, kumpiko oli kumpi, joskin toinen heistä on ehkä asteen tai pari lahjakkaampi rumpali – niin häkellyttävää on Ferrellin ja Smithin yhdennäköisyys.

Syy sille, miksi Ferrellistä ja Smithistä ei kuule kovinkaan usein puhuttavan toistensa kaksoisolentoina, on se, ettei Smith ole bändinsä keulakuva – rumpali harvoin on, Jussi 69:ä lukuun ottamatta – ja siksi hänen ulkonäkönsä ei välttämättä ole niin sanotusti mainstreamia.

Advertisement

3. Jaime Pressly & Margot Robbie

Näyttelijä Jaime Presslyllä on ikää 42 vuotta, joten häntä ei voi aivan tituleerata australilaiskollegansa, Margot Robbien, äidiksi, mutta niin tai näin – tämä kaunis naiskaksikko on todella lähellä toisiaan ulkonäöllisesti ja heitä voisi esimerkiksi enemmän kuin hyvin luulla sisaruksiksi.

Kun Presslyä ja Robbieta vertaa rinnakkain toinen toisiinsa, heitä voisi ehdottomasti käyttää synonyymina kaksoisolento-sanalle. Ei olekaan mikään ihme, että monet ihmiset ovat sekoittaneet nämä kaksi naista keskenään ja jopa heidän faneillaan on ajoittain vaikeuksia tunnistaa, kumpiko on kumpi – 13 vuoden ikäerosta huolimatta – ja kuinka ollakaan, he molemmat ovat syntyneet heinäkuussa, joten yhtäläisyydet eivät jää pelkästään ulkonäköön ja uraan.

2. Tom Hardy & Logan Marshall-Green

Tom Hardyn ja Logan Marshall-Greenin yhdennäköisyys on jotain täysin häkellyttävää – etenkin, kun molemmilla on partaa kasvoissaan. Ihan oikeasti, tässä kohtaa olisi kenties jo syytä käydä kysymässä molempien vanhemmilta, onko jollain heistä jotain kerrottavaa. Miten nämä kaksi muka eivät ole veljeksiä?

Vielä, kun Marshall-Greenille saisi hänen oikeaan silmäkulmaansa pienen arven ja silmien värin vaihtumaan ruskeasta sinivihreäksi, olisi palapeli valmis.

Ja koska sekä Hardy että Marshall-Green ovat molemmat näyttelijöitä, heihin pätevät samat sanat kuin aiemmin mainittuun parivaljakkoon Holloway & Coster-Waldau.

Advertisement

1. Javier Bardem & Jeffrey Dean Morgan

Tämän listan ykkössijan valtaavasta parivaljakosta ei ole pienintäkään epäselvyyttä, sillä Javier Bardem ja Jeffrey Dean Morgan ovat kuin samasta puusta veistettyjä, vaikkakin heistä Bardem on syntynyt Espanjassa ja Morgan Yhdysvalloissa. Nykyisin kaksikon ulkonäössä on ehkä hieman aiempaa enemmän eroa, sillä Morgan on laihtunut vuosien saatossa, mutta ei se yhdennäköisyys ole siltikään kadonnut minnekään.

Jos olet tähän päivään saakka epäillyt, onko se totta, että meistä jokaisella todella on olemassa kaksoisolentomme, tämän jälkeen ei ihan oikeasti tarvitse enää epäillä; jos Bardem ja Morgan eivät ole kaksoset, tai vähintäänkin veljekset, on tässä eittämättä kyse kaksoisolennoista.

Onkin melkoisen mielenkiintoista, että heistä molemmat ovat päätyneet elokuva-alalle. Onkohan kenellekään elokuvantekijälle tullut mieleen tehdä puhtaasti elokuvaa tälle kaksikolle, missä he voisivat näytellä kaksosia? Molemmilla on nimittäin sellainen määrä karismaa, että olisi äärimmäisen mielenkiintoista nähdä heidät samassa kuvaruudussa. Joku voisi lähteä esimerkiksi tekemään sellaisen elokuvan, jossa kaksikko istutetaan saman pöydän ääreen käymään dialogia keskenään – ihan sama, mikä on elokuvan aiheena.

🤷‍♂ Tuleeko sinulla mieleen muita julkisuuden henkilöitä, jotka näyttävät keskenään hyvin samannäköisiltä?

Mikäli joku duo olisi ehdottomasti kuulunut listalle, kerro siitä joko alla olevassa ⬇⬇ kommenttikentässä tai sosiaalisen median kanavissamme!

Advertisement

Suosituimmat

Exit mobile version