Oudot uutiset

Montako tulitikkua saat tungettua nenääsi? Tuore maailmanennätys on 68 kappaletta!

Julkaistu

Listafriikin oudoimmissa uutisissa tutustutaan tänään erikoiseen maailmanennätykseen: Mies tunki sieraimiinsa 68 tulitikkua ja lunasti paikkansa historiankirjoissa!

Yhteyden meihin saat somekanavissamme, ota Listafriikki myös seurantaan:

https://www.tiktok.com/@listafriikki
https://www.instagram.com/listafriikkicom/
https://twitter.com/listafriikki
https://www.facebook.com/listafriikki

Maailmanennätys täysin uudessa kategoriassa


Kun ihmiset lähtevät rikkomaan erilaisia ennätyksiä, niin lähes taivas on rajana. Kaikkea, mitä voi kokeilla, on todellakin kokeiltu! Myös kaikkea sellaista, mitä ei ehkä kannattaisi kokeilla, on kokeiltu.

On siis varsin harvinaista, että joku pääsee Guinnessin ennätyskirjaan täysin uudessa kategoriassa. Näin kuitenkin kävi tanskalaiselle Peter von Tangen Buskoville.

Advertisement

Mies työnsi nenäänsä 68 tulitikkua ja sai ensimmäisenä nimiinsä Guinnessin maailmanennätyksen suurimmasta määrästä tulitikkuja sieraimissa! Ennätyssuorituksen voi katsoa yllä olevalta Guinness World Recordsin videolta, johon on kerätty tuoreita ennätyksiä laidasta laitaan.

Ennätys olisi tullut toki vähemmälläkin määrällä, sillä kukaan muu ei ollut kyseistä tempausta aiemmin tehnyt. Ainakaan niin, että siitä olisi tehty virallista laskentaa Guinness World Recordsille.

Ennätyskirjalla on kuitenkin korkeat vaatimukset suoritusten suhteen, joten Buskoville asetettiin ennalta määrä, joka hänen on ylitettävä, jotta suoritus hyväksyttäisiin. Tuo määrä oli 45 tulitikkua, mutta tämä 39-vuotias tanskalainen päätti panna rytinällä paremmaksi, koska tikkuja mahtui nenään helposti enemmän.

Ennätysjahtiin kera tulitikkujen

Buskov on kertonut Guinness World Recordsille, että oli jo lapsesta saakka lukenut vuosittain ilmestyvää ennätyskirjaa suurella hartaudella ja ihastellut toinen toistaan erikoisempia ja uskomattomampia ennätyksiä.

Jokin aika sitten hän oli ruvennut etsimään itselleen sopivaa ja jotain hauskaa ennätystä rikottavaksi. Vaihtoehtoja oli tietysti lukematon määrä, mutta valmiista ennätyksistä ei kuitenkaan löytynyt mitään sellaista, jonka rikkomisesta miehelle olisi tullut luottavainen olo. Niinpä hän päätti kokeilla jotain aivan uutta.

Liiketalouden alalla työskentelevä Buskov myöntää valinnan olleen täysin sattumanvarainen, sillä hänellä ei ollut koskaan edes lapsena ollut viehtymystä työntää esineitä sieraimiinsa.

Advertisement

Suoritus meni kuitenkin nappiin ja kokemus oli ainoastaan positiivinen. ”Se ei yllättäen sattunut yhtään.”, kertoo Buskov Guinness World Recordsin ennätyshaastattelussa. ”Minulla on melko isot sieraimet ja venyvä iho. Tämä varmasti auttoi asiaa.”.

Enempään kuin 68 tulitikkuun Buskov ei olisi pystynyt; sieraimet olivat aivan äärimmilleen sullotut. Oman ennätyksensä mahdollista rikkomista tulevaisuudessa mies ei kuitenkaan sulje pois, mutta aivan kylmiltään hän ei siihen voisi lähteä: ”Tulitikkujen määrän kasvattaminen vaatisi harjoittelua. Tai sitten vain odotan, että nenäni kasvaa ikääntymisen myötä.”.

Lue myös:

Suosituimmat

Exit mobile version