Oudot uutiset

Mies soitti hätänumeroon selvittääkseen metamfetamiinin aitouden – tuli pidätetyksi huumausaineiden hallussapidosta

Julkaistu

Listafriikin oudoimmissa uutisissa kerrotaan tänään muun muassa huolestuneesta huumeiden ostajasta, joka soitti hätänumeroon varmistaakseen metamfetamiinin aitouden.

Lisäksi kerromme melko äärimmäisestä tavasta huijata tentissä eli istuttamalla Bluetooth-laite kirurgisesti korvaan. Lopuksi vielä hauska lomavideo Costa Ricasta: köysiradalla laskenut poika törmäsi vaijerilla kiipeilleeseen laiskiaiseen.

Yhteyden meihin saat somekanavissamme, ota Listafriikki myös seurantaan:

https://www.instagram.com/listafriikki/
https://twitter.com/listafriikki
https://www.facebook.com/listafriikki

Mutta nyt katsaus siihen, mitä erikoista maailmalla on tapahtunut. Tässä siis Listafriikin oudoimmat uutiset!

Advertisement

Mies soitti hätänumeroon selvittääkseen metamfetamiinin aitouden


Floridalainen Thomas Colucci otti viime viikon torstaina puhelimen kauniiseen kouraan ja soitti hätänumeroon. Colucci tarvitsi virkavallan apua, sillä hän oli ostanut baarista metamfetamiinia, mutta oli sittemmin ruvennut epäilemään huumausaineen aitoutta.

Kun poliisit saapuivat Coluccin asunnolle, kertoi mies hyvin avoimesti olevansa ”kokenut huumeiden käyttäjä” ja epäilevänsä tuoreen ostoksen olevan metamfetamiinin sijaan kylpysuolaa. Hän myös ilmoitti nauttineensa ainetta pienen määrän, mutta hänestä ”ei ollut tuntunut siltä, miltä pitäisi”.

Colucci luovutti kaksi pientä pussia poliiseille ja sanoi haluavansa saattaa myyjän ongelmiin vaarallisen ja tekaistun aineen myynnistä. Virkavalta teki työtä käskettyä ja testasi pussien kristallimaisen sisällön kenttätestillä. Coluccin pelko osoittautui turhaksi: kummankin pussin tavara oli ehtaa metamfetamiinia.

Mies ei kuitenkaan päässyt nauttimaan puhtaasta ostoksestaan vaan tuli pidätetyksi huumausaineiden hallussapidosta. Poliisi ei myöskään onnistunut saamaan selville myyjän henkilöllisyyttä, sillä tämä oli ollut Coluccille ennestään tuntematon henkilö.

Lääketieteen opiskelija huijasi loppukokeessa – oli istuttanut kirurgisesti korvaansa Bluetooth-laitteen

Intialaisessa yliopistossa lääketiedettä opiskellut mies kärähti verekseltään kiinni kokeessa huijaamisesta, kun valvojat tekivät yllätystarkastuksen kesken tentin. Opiskelijan korvasta löytyi kirurgisesti istutettu Bluetooth-vastaanotin, jonka välityksellä hän sai apuja kokeeseen.

Yliopiston edustajan mukaan opiskelijan korvassa ollut implantti oli hyvin piilossa, mutta hänen taskussaan ollut älypuhelin, joka oli liitetty laitteeseen, paljasti härskin lunttausyrityksen. Toisaalta miehen epätoivon ymmärtää, sillä kyseessä oli viimeinen kerta, kun hänellä oli mahdollisuus läpäistä yleislääketieteen tentti. Hän oli reputtanut kokeen lukuisia kertoja niiden 11 vuoden aikana, jotka oli yksityisessä Mahatma Gandhi Memorial Medical Collegessa opiskellut.

Advertisement

Kiinnijäämisen jälkeen mies ei selitellyt laitteitaan, vaan tunnusti turvautuneensa äärimmilleen vietyyn huijausyritykseen, jossa häntä olivat auttaneet korva- nenä- ja kurkkutauteihin erikoistuneet kirurgit. Yllätystarkastuksessa muiltakin opiskelijoilta löytyi pienelektroniikka korvistaan, mutta kenelläkään muulla laitteen asennus ei ollut vaatinut kirurgin veistä.

Yliopisto suorittaa tapauksesta nyt oman sisäisen tutkintansa, jonka jälkeen päätetään, viedäänkö asia poliisille. Se on kuitenkin varmaa, että kirurgin apuun turvautuneesta miehestä ei itsestään koskaan tule lääkäriä. Vaikka rikos ei ollut opiskelujen kannalta kohtalokas ja mies olisi huijausyrityksestä huolimatta saattanut saada jatkaa opintojaan, oli kyseinen tenttikerta – kuten jo mainittua – hänen viimeinen mahdollisuutensa.

Poika laski köysiradalla päin laiskiaista

Advertisement

Pojan perässä laskeneen oppaan kuvaamalla videolla voidaan nähdä, kuinka nuorukaisen vauhdikkaasti alkanut matka tyssää niille sijoilleen, kun hän tömähtää yhtä yllättyneeseen laiskiaiseen. Pojan tiedustellessa, että mitähän nyt pitäisi tehdä, neuvoo opas vain odottamaan, että laiskiainen liikkuu alemmas ja pois vaijerilta.

Laiskiaiset ovat tunnetusti varsin hitaita liikkujia, mutta seikkailupuiston omistajan mukaan yksi ryhmä oli juuri aiemmin laskenut köysiradan alas ongelmitta ja ilman odottamatonta kohtaamista villieläimen kanssa, joten laiskiaisella ei ollut ollut kovinkaan kauaa aikaa kiivetä vaijerille. Ehkäpä se oli nähnyt turistit pitämässä hauskaa ja päättänyt itsekin kokeilla laskemista!?

Sekä poika että laiskiainen selvisivät yhteentörmäyksestä ilman vahinkoja. Ehkä molemmat osapuolet, mutta ainakin poika tulee satavarmasti muistamaan tämän Costa Rican loman koko loppuelämänsä!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosituimmat

Exit mobile version