Oudot uutiset

Paavi Franciscus vitsaili tarvitsevansa polvikipuun ryypyn tequilaa

Julkaistu

Listafriikin oudoimmissa uutisissa suunnataan Vatikaaniin, jossa paavi Franciscus on viihdyttänyt seuraajiaan. Polvivaivoista kärsinyt paavi kertoi tarvitsevansa kipuun vain ryypyn tequilaa.

Kerromme myös kanadalaisnaisesta, joka kesken imetyksen ryntäsi pelastamaan kotkan kynsiin joutunutta lemmikkihanheaan. Onneksi on olemassa turvakameroita, jotka tallentavat tällaisia tilanteita!

Lisäksi loistava uutinen kaikille niille, jotka rakastavat burritoja, mutta saavat niitä syömällä aina aikaan hirveän sotkun. Ehkä syötävä teippi on vastaus tähän ikiaikaiseen ongelmaan!

Yhteyden meihin saat somekanavissamme, ota Listafriikki myös seurantaan:

https://www.instagram.com/listafriikkicom/
https://twitter.com/listafriikki
https://www.facebook.com/listafriikki

Advertisement

Mutta nyt katsaus siihen, mitä erikoista maailmalla on tapahtunut. Tässä siis Listafriikin oudoimmat uutiset!

Paavi vitsaili kaipaavansa tequilashottia


Katolisen kirkon ylin hengellinen johtaja ja Vatikaanin päämies paavi Franciscus oli tällä viikolla kiertelemässä seuraajiensa parissa ja viihdytti näitä yllättävällä vitsillä. Hän sanoi tarvitsevansa kipeän polvensa vuoksi tequilaa.

Jo pitkään polvivaivoista kärsinyt Franciscus on saanut lääkäreiltä ohjeen kulkea pyörätuolilla ja käyttää apuna kävelykeppiä. Mutta paavilla itsellään on mielessä aivan toisenlainen keino kivunlievitykseen. Hän oli tervehtimässä seuraajiaan kuuluisan kulkuvälineensä popemobilen katolta ja pysähtyi juttelemaan turisteille, joiden joukossa oli juuri pappisvihkimyksen vastaanottaneita meksikolaisia pappeja.

Eräs paikalla ollut tuore pappi kysyi paavin ja tämän jalan vointia, johon Franciscus vastasi polven olevan oikukas. Pappi kiitti paavia siitä, että tämä jaksaa hymyillä, vaikka liikkuminen on varmasti epämukavaa, ja kertoi tämän näyttävän hyvää esimerkkiä kaikille vastavihityille papeille. Kohteliaisuudesta selvästi mielissään ollut paavi jatkoi esimerkkinä toimimista ja ilahdutti yleisöä sanomalla: ”Tiedätkö mitä polveni tarvitsisi? Hieman tequilaa!”. Kommentti sai ympärillä olleen väkijoukon remahtamaan nauruun.

Meksikolaiset lupasivat tuoda mukanaan pullollisen maansa kansallisjuomaa, jos he joskus pääsevät vierailemaan Santa Martassa, paavin henkilökohtaisessa Vatikaanin asunnossa. Kippis vaan Franciscukselle ja kumppaneille!

Advertisement

Pelkkiin alushousuihin pukeutunut vauvaansa imettänyt nainen ajoi hanhen kimppuun hyökänneen kotkan tiehensä

@frankythegoose We have lost 3 chickens in the last week from what I was told was eagles which I believed hawks were preying on them but watch Frankie (our female goose) get taken. Mama bear mid breast feeding protecting her sweet Frankie. Officially living at a zoo 🦅 #nature #geese #eagle #eagleattack #yyj #victoriabc #eagles #mamabear #geeseofinstagram #eaglesofinstagram #canadasnature #naturechannel ♬ original sound – Mikey

Mutta nyt käydäänkin läpi omituisia uutisia, joten mikään ei ole liian erikoista.

Kanadan Brittiläisessä Kolumbiassa asuva Cait Oakley oli saanut tarpeekseen. Perheen kotieläiminä pitämistä hanhista kolme poikasta oli jo menetetty lyhyen ajan sisällä ja 31-vuotias Oakley epäili syylliseksi haukkaa. Totuus kuitenkin paljastui tällä viikolla, kun Oakley imetti sisällä nelikuukautista tytärtään ja näki ikkunasta, kun valkopäämerikotka iski kyntensä täysikasvuiseen Frankie-hanheen.

Pelkkiin alushousuihin sonnustautunut Oakley toimi vaistonsa varassa ja ryntäsi pelottomasti pihalle Frankieta pelastamaan – vauva edelleen rinnallaan. Turvakamera tallensi koko episodin, joka onneksi päättyi Frankien ja koko Oakleyn perheen kannalta onnellisesti. Kotka jäi ilman saalista, kun se päästi hanhen menemään hurjistuneen äidin rynnättyä paikalle.

Oakleyn aviomies Mike tuli myös pian pihalle vain todetakseen tilanteen olevan ohi – lukuun ottamatta vähäpukeista vaimoa. ”Mike huomautti minun olevan yläosattomissa, johon vastasin, että jep, olen hyvin tietoinen asiasta. Anteeksi naapurit!”, kertoo perheensä jokaista jäsentä viimeiseen asti puolustava Oakley.

Opiskelijat kehittivät syötävän teipin, jolla burrito pysyy kasassa


Joskus uudet keksinnöt ovat silkkaa humpuukia ja täysin tarpeettomia kapistuksia. Mutta nyt yhdysvaltalaisen Johns Hopkinsin yliopiston opiskelijat ovat kehittäneet syötävän teipin, jonka avulla burrito pysyy kasassa. Voiko oikeasti parempaa ideaa olla?

Advertisement

Ajatus teipin kehittämiseen oli lähtenyt liikkeelle, kuten arvata saattaa, tarpeesta. Opiskelijat olivat kyllästyneet siihen, että mehukkaan burriton täytteet tippuvat syliin, kun jossain vaiheessa syömistä tapahtuu väistämätön ja tortillalätty levähtää käsiin.

Kehityksessä mukana ollut opiskelija Tyler Guarino kertoo ryhmän lähteneen ensin tutkimaan tavallisia teippejä ja erilaisia sidosaineita. ”Sitten rupesimme etsimään niille syötäviä vastineita”, selittää Guarino. Kuukausia kestäneen kehitystyön tuloksena syntyi syötävä Tastee Tape, jonka ”resepti” on vielä salaisuus. Opiskelijat aikovat hakea keksinnölleen patenttia, joten salailu on ymmärrettävää.

Voin kertoa vain sen, että kaikki ainesosat ovat täysin turvallisia syötäväksi ja ne ovat yleisiä elintarvikelisäaineita”, paljastaa Guarino. Teippi aktivoituu kastuessaan ja pysyy paikallaan myös paistettaessa.

Vaikka suunnittelukilpailua varten kehitetty teippi on luotu nimenomaan burritoa silmällä pitäen, niin sitä voi tottakai käyttää mihin tahansa ruokaan, jonka haluaa pitäakasassa. Nyt ei heti tule muita mieleen, mutta löytyykö Listafriikin lukijoilta sopivia käyttökohteita? Kerro ideasi alla olevassa kommenttikentässä!

Lue myös:

Advertisement

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosituimmat

Exit mobile version