Oudot uutiset

Metsästysreissun järkyttävä päätös: Koira ampui omistajansa

Julkaistu

Listafriikin oudoimmissa uutisissa kerrotaan järkyttävästä onnettomuudesta, joka tapahtui metsästysretken päätteeksi. Turkkilainen mies menehtyi vammoihinsa, kun koira ampui häntä vahingossa.

Yhteyden meihin saat somekanavissamme, ota Listafriikki myös seurantaan:

https://www.tiktok.com/@listafriikki
https://www.instagram.com/listafriikkicom/
https://twitter.com/listafriikki
https://www.facebook.com/listafriikki

Järkyttävä onnettomuus

Turkkilainen Özgür Gevrekoğlu oli ystäviensä kanssa viime viikolla metsästämässä, mutta viikonloppu päättyi surullisesti, kun hän tuli koiransa ampumaksi. Turkiye-lehden mukaan miehet olivat olleet metsästämässä Kızlanin tasangolla, Samsunin maakunnassa.

Kun 32-vuotias Gevrekoğlu oli laittamassa koiraansa autoon, osui koira tassullaan ladattuun aseeseen. Haulikko laukesi ja ammus osui lähellä olleeseen mieheen. Vaikka Gevrekoğlu kiidätettiin mitä pikimmiten sairaalaan, ei mitään ollut tehtävissä ja hän menehtyi vammoihinsa. Hänestä oli tullut isä vain pari viikkoa aiemmin.

Advertisement

Koira ampui, rikostutkinta käynnistyi

Joidenkin turkkilaisten uutislähteiden mukaan Gevrekoğlun kuolema oli murha, ja koiran osallisuus olisi ollut vain peitetarina. Poliisi on kommentoinut huhuja ja paljastanut, että ei ole löytynyt mitään todisteita rikoksesta.

Gevrekoğlu oli innokas metsästäjä ja omisti useita koiria. Hänellä oli tapana julkaista koiristaan kuvia myös sosiaalisessa mediassa, mutta vahinkolaukauksen aiheuttanutta koiraa media ei ole saanut urkittua selville.

Advertisement

Harvinainen, mutta ei ainutlaatuinen onnettomuus

Voisi ajatella, että lemmikit eivät kovinkaan usein ammu omistajiaan – tai sen puoleen ketään muutakaan. Eikä se yleistä olekaan, mutta Gevrekoğlun tapaus ei ole ainutlaatuinen.

Esimerkiksi lokakuussa 2018 Yhdysvaltojen New Mexicossa Sonny Gilligan oli jänismetsällä koiransa kanssa. Auton takapenkillä aseen kanssa ollut koira laukaisi haulikon vahingossa ja ammus läpäisi penkin osuen kuskinpaikalla istunutta Gilligania. Mies jäi pahoista vammoista huolimatta kuitenkin henkiin, toisin kuin Gevrekoğlu.

Lue myös:

Suosituimmat

Exit mobile version