Oudot uutiset

Viikon oudoimmat uutiset: Poliisi väijyy nudisteja droneilla

Julkaistu

Listafriikin oudoimmat uutiset kertoo tällä viikolla yhdysvaltalaisista poliiseista, jotka ovat ottaneet kovat keinot käyttöönsä valvoakseen yleisen rannan säädyllisyyttä.

Lisäksi tutustutaan naiseen, joka sai vuosien jälkeen osoitettua ennustajan sanat vääriksi. Mukana myös vanhaan kotiinsa vaeltanut Cleo-koira ja hampaansa suorassa lähetyksessä menettänyt uutisankkuri. Lopuksi vielä loistava vinkki huutoterapiaksi: Miten ja mihin purkaa koronan aiheuttamaa kiukkua ja ahdistusta.

Maanantaista lauantaihin Listafriikki julkaisee tietenkin listoja! Käy tsekkaamassa tämän viikon, ja toki kaikki muutkin, listat. Otamme mielellämme ehdotuksia vastaan, joten jos haluat tietää enemmän mistä tahansa aiheesta, niin pistä meidät töihin ja nauti valmiista tietopaketista!

Yhteyden meihin saat some-kanavissamme, ota Listafriikki myös seurantaan:

https://www.instagram.com/listafriikki/
https://twitter.com/listafriikki
https://www.facebook.com/listafriikki

Advertisement

Mutta nyt katsaus siihen, mitä erikoista maailmalla on sattunut. Tässä siis viikon oudoimmat uutiset!

Nainen osoitti ennustuksen vääräksi vuosien jälkeen

Australialainen nainen sai noin 43 000 euron suuruisen lottovoiton viime perjantaina. Mukavan summan hän aikoo käyttää matkusteluun ja perhettään auttaakseen. Vaikka hänestä ei miljoonäriä nyt tullutkaan, oli lottovoitto silti lottovoitto, sillä hän oli vuosien ajan pelannut, toivonut ja odottanut.

Haastatteluissa on noussut esille, että lähes rahoja tärkeämpää naiselle oli voittaa jotain. Eräs ennustaja oli nimittäin vuosia sitten lukenut hänen tulevaisuutensa tarot-korteista ja kertonut, ettei hän tule ikinä elämässään voittamaan mitään.

Siitä lähtien nainen oli tehnyt kaikkensa todistaakseen ennustuksen olleen virheellinen. Ja nyt vihdoin hän voi ylpeänä sanoa saavuttaneensa tavoitteensa.

Kuka tietää, paljonko vuosien kuluessa lottoon on uponnut rahaa, mutta ainakin ennustajalle tuli näytettyä pitkää nenää!

Poliisi käräyttää nudistit drone-lennokeilla

Yhdysvalloissa, Minneapolisissa, poliisi vahvisti tällä viikolla, että se käyttää drone-lennokkeja napatakseen kiinni ihmisiä, jotka ovat rannalla yläosattomissa tai kokonaan alasti.

Poliisi on saanut kesän aikana useita valituksia estottomista auringonpalvojista, joten se päätti alkaa saattamaan ihmisiä vastuuseen laittomasta vilauttelusta.

Advertisement

Ennen poliisin virallista lausuntoa todistajat kertoivat nähneensä Twin Lake -järven rannoilla lentävän dronen juuri ennen virkavallan saapumista paikalle. Jonkun ajan kuluttua poliisit marssivat paikalle, jolloin alastomat henkilöt olivat ehtineet saada muutaman vaatekappaleen peitokseen.

Poliisin mukaan dronen käyttäminen on sama asia kuin yleisellä paikalla oleva valvontakamera. Lukuisista valituksista huolimatta kaikki eivät ole uudistuksesta innoissaan. Kristian Calbert, joka on usein kyseisellä rannalla ilman bikineiden yläosaa, oli tuohtunut kuvaamisesta ja mahdollisesta rangaistuksesta, joka puolialastomuudesta saattaa olla seurauksena.

Hän pitää epäreiluna sitä, että rannalla on paljon miehiä, joilla on suuremmat ”rinnat” kuin hänellä, ja nämä saavat vapaasti ottaa paitansa pois. Calbertin, ja monien muiden, mielestä naisten rintojen seksualisoinnin tulisi loppua, ja itseasiassa Minneapolisissa ollaankin elokuussa äänestämässä laista, joka sallisi naisille yläosattomissa olemisen yleisillä rannoilla.

Ainakin siihen asti poliisit tirkistelevät rannoille drone-kameroidensa välityksellä.

Uutisankkurin hammas irtosi kesken lähetyksen

Advertisement

Ukrainalainen uutisankkuri Marichka Padalko oli juuri antamassa päivitystä maailman koronatilanteesta, kun hän sai tuta suoran lähetyksen arvaamattomuuden karulla tavalla. 

Hänen etuhampaansa vain yksinkertaisesti irtosi kesken puheen, mutta rautaisena ammattilaisena Padalko ei panikoinut tai tehnyt tilanteesta isoa numeroa, vaan nappasi hampaan vaivihkaa käteensä ja jatkoi lähetystä kuin mitään ei olisi tapahtunut. 

Ne tarkkasilmäiset katsojat, jotka huomasivat irtoamisen, kiittelivät Padalkon kylmän rauhallista suhtautumista ja sanoivat tämän ottaneen tilanteen kuin hampaan putoaminen olisi päivittäinen sattumus.

Padalko kertoi myöhemmin sosiaalisessa mediassa, että hammas todennäköisesti irtosi vanhan vamman ja huonon korjausoperaation seurauksena. Kymmenisen vuotta aiemmin hänen pieni tyttärensä oli vahingossa heilauttanut äitiään metallisella herätyskellolla kasvoihin, jolloin hammas oli vioittunut ensimmäisen kerran.

Padalko kirjoitti kuvitelleensa, että välikohtaus olisi jäänyt katsojilta huomaamatta. Loppuun hän antoi vielä ohjeen: ”Oli tilanne mikä tahansa, pysy rauhallisena” ja toivotti kaikki tervetulleeksi ruudun ääreen myös seuraavana iltana. Korjatulla hammaskalustolla tokikin.

Advertisement

Koira taivalsi 90 kilometrin matkan vanhaan kotiinsa

Cleo-koira, joka katosi kotipihastaan Kansasissa reilu viikko sitten, löytyi myöhemmin 90 kilometrin päästä, toisesta osavaltiosta.

Missourilainen Colton Michael oli eräänä päivänä palannut kotiinsa ja yllättynyt, kun etuterassilla oli makoillut aivan outo koira. Kaksi vuotta kyseisessä talossa asunut Michael koki vielä suuremman yllätyksen, kun hän vei koiran eläinlääkärille tarkistettavaksi.

Mikrosirusta saatiin selville, että Cleo kuului Kansasissa asuvalle Drew Feebackille, joka oli ilmoittanut kadonneesta koirastaan viikkoa aiemmin Facebookissa. Feeback perheineen oli aikaisemmin asunut Michaelin talossa. Se oli siis myös nelivuotiaan Cleo-koiran entinen koti.

Kummatkin perheet olivat täysin mykistyneitä Cleon taivaltamasta matkasta, sillä se oli täytynyt ylittää leveitä jokia päästäkseen vanhalle kotitalolleen. Myös se on täysi mysteeri, miten koira oli osannut suunnistaa reilun 90 kilometrin matkan, jota se ei aiemmin tietenkään ole kulkenut. Nyt Cleo on jo turvallisesti takaisin Kansasissa omistajaperheensä kanssa.

Advertisement

Jos turhauttaa, niin lähetä huutosi Islantiin

Islannin turismi on aloittanut täysin uudenlaisen markkinointikampanjan keskellä maailmanlaajuista pandemiaa. He mainostavat itseään ”täydellisenä paikkana päästää turhautuminen ulos”. Käytännössä se tapahtuu huutoterapian avulla.

Jos tämän kevään ja kesän eristäytyneisyys on kiristänyt pinnan tiukalle, voi kotosalla äänittää oman huutonsa ja lähettää sen Islantiin. Maan virallinen matkailuvirasto on asettanut seitsemän suurta kaiutinta ympäri maata, ja jokainen ”huutaja” saa itse päättää, missä oma tuska kajautetaan ilmoille. Valittavana on kaikkea tulivuoren rinteiltä vesiputoksiiin.

Oman huutonsa voi nauhoittaa suoraan nettisivuille, josta se sitten kaiuttimien kautta vapautetaan Islannin asuttamattomaan erämaahan.

Käy myös lukemassa viikon listat:

Suosituimmat

Exit mobile version