Oudot uutiset

Viikon oudoimmat uutiset: Ihmisiä säikäyttelevä pehmolelu

Julkaistu

Listafriikin oudoimmat uutiset vie tällä viikolla lukijansa viekkaiden ja taitavien eläinten jäljille.

Sen lisäksi tutustutaan koronaystävälliseen tapaan jakaa lottovoittoja.

Maanantaista lauantaihin Listafriikki julkaisee tietenkin listoja! Käy tsekkaamassa tämän viikon, ja toki kaikki muutkin, listat. Otamme mielellämme ehdotuksia vastaan, joten jos haluat tietää enemmän mistä tahansa aiheesta, niin pistä meidät töihin ja nauti valmiista tietopaketista!

Yhteyden meihin saat some-kanavissamme, ota Listafriikki myös seurantaan:

https://www.instagram.com/listafriikki/
https://twitter.com/listafriikki
https://www.facebook.com/listafriikki

Advertisement

Mutta nyt katsaus siihen, mitä erikoista maailmalla on sattunut. Tässä siis viikon oudoimmat uutiset!

Kissanpentu kahisevan perässä

Valvontakamerat ovat tällä viikolla tallentaneet viekkaan kissanpennun touhuja venäläisessä baarissa.

Mustanmeren rannikolla sijaitsevassa Anapan kaupungissa olevan The Pivbarin omistaja Nadezhda Vodolazskaya adoptoi hiljattain pahvilaatikkoon hylätyn kissanpennun, joka viettää nyt päivänsä omistajansa kanssa tämän työpaikalla.

Kissalla on kummallinen viehtymys: se pitää käteisestä. Tai onko se nyt toisaalta sitten kummallista!?

Advertisement

Ehkä kissalle on.

Valvontakameravideolla voidaan nähdä, kun pentu juoksee rahatukko suussaan kohti baariin ulko-ovea. Se tulee kuitenkin yllätetyksi ja Vodolazskaya kerää setelit lattialta talteen. Vielä samana päivänä tämä pieni pitkäkyntinen pääsi toistamiseen vohkimisen makuun, mutta tuolla kerralla se oli napannut vain koristeina käytettyjä, vanhentuneita rahoja. Niiden kanssa se ryntää onnistuneesti pakoon.

Baarin työntekijöitä on ohjeistettu pitämään kaikki käteinen lukitussa kaapissa (hyvä ohje varmasti muutenkin), ettei kissanpentu pääse niihin käsiksi. 

Robotti ojensi voittosekin

Kanadassa on tapana näyttää sosiaalisessa mediassa suorana lähetyksenä, kun lottovoittajille luovutetaan miljoonasekit. 

Advertisement

Maaliskuun lopun jälkeen näitä seremonioita ei ole kuitenkaan järjestetty vallitsevan maailmantilanteen vuoksi. Tällä viikolla oli moneen kuukauteen ensimmäinen kerta, kun voittaja tuli henkilökohtaisesti lunastamaan sekkinsä Quebecissä. Guylaine Desjardins oli voittanut jo heinäkuun alun arvonnassa noin 2,9 miljoonaa euroa, mutta tuli potista tietoiseksi vasta viikkojen jälkeen, sillä hän tarkistaa lappunsa vain kerran kuukaudessa.

Turvallisuudesta ei juhlallisuuksissa kuitenkaan tingitty, sillä kameroiden kuvatessa sekin ojensi Desjardinsille ihmisen kokoinen robotti. Sekkiin ei ollut koskenut robottia ennen kukaan viimeiseen 72 tuntiin, jotta tartuntariski olisi mahdollisimman minimaalinen.

Voittorahoilla Desjardins aikoo juhlia poikiensa kanssa ja ostaa kolmipyöräisen moottoripyörän.

Poliisi hälytettiin mustan pantterin jäljille Englannissa

Steyingin kaupungin poliisit eteläisessä Englannissa saivat loppuviikosta ennenkuulumattoman hälytyksen. 

Alueella oli nähty peto, joka pelotti asukkaita siinä määrin, että virkavalta oli parasta kutsua paikalle. Puistossa oli nimittäin nähty liikkuvan ravintoketjun huipulla oleva musta pantteri.

Kun virkavalta saapui paikalle täydessä valmiudessa, huomasivat he nopeasti, että kyseessä oli pehmolelu. Paikallinen poliisi siirsi puiston penkillä ”kiiipeilevän” pantterin muualle, jotta se ei enää pelottelisi naapuruston väkeä.

Advertisement

Eros-koira ruokalähettinä

Labradorinnoutaja Eros on liittynyt ruokalähettien lukuisaan joukkoon Kolumbiassa.

Boteron perheen omistama ruokakauppa Medellinin kaupungissa on jo pitkään kuljettanut ruokatavaroita asiakkailleen, mutta tämän kevään ja kesän aikana toimituksista on ottanut päävastuun Eros-koira. Se tuntee nimeltä talot, joihin ruokakassit on vietävä, ja tietää myös oman arvonsa. Eros ei suostu lähtemään toimituspaikoista ennen kuin on saanut herkkuja. Lisäksi se tunnistaa talot, joista se on saanut parhaat namit.

Myös asiakkaat ovat täysin rakastuneita Erokseen, joka kaikkien tutkimusten mukaan on vähäisempi uhka piinaavaa virustautia ajatellen, kuin Boteron perheen lapset, jotka normaalisti toimittavat tilaukset.

Vapise UberEats, Eros on tullut jäädäkseen!

Käy myös lukemassa viikon listat:

Suosituimmat

Exit mobile version