Videopodcast

Listafriikin videopodcast vol. 11: Pari tuohtunutta milleniaalia

Julkaistu

Listafriikin yhdennessätoista videopodcastissa tsempataan vielä maailmanennätyksiin (mistä helpoimmalla!) ja pohditaan sukupolvien sisäisiä ja välisiä eroja

Listafriikki.com julkaisee maanantaista lauantaihin aina yhden listauksen päivää kohden ja sunnuntaisin nämä listaukset niputetaan kasaan videopodcastissa, joka julkaistaan YouTube-kanavallamme.

Tämänkertaisessa Listafriikin videopodcastissa pureuduttiin tietenkin viikon listoihin, mutta palattiin myös aiempaan videoon, jossa yritettiin rikkoa virallisia Guinnessin maailmanennätyksiä. Tällä viikolla saatiin myös Radio SuomiPopin Aamulypsyssä jännittää yhtä maailmanennätyksen rikkomisyritystä Listafriikin innoittamana, mutta Jaajo ”ei ihan” onnistunut. Miten sinulla sujuisi?

Valitse itse ennätys tältä listalta, taltioi suorituksesi ja jaa meidän somekanavissamme. Parhaista suorituksista palkitaan Listafriikin T-paidoilla! Ohjeet löytyvät tämän linkin kautta ja viime viikon videopodcastista voit käydä katsomassa meidän omat maailmanennätysyrityksemme.

Videopodcastissa käytiin läpi kuluneen viikon listat:

Advertisement

Maanantaina annoimme vinkkejä siihen, miten tienata rahaa kotona. Mikäs se mukavampaa kun istua kotisohvalla ja antaa rahan virrata tilille! Tiistaina hämmästeltiin plasebovaikutusta, joka on yksi kummallisimmista lääketieteellisistä ilmiöistä, ja keskiviikkona mietittiin minkälaista kiusaa testamentillaan voi läheisille aiheuttaa.

Viikon puolivälin lista pohti yhdeksi porukaksi määriteltyjen milleniaalien jakautumista kahteen ryhmään ja viikonloppu aloitettiin universumin käsittämättömillä sääilmiöillä. Lauantaita piristämään listattiin maailman omituisimpia lakeja.

Videopodcastissa käymme siis läpi aina kuluvalla viikolla julkaistuja listoja, ja vaikka käsittelyssä ovatkin sivustoltamme tutut listat, antaa Listafriikin videopodcast katsojille satavarmasti paljon uutta; lisäksi pääset samalla tutustumaan mainioon tiimiimme. Video julkaistaan YouTube-kanavallamme aina sunnuntaisin, kello 11:00.

Listafriikki.com sosiaalisessa mediassa – lähde ihmeessä seuraamaan:

Listafriikin videopodcast | Vol. 11 | Pari tuohtunutta milleniaalia!

Suosituimmat

Exit mobile version