Videopodcast

Listafriikin videopodcast vol. 8: Naistenpäivän valistustuokio

Julkaistu

Listafriikin kahdeksannessa videopodcastissa paasattiin menemään koronaviruksesta, sukupuolten välisestä tasa-arvosta ja Yhdysvaltojen korruptoituneesta oikeuslaitoksesta.

Listafriikki.com julkaisee maanantaista lauantaihin aina yhden listauksen päivää kohden ja sunnuntaisin nämä listaukset niputetaan kasaan videopodcastissa, joka julkaistaan YouTube-kanavallamme.

Tämänkertaisessa Listafriikin videopodcastissa jatkettiin viime viikolla tutuksi tulleella valistuksen tiellä. Puhuttavaa riitti niin kaikkien huulilla (toivottavasti ei kirjaimellisesti) olevasta koronaviruksesta kuin Uros Live -areenasta ja ihmisten tarpeesta nostaa itsensä muiden eläinten yläpuolelle.

Julkaisimme kuluvalla viikolla seuraavat listat:

Listafriikki.com aloitti viikon antamalla käyttökelpoisia vinkkejä siihen, kun koronavirus tai zombi-vallankumous aiheuttaa maailmanlopun. Tiistaina tartuttiin lukijan toiveeseen ja listattiin elokuvista suurimmat hillot käärineitä näyttelijöitä. Keskiviikkona kauhisteltiin syyttöminä vankilassa istuneiden kohtaloita, ja sitten otettiin ennakkoa ensiviikon epäonnen päivään eli perjantai 13:een. Lauantaina nostettiin jalustalle upeita sankaritarinoita, joissa tähtinä oli eri eläimiä ja viikon päätteeksi osallistuttiin naistenpäivän viettoon esittelemällä 10 upeaa naista, jotka ovat keksinnöillään mullistaneet maailmaa.

Videopodcastissa käymme siis läpi aina kuluvalla viikolla julkaistuja listoja, ja vaikka käsittelyssä ovatkin sivustoltamme tutut listat, antaa Listafriikin videopodcast katsojille satavarmasti paljon uutta; lisäksi pääset samalla tutustumaan mainioon tiimiimme. Video julkaistaan YouTube-kanavallamme aina sunnuntaisin, kello 11:00.

Listafriikki.com sosiaalisessa mediassa – lähde ihmeessä seuraamaan:

Listafriikin Videopodcast | Vol. 8 | Hyvää naistenpäivää!

Advertisement

Suosituimmat

Exit mobile version