Haluatko mainostajaksi Listafriikki.com-sivustolle?

Listafriikki mainostajalle: tältä sivulta löydät kaiken tarpeellisen informaation, mikäli olet kiinnostunut mainostilasta Listafriikki.com:ssa.

Listafriikki mainostajalle: haluatko mainostajaksi Listafriikki.com-sivustolle? Löydät tältä sivulta yhteystietomme ja kaiken muun tarpeellisen informaation.

Listafriikki.com on uusi sivusto verkossa, joka tarjoaa lukijoilleen syväluotaavat ja puhtaasti faktatietoon perustuvat listat, aiheiden ollessa kaikkea maan ja taivaan väliltä, kuten sivustomme kategoriat jo kertovat. Tarjoamiimme kategorioihin kuuluvat muun muassa oudoimmat listat, tiede ja yleistieto, sekä monia muita.

Vaikka meille laatu on samanlainen elinehto kuin hengittäminen, emme ole kuitenkaan missään tapauksessa tylsiä; muutoinhan lukijamme eivät viihtyisi sisältömme parissa, ja tästä syystä meiltä löytyy kategorioiden joukosta myös viihde.

Ehdotammekin jokaiselle meistä kiinnostuneelle potentiaaliselle kumppanille, että aivan ensimmäiseksi tutustutte huolella tarjontaamme – me annamme viihtyvyystakuun!

Listafriikki mainostajalle – mitä tarjoamme tulevalle yhteistyökumppanillemme?

Teillä, arvoisa tuleva yhteistyökumppanimme, on oma sanomanne kerrottavana asiakkaillenne; me olemme täällä välittämässä tuon sanomasi eteenpäin.

Räätälöimme siis teille nimenomaan teidän tarpeisiinne istuvan kokonaisuuden.

Edellä mainitusta johtuen emme rajoita etukäteen mainostusmahdollisuuksia vain joihinkin tiettyihin vaihtoehtoihin, vaan sovimme yksityiskohdat sitten erikseen teidän kanssa.

Listafriikin kohdalla voitte olla aina varmoja, että mainospaikan ostaessanne olette tehneet fiksun ratkaisun, sillä meille sivustollamme julkaistava sisältö noudattaa korkeimpia mahdollisia laatukriteereitä; emme mene koskaan sieltä, mistä aita on matalin, vaan kipeämme korkeimmasta tarjolla olevasta kohdasta.

Edellä mainitun myötä pystymme takaamaan Listafriikki.com:n olevan mainostajalle erinomainen valinta!

Faktoja Listafriikin käyttäjistä:

1. Listafriikin lukijat viihtyvät sivustolla huomattavasti monia muita sivustoja pidempään.

2. Sivustomme käyttäjien kohdalla sukupuolijakauma miesten ja naisten välillä on noin 50-50.

3. Saavutamme kaikenikäisiä suomalaisia lukijoita, niin sanotusti vauvasta vaariin, mutta pääkohderyhmämme ovat nuoret aikuiset (25-34) ja aikuiset (35-44); he muodostavat yhdessä yli 55 prosenttia sivustomme käyttäjistä.

4. Listafriikki.com nauttii suurinta suosiota etenkin suurissa suomalaiskaupungeissa, mutta tämä ei tarkoita etteikö lukijoita löytyisi myös pienemmistä maakunnista.

5. Listafriikin käyttäjistä noin 85 prosenttia saapuu sivustolle mobiililaitteella.

Näin otat yhteyttä:

Kaikkein paras lähestyä meitä on ottaa yhteyttä sähköpostitse – jatketaan siitä sitten eteenpäin muilla kommunikaatiotavoilla:

listafriikki(at)gmail.com