Viihde

Hollywood-näyttelijät – 10 uskomatonta tarinaa, miten osa tähdistä löydettiin!

Julkaistu

Hollywood-näyttelijät ovat löytäneet reittinsä huipulle mitä erilaisimpia reittejä pitkin, ja me listaamme nyt 10 uskomatonta tarinaa, miten osa näistä tähdistä löydettiin.

Maailman parhaiten palkatut näyttelijät ovat monimiljonäärejä, ja itse asiassa maailman suurimman omaisuuden omaava näyttelijä Jerry Seinfeld on dollareissa mitattuna vain noin 50 miljoonan dollarin päässä siitä, että hänet luokiteltaisiin miljardööriksi.

Tällä listalla ei kuitenkaan käydä läpi maailman rikkaimpia näyttelijöitä, vaan sen sijaan Listafriikki keskittyy niihin uskomattomiin tarinoihin siitä, miten osa Hollywoodin kirkkaimmista supertähdistä nousi nykyiseen asemaansa.

Tälle listalle oli eittämättä tunkua, sillä useat näyttelijät omaavat varsin uskomattomia tarinoita ennen kaikkea siitä, miten heidät löydettiin, ja me valitsimme kymmenen meidän mielestämme kaikkein mielenkiintoisinta tarinaa tälle listalle.

Ota siis tukeva asento, missä sitten ikinä oletkaan, ja lue tämä lista niistä uskomattomista tarinoista, joiden myötä nämä listalla olevat näyttelijät nousivat sille kaikkein kirkkaimmalle huipulle omassa ammatissaan.

Advertisement

Charlize Theron

Etelä-Afrikasta kotoisin oleva 45-vuotias Charlize Theron on nykypäivänä sekä yksi maailman parhaiten palkatuista Hollywood-näyttelijättäristä että myös Oscar-voittaja, mutta asiat eivät olleet todellakaan aina näin ja itse asiassa sattumalla oli iso osansa siinä, että Theronista ylipäätään tuli Hollywood-tähti.

Nuorena Theron, jonka isä pahoinpiteli sekä häntä että Theronin äitiä, kunnes äiti ampui itsepuolustuksena isän hengiltä, tavoitteli uraa balettitanssijana, mutta paha loukkaantuminen pilasi nämä urasuunnitelmat. Ollessaan 19-vuotias, Theron lähti tavoittelemaan Hollywood-uraa Los Angelesiin. Hänen uransa ei kuitenkaan lähtenyt todellakaan vauhdikkaasti käyntiin, vaan pahimmillaan hänen taloudellinen tilanteensa oli niin huono, että hän joutui varastamaan leipää läheisestä ravintolasta.

Theron eli näyttelijänuransa alkuvaiheet tehden kahta työtä, eikä hänellä ollut penniäkään ylimääräistä rahaa. Eräänä päivänä hän lähti lunastamaan shekkejä läheiseen pankkiin ja yksi niistä oli itse asiassa apuraha hänen äidiltään vuokran maksamiseen. Shekkejä ei kuitenkaan alkuun hyväksytty pankissa, koska hän ei ollut Yhdysvaltain kansalainen ja lisäksi kyseiset shekit olivat tulleet eri osavaltiossa. Theron aneli pankin kassapalvelijaa auttamaan häntä, vedoten muun muassa siihen, että hänellä ei olisi yöpaikkaa ilman rahojaan.

Lopulta Theron sai rahansa avattuaan kyseiseen pankkiin pankkitilin, ja siitä kävi kiittäminen häntä tilanteessa auttanutta pankin asiakasta. Theron ei kuitenkaan tiennyt, että kyseinen mies oli näyttelijöitä edustava agentti John Crosby, ja sitä kautta Theron ikään kuin antoi tosielämän koe-esiintymisen Crosbylle. Kun asia oli selvitetty, Crosby antoi Theronille käyntikorttinsa ja kertoi haluavansa edustaa tätä.

Loppu onkin sitten historiaa, ja hänen roolinsa naissarjamurhaaja Aileen Wuornoksena toi hänelle parhaan naisnäyttelijän Oscar-palkinnon vuonna 2004. Vuonna 2021 Theronin nettovarallisuuden arvellaan olevan noin 132 miljoonaa euroa.

Harrison Ford

Nykyisin 78-vuotias Harrison Ford tunnetaan näyttelijänä ehkä kaikkein parhaiten rooleistaan Star Wars -elokuvien Han Solona sekä Indiana Jones -elokuvien kirkkaimpana tähtenä eli itse Indiana Jonesina. Ylipäätään hän on näytellyt kymmenissä ja taas kymmenissä elokuvissa ja onkin eittämättä Hollywoodin suurimpia nimiä – yhä edelleen tänä päivänä.

Onkin melkoisen hauskaa, että Fordin kohdalla esille nousevat nimenomaan Star Wars- ja Indiana Jones -elokuvat, sillä niihin molempiin liittyvät omat erikoiset tarinansa.

Advertisement

Star Wars -elokuviin Ford päätyi täysin vahingossa. Hän oli ollut ennen ensimmäistä Star Wars -elokuvaa hyvin, hyvin pienissä rooleissa muutamissa elokuvissa. Kun ensimmäinen Star Wars -elokuva oli suunnitteilla, työskenteli Ford näyttelemisen ohella itseoppineena puuseppänä, tavoitellen edelleen kokopäiväistä näyttelijänuraa, vaikka hänelle olikin sanottu, ettei hänellä ollut taitoja nousta näyttelijänä huipulle. Hollywoodissa työskennellyt Fordin ystävä Fred Roos oli kuitenkin vakuuttunut siitä, että Fordissa on potentiaalia, ja itse asiassa tämä saikin roolin George Lucasin ohjaamassa American Graffiti -elokuvassa.

Tuohon aikaan Lucas tunnettiin siitä, että hän ei halunnut käyttää samoja näyttelijöitä useassa ohjaamassaan elokuvassa. Roos yritti ylipuhua Lucasia palkkaamaan Fordin Tähtien Sota -elokuvaan, mutta Lucas ei ollut valmis pyörtämään päätöstään. Niinpä Roos palkkasi Fordin rakentamaan puuseppänä oven rakennukseen, jossa Lucas työskenteli – vieläpä samana päivänä, kun näyttelijät tulivat koekuvauksiin eli demonstroimaan osaamistaan Lucasin silmien eteen. Kun Lucas näki Fordin työskentelemässä oven parissa, muisti hän miehen pienestä roolista American Graffiti -elokuvassa, pyysi sen myötä Fordia koe-esiintymiseen ja lopulta Ford sai roolin Han Solona; siitä ura lähti melkoiseen nousukiitoon.

Ja sitten siihen Indiana Jones -tarinaan: Ford ei ollut missään vaiheessa, elokuvasarjan yhdessä Steven Spielbergin kanssa luoneen, Lucasin suosikki Jonesin näyttelijäksi tuosta jo edellä olevassa kappaleesta löytyvästä syystä johtuen. Itse asiassa Jonesin rooli annettiinkin alun perin Tom Selleckille, mutta kun tämä ei päässyt irti silloisesta TV-sopimuksestaan ja annettiin rooli lopulta Fordille.

Ashton Kutcher

Kuva: JD Lasica | CC BY 2.0 (kuvaa rajattu)

Monet näyttelijät omaavat hyvin erilaisen reitin Hollywoodin kirkkaimmalle huipulle, kuten tästä listasta on jo tähän mennessä käynyt ilmi, ja myös Ashton Kutcher kuuluu tähän näyttelijät-kategoriaan.

Kun Kutcher valmistui lukiosta, suuntasi hän vuonna 1996 opiskelemaan biokemiaa Iowan yliopistoon, sillä hän halusi löytää ratkaisun kardiomyopatiaan, josta hänen kaksoisveljensä kärsi. Opintonsa rahoittaakseen Kutcher työskenteli muun muassa teurastajana, siivoojana sekä talonmiehenä. Eräänä iltana hän oli ystäviensä kanssa pitämässä hauskaa läheisessä kuppilassa, kun paikalle sattui osumaan erilaisia talentteja etsinyt henkilö. Tuo henkilö ylipuhui Kutcherin osallistumaan mallikilpailuun, jonka Kutcher voitti.

Mallikilpailun voitettuaan Kutcher jätti opintonsa ja muutti New Yorkiin luomaan uraa mallina. Nykyisin 43-vuotias yhdysvaltalaisnäyttelijä nähtiin muun muassa Calvin Kleinin mallina. Kun Kutcher oli saanut niin sanotusti tarpeekseen mallintyöstä, pakkasi hän laukkunsa ja suuntasi Hollywoodiin tavoittelemaan näyttelijänuraa.

Advertisement

Lopulta Kutcher sai vuonna 1998 roolin That ´70s Show’n Michael Kelsona ja tuon roolinsa myötä hänestä on kasvanut yksi Hollywoodin kuumimmista näyttelijänimistä; ilman tuota baari-iltaa Kutcher ei välttämättä olisi näyttelijä tai ainakaan niin arvostettu sellainen.

Mandy Moore

Nykyisin 36-vuotias laulaja ja näyttelijä Mandy Moore oli esiintyjä jo nuorella ikää. Kun hän näki eräässä tapahtumassa nuoren tytön laulamassa Yhdysvaltain kansallislaulua, pyysi hän äitiään viemään A cappella -laulunäytteet orlandolaiseen urheilu- ja tapahtumahalliin. Äiti teki työtä käskettyä ja sen myötä Moore pääsi jo todella nuorella ikää esiintymään useissa erilaisissa tapahtumissa.

Kun Moore oli vain 13 vuoden ikäinen, oli hän pienellä levytysstudiolla tekemässä jinglejä eli tunnuskappaleita mainoksiin. Paikalle saapui kuljetus- ja kuriiripalveluyhtiö FedExin työntekijä Victor Cade, joka työskenteli myös osa-aikaisena kykyjenetsijänä. Hän kiinnitti välittömästi huomiota Mooren upeaan lauluääneen sekä kauneuteen.

Cade päättyi tarttua tuumasta toimeen ja lähetti nauhoitteita Mooren lauluista Backstreet Boysin vuonna 1993 kiinnittäneelle tuottaja Dave McPhersonille, joka sattui vielä olemaan hänen ystävänsä. Kun McPherson kuunteli vastaanottamansa äänitteet, päätti hän lentää Orlandoon tapaamaan Moorea. McPherson oli vaikuttunut sekä kuulemastaan että näkemästään ja tiesi löytäneensä uuden tähden.

Allekirjoitettuaan ensimmäisen levysopimuksensa Mooren debyyttisingle julkaistiin hänen ollessa 15-vuotias. Moore nousi nopeasti todelliseksi teinitähdeksi. Vuonna 2001 hän teki debyyttinsä näyttelijänä, kun hän toimi ääninäyttelijänä Eddie Murphyn tähdittämässä Dr. Dolittle 2 -elokuvassa. Sittemmin hän jätti musiikin tekemisen yli vuosikymmenen ajaksi, keskittyen entistä enemmän näyttelijänuraansa, kunnes hän julkaisi vuonna 2020 seitsemännen täyspitkän albuminsa.

Nykyisin Moore siis jälleen kerran sekä laulaa että näyttelee; tällä hetkellä hän on yksi huippusuositun This Is Us -televisiosarjan päänäyttelijöistä.

Advertisement

Chris Pratt

Kun näyttelijät lähtevät raivaamaan uraa Hollywoodin, se reitti ei ole suinkaan helppo ja monet epäonnistuvat unelmansa toteuttamisessa.

Chris Pratt lukeutuu niihin näyttelijöihin, jotka ovat onnistuneet nousemaan Hollywoodin tähtien joukkoon, joskaan 1990-luvun loppupuolella tämän nykyisin 41-vuotiaan näyttelijän tähteydestä ei ollut minkäänlaisia viitteitä. Hän oli aloittanut opinnot kansalaisopistossa, mutta opiskelu ei maistunut ja niinpä hän jätti opintonsa kesken. Tuon jälkeen hän myi työkseen alennushintaisia lippuja eri tapahtumiin ja työskenteli muun muassa amatööristripparina, esiintyen muun muassa ystävänsä isoäidin juhlissa.

Vuonna 1999 Pratt päätti muuttaa yhdessä ystävänsä kanssa Havaijille. Pratt asui matkailuautossa ja työskenteli tarjoilijana. Mutta miten sitten Pratt oikein nousi tähän näyttelijät-kermaan, johon hän nykyisin kuuluu?

Ravintolaan, jossa Pratt työskenteli, saapui ensimmäistä elokuvaansa ohjannut Rae Dawn Chong. Pratt teki häneen valtavan vaikutuksen puhuessaan näytelmistä, joissa hän näytteli lukiovuosinaan, eikä hänen ulkonäöstään ollut myöskään haittaa. Pratt kertoi Chongille haaveilleensa aina näyttelemisestä elokuvissa, ja kun Chong kysyi Prattilta näytteleekö tämä, Pratt heitti välittömästi ”totta kai näyttelen – laita minut johonkin elokuvaan”. Chong tarjosi Prattille pestin ja mies muutti Los Angelesiin. Lopulta Chongin elokuva oli hänen itsensä mielestä niin huono, ettei sitä julkaistu koskaan, mutta Pratt kertoo tuon elokuvan muuttaneen joka tapauksessa täysin hänen elämänsä, sillä sen myötä hän ymmärsi haluavansa olla osa Hollywoodia.

Nykyisin Pratt on yksi suosituimmista näyttelijöistä, eikä hänen todellakaan tarvitse elää enää matkailuautossa, sillä hän on tehnyt pelkästään kahdella Jurassic World -elokuvalla lähes 20 miljoonaa dollaria, joskin hänen kokonaistulonsa ovat huomattavasti suuremmat. Pinnalle Pratt nousi Parks and Recreation -televisiosarjan kautta.

Haley Joel Osment

Lähes poikkeuksetta jokainen meistä lienee nähnyt Forrest Gump -elokuvan sekä myös Kuudes aisti -elokuvan – niin monta kertaa ne on esitetty myös Suomessa televisiosta. Näissä elokuvissa näytteli lapsitähti Haley Joel Osment, joka oli Forrest Gump -elokuvassa näytellessään ainoastaan kuusivuotias; hän esitti elokuvassa Forrest Gumpin (Tom Hanks) poikaa. Tuon elokuvan jälkeen hän näytteli muutamassa pienemmässä elokuvassa, kunnes hän esiintyi edukseen Kuudennessa aistissa muuan Bruce Willisin rinnalla, vuonna 1999, ollen tuolloin 11-vuotias.

Mutta, miten ihmeessä Osment päätyi niin nuorella ikää näyttelemään Hanksin ja Willisin kaltaisten supertähtien rinnalla?

Advertisement

Siinä, missä ihmiset menevät normaalisti Ikeaan ostamaan huonekaluja sekä muuta kotiin liittyvää tavaraa, ja siihen se sitten jääkin, käynnistyi Osmentin näyttelijänura käytännössä ottaen Kaliforniassa, Burbankissa, sijaitsevassa Ikeassa. Lasten leikkialueen läheisyydessä oli Polaroidin työntekijöitä ja he ottivat jokaisesta leikkimään saapuneesta lapsesta valokuvan, mitä tuskin katsottaisiin enää nykypäivänä läpi sormien. Kaikki olettivat valokuvien taustalla olevan täysin viattomat tarkoitusperät, mutta pian Osmentin vanhemmille soitettiin ja häntä pyydettiin Pizza Hutin mainokseen. Kun Forrest Gumpin roolituksista vastannut henkilö näki mainoksen, ottivat he välittömästi yhteyttä Osmentin perheeseen, ja hyvin pian tämän jälkeen tämä pikkupoika oli lukemassa käsikirjoitusta yhdessä Hanksin kanssa.

Kuudes aisti -elokuvan jälkeen, mistä hän sai Oscar-ehdokkuuden, Osment teki vielä muutamia vaikuttavia roolisuorituksia valkokankaalla, mutta muutamaa vuotta myöhemmin hän niin sanotusti katosi Hollywoodista, saaden rooleja ainoastaan pienemmän kokoluokan elokuvissa, ja oikeastaan vasta aivan viime vuosina tämä nykyisin 32-vuotias näyttelijä on nähty jälleen suuremmissa tuotannoissa ja merkittävämmissä rooleissa.

Pamela Anderson

Pamela Anderson on itse asiassa ollut syntymästään saakka pinnalla, kirjaimellisesti. Kun hän syntyi hieman puolen yön jälkeen heinäkuun 1.päivänä vuonna 1967, Kanadassa, tuli hänestä koko maassa ensimmäinen Kanadan 100-vuotissyntymäpäivänä syntynyt lapsi. Sen myötä Anderson sai itselleen lempinimen ”satavuotislapsi” ja kuusivuotiaana hänet valittiin kuvattavaksi julisteeseen, joka löytyi British Columbian provinssin jokaisesta kirjastosta.

Anderson oli ollut aina kiinnostunut viihdebisneksestä ja vuonna 1984, ollessaan vain 17-vuotias, hän esiintyi elokuvassa nimeltä Crimes of Passion, jossa hän näytteli prostituoitua. Valmistuttuaan lukiosta, hän muutti Vancouveriin, työskennellen siellä kunto-ohjaajana. Töidensä rinnalla hän teki pieniä rooleja pienissä elokuvissa, lähinnä vain nimettömän avustajan rooleissa.

Kesällä 1989, ollessaan 22-vuotias, Anderson meni ystäviensä kanssa katsomaan paikallisen amerikkalaisen jalkapallojoukkueen B.C. Lionsin ottelua. Hänellä oli yllään yhden Kanadan vanhimman panimoalan yrityksen, Labattin, T-paita, ja kun kameramiehen linssi löysi Andersonin yleisöstä ja nuori nainen päätyi jättimäiselle screenille stadionilla, alkoivat puhelimet Labattin toimistolla soida tuosta ”kauniista katsomossa olleesta tytöstä”.

Andersonista tuli Labattin mainoskasvo ja sen jälkeen hänen suosionsa räjähti, minkä myötä tämä suomensukuinen näyttelijätär sai itselleen lopulta roolin muun muassa Baywatch-televisiosarjasta. Sinällään Andersonin päätyminen kuvattavaksi tuossa nimenomaisessa B.C. Lionsin pelissä ei ollut sattumaa, sillä hän oli allekirjoittanut Labattin kanssa sopimuksen siitä, että hän tulee toimimaan yrityksen niin sanottuna kansikuvatyttönä, mutta tuskin kukaan osasi kuvitella suosion voimakkuutta.

Advertisement

Anderson tunnetaan nykyisin myös monista muista asioista kuin pelkästään näyttelemisestä, mutta hän ansaitsee ehdottomasti paikkansa tällä listalla, jossa käydään läpi erikoisia tarinoita näyttelijänuran taustalla.

Johnny Depp

Kuva: Raph_PH | CC BY 2.0 (kuvaa rajattu)

Johnny Depp tunnetaan rokkari-tyylisestä elämästään, ja itse asiassa hän on luonut myöhemmällä ikää myös muusikon uraa, mutta hän päätyi nuorella iällä näyttelijäksi.

Deppin ensimmäinen rooli oli Glenin rooli Painajainen Elm Streetillä -elokuvassa, johon hän päätyi itse asiassa ystävänsä ja näyttelijänä niin ikään maineikkaan uran luoneen Nicholas Cagen kautta. Cage järjesti Deppille koe-esiintymisen kyseiseen elokuvaan ja tuo koe-esiintyminen meni niin putkeen, että Depp sai itselleen historian ensimmäisen elokuvaroolinsa.

Erikoiseksi Deppin tarinaa tällä näyttelijät-listalla ei tee millään muotoa se, että hän päätyi alalle toisen näyttelijän kautta – oikeiden henkilöiden tunteminen näyttelee (pun intended) kohtalaisen suurta roolia Hollywood-bisneksessä – vaan tapa, jolla hän sai päänäyttelijän roolin edellä mainitusta elokuvasta. Koe-esiintymisessä Depp näytteli elokuvan ohjanneen Wes Cravenin tyttären Jessica Cravenin kanssa ja nimenomaan Jessica vakuutti isänsä siitä, että Depp on oikea henkilö kyseiseen rooliin.

Depp on sittemmin luonut menestyksekkään uran, joka lähti Painajainen Elm Streetillä -elokuvan kautta melkoiseen lentoon, ja hänet tunnetaan roolistaan vaikkapa nyt Pirates of The Caribbean -elokuvien Jack Sparrowina.

Ellen Pompeo

Ellen Pompeo kuuluu eittämättä nykypäivänä tunnetuimmat näyttelijät-kategoriaan, mutta tällä listalla hän on erikoisen tarinansa myötä. Pompeo tunnetaan kaikkein parhaiten huippusuositusta Greyn anatomia -televisiosarjasta, joka nauttii suurta suosiota myös Suomessa, ja jota on kuvattu huikeat 17 kautta.

Nykyisin noin 20 miljoonaa dollaria eli noin 16,50 miljoonaa euroa roolistaan Greyn anatomian Meredith Greyna tienaava Pompeo oli lähtöisin pienestä kylästä, josta ei todellakaan näyttelijöitä liukuhihnatyönä tule. Hän työskenteli koulun jälkeen pitkään baarimikkona, muuttaen New Yorkiin noin 1990-luvun puolivälissä, kunnes hän 24-vuotiaana päätti isänsä suosituksesta lähteä jahtaamaan näyttelijänuraa.

Advertisement

Kaikki kävi lopulta kuitenkin melkoisen koomisen sattuman kautta. Baariin, jossa Pompeo työskenteli, tuli paikalle elokuva-alalla työskennellyt agentti, jonka tehtävänä oli etsiä sopivia henkilöitä erilaisiin rooleihin. Kun tämä kyseinen henkilö alkoi tarjoilla Pompeolle erilaisia vinkkejä näyttelyyn liittyen, luuli Pompeo miehen vain flirttailevan hänelle. Agentti oli kuitenkin tosissaan, mutta ei romanttisessa mielessä. Nykyisin 51-vuotias näyttelijätär löysikin itsensä hyvin pian näyttelemässä sekä mainoksissa että pienissä rooleissa eri TV-sarjoissa – sellaisissa, kuten Kova laki ja Frendit.

Hiljalleen Pompeo sai rooleja myös elokuvista, kuten esimerkiksi Luke Wilsonin, Vince Vaughnin ja Will Ferrellin tähdittämässä elokuvassa Old School, mutta lopulta se ensimmäinen jättimäinen rooli tuli Greyn anatomian päänäyttelijänä vuonna 2005.

Vin Diesel

Viimeisimpänä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä, nimensä tälle Hollywood-näyttelijät-listalle saa Vin Diesel, oikealta nimeltään Mark Sinclair, sillä hänen tarinansa on vertaistaan vailla.

Kun Diesel oli nuori pojankoltiainen, hän oli kavereidensa kanssa tekemässä pahojaan newyorkilaisessa teatterissa. He jäivät kiinni toiminnastaan näytelmän taiteellisesta puolesta vastanneelle henkilölle, Crystal Fieldille, ja he olivat sataprosenttisen varmoja siitä, että lopputuloksena on poistuminen teatterista käsirautojen saattelemana. Mutta mitäpä vielä, Field päätti toimia toisin ja käsirautojen sijaan Diesel kavereineen saivat roolit näytelmästä.

”Olin varma, että hän soittaa poliisit paikalle, mutta sen sijaan hän sanoi, että jos te haluatte tulla tänne leikkimään, tulkaa joka päivä kello 16:00 ja opetelkaa vuorosananne”, Diesel paljasti vuosia sitten CNN:n haastattelussa.

Dieselin näyttelijänura käynnistyi siis tuosta hetkestä, hänen ollessaan siis vasta kouluikäinen. Näyttelijän työn ohella hän toimi muun muassa portsarina newyorkilaisissa yökerhoissa, vain 17 vuoden ikäisenä, ja sen lisäksi hän myi hehkulamppuja puhelimitse.

Advertisement

Vuonna 1995 kaikki kuitenkin muuttui, kun Diesel sai roolin Multi-Facial-lyhytelokuvasta. Kun elokuva esitettiin Cannesin elokuvajuhlissa, muuan Steven Spielberg kiinnitti huomion Dieseliin ja sen myötä hän palkkasi tämän nykyisin 53-vuotiaan lihaskimpun Pelastakaa sotamies Ryan -elokuvaan. Sittemmin Diesel on tähdittänyt muun muassa Fast & Furious -elokuvasarjan ja noussut yhdeksi Hollywoodin supertähdistä.

Näyttelijät voivat siis päätyä montaa erilaista reittiä pitkin Hollywood-tähdiksi, kunhan matkassa on vain ripaus onnea ja samaan aikaan näyttelijäntaidot ovat kohdillaan: siitä Vin Diesel on loistava esimerkki.

Lue myös:

🤷‍♂️ Mitkä tällä listalla olevat näyttelijät kuuluvat sinun suosikkeihisi ja kuka ylipäätään on suosikkinäyttelijäsi? Kommentoi aihetta alla olevissa kommenttikentissä ⬇️ ⬇️  tai somekanavissamme!

Suosituimmat

Exit mobile version