Yhteiskunta

Tällaisia ovat maailman vahvimmat alkoholit sekä historian pahimmat kidutusmenetelmät

Julkaistu

Listafriikki.com julkaisee meneillään olevan viikon aikana alkuvuoden 2022 luetuimmat listat ja artikkelit. Vuoden ensimmäiseen puolikkaaseen on mahtunut paljon kaikenlaista mielenkiintoista ja ennen kaikkea huippumielenkiintoisia listoja.

Myös listafriikkiläiset tarvitsevat pienen irtioton arjesta. Sen myötä olemme tällä viikolla julkaisseet kalenterivuoden 2022 ensimmäisen puoliskon luetuimmat listat ja artikkelit; olemmehan me jo heinäkuun puolella. Järjestys menee siten, että viimeisenä vuorossa ovat kaksi vuoden 2022 toistaiseksi luetuinta listaa.

Tänään luetuimpien listojen kärkijoukoista nostetaan esiin maailman vahvimmat alkoholijuomat ja historian pahimmat kidutusmenetelmät. Vaikka yli 80-prosenttisen raa’an viinan juominen saattaa kuulostaa kidutukselta, niin näillä listoilla ei ole mitään yhteyttä. Kidutusmenetelmät nimittäin ovat puistattavaa luettavaa!

10 maailman vahvinta alkoholijuomaa: Pelkkä ajatuskin korventaa sisuskalut!

LUE LISTA TÄÄLTÄ!

Tämä oli erään lukijan toivelista, ja nousi julkaisunsa jälkeen monen muunkin suosikiksi. Eikä kyllä yllättänyt yhtään!

Advertisement

Mikään ultimaattinen top 10 lista tämä ei ollut, sillä halusimme ottaa mukaan monia erityyppisiä alkoholeja. Mutta vahvoja ovat tietysti kaikki. Kerrotaan vertailun vuoksi, että Suomen alkoholilain mukaan yli 80 tilavuusprosenttia etanolia sisältäviä valmisteita ei katsota alkoholijuomiksi. Tällä listalla mennään reippaasti tuosta yli!

Top 10 historian pahimmat kidutusmenetelmät piinapenkistä Juudaksen tuoliin

LUE LISTA TÄÄLTÄ!

Vaikka listan nimi on ”historian pahimmat kidustusmenetelmät”, niin kidutus ei suinkaan ole mikään vain historiankirjoihin jäänyt käytäntö. Valitettavasti se on erilaisina menetelminä käytössä tänäkin päivänä.

Tiedossa on muun muassa julman kekseliäitä välineitä sekä erilaisia eläimiä. Tuskan päärynä, kerettiläinen haarukka ja rottakidutus kuulostavat jo termeinä sellaisilta, että mahdollinen tunnustus luikahti suusta jo ennen varsinaista kidustusta.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä listoista:

Advertisement

Suosituimmat

Exit mobile version