Listafriikki TV

Listafriikin videopodcast vol. 13: Monenlaisia pääsiäismunia

Julkaistu

Listafriikin videopodcastissa ihmetellään sarjakuvahahmoja, suomen kieltä, ja viihdemaailman pääsiäismunia. Lisäksi pohditaan taikauskoa ja Kennedyjen kirousta.

Listafriikki.com julkaisee maanantaista lauantaihin aina yhden listauksen päivää kohden ja sunnuntaisin nämä listaukset niputetaan kasaan videopodcastissa, joka julkaistaan YouTube-kanavallamme.

Tämänkertaisessa Listafriikin videopodcastissa kerrotaan, miltä tuntuu olla supersankari yhden illan ajan ja mietitään, voiko toimituksen väki olla kaikista epäilyksistä huolimatta taikauskoista. Marko innostuu suunnattomasti viihdemaailman pääsiäismunista ja haastammekin kaikki koris- ja/tai jalkapallokisaan Facebookin Messengerin kautta.

Videopodcastissa käytiin läpi kuluneen viikon listat:

Viikko aloitettiin supersankareilla ja kerrottiin niistä yllättäviä faktoja. Tiistaina korjailtiin harhaluuloja ja väärinkäsityksiä ja pääsiäisviikon kellokeskiviikkona tutkailtiin pääsiäisperinteitä läheltä ja kaukaa. Mikael Agricolan ja suomen kielen päivän kunniaksi katseltiin huvittavia videoita siitä, kun ulkomaalaiset puhuvat (yrittävät puhua) suomea. Mukaan heiteltiin myös sekalaisia tietoiskuja Suomesta. Perjantaina pohdittiin, voiko olla mahdollista, että joku perhe olisi kirottu. Muutamassa kohdassa pahinkin epäilijä voi alkaa miettiä kantaansa uudelleen.

Advertisement

Koska oikeaan pääsiäismunajahtiin ei tänä vuonna päästä, voi sellaisen toteuttaa virtuaalisesti. Ja sitten aikuiset voivat käydä omiin jahteihinsa läppärit sylissä. Pääsiäismunia eli piilotettuja viestejä tai vitsejä löytyy pilvin pimein medioista. Listafriikki raapaisi kymmenellä kohdalla vain pintaa, mutta niistä on hyvä aloittaa.

Videopodcastissa käymme siis läpi aina kuluvalla viikolla julkaistuja listoja, ja vaikka käsittelyssä ovatkin sivustoltamme tutut listat, antaa Listafriikin videopodcast katsojille satavarmasti paljon uutta; lisäksi pääset samalla tutustumaan mainioon tiimiimme. Video julkaistaan YouTube-kanavallamme aina sunnuntaisin, kello 11:00.

Listafriikki.com sosiaalisessa mediassa – lähde ihmeessä seuraamaan:

Listafriikin videopodcast vol. 13: Monenlaisia pääsiäismunia

Suosituimmat

Exit mobile version