Viihde

Mitä?! 10 julkkisfaktaa Hollywood-tähdistä, joita on vaikea uskoa todeksi

Julkaistu

Listafriikki.com julkaisee nyt melkoisen mielenkiintoisen listan: me poimimme talteen 10 julkkisfaktaa Hollywood-tähdistä, mitä on vaikea uskoa todeksi.

Julkkikset herättävät aina mielenkiintoa meissä tavan tallaajissa. Etenkin Hollywood-näyttelijöiden luovuus on jotain uskomatonta ja siitä me pääsemme nauttimaan luonnollisesti esimerkiksi valkokankaalla – tai vaikkapa kotisohvalla elokuvia katsoessa.

Jostain syystä julkkikset omaavat usein myös varsin uskomattomia näkemyksiä, joista lukiessaan sitä saattaa hieraista silmiään kera ajatuksen ”mitä ihmettä minä juuri luin?”. Uskoaksemme tämä Listafriikin lista aiheuttaa nimenomaan tämän kyseisen reaktion – näin ainakin meidän kohdallamme kävi.

Jos siis nämä julkkisfaktat eivät saa sinua vähintäänkin hämilleen, niin siinä kohtaa me emme voi sanoa muuta kuin, että silloin todennäköisesti ymmärrät tätä maailmaa näiltä osin paljon paremmin kuin me.

Emmekä me ole naureskelemassa tässä kenenkään henkilökohtaisille uskomuksille, vaan ennemminkin hämmästelemässä sitä, miten he ovat muodostaneet tällaisia ajatuksia. Toki listalle mahtuu myös puhtaasti julkkis, joka on päättänyt hankkia itselleen oman palokunnan miljardiomaisuudellaan eli kaikkien kohdalla kyse ei ole erikoisista ajatusmaailmoista tai näkemyksistä.

Advertisement

Mutta sen pidemmittä puheitta: me toivotamme teille antoisia lukuhetkiä!

Megan Fox uskoo haltijoihin

Näyttelijä Megan Fox tunnetaan muun muassa sellaisista elokuvista kuin Transformers (1. ja 2. osa) ja Teenage Mutant Ninja Turtles. Hän oli yli kymmenen vuoden ajan yhdessä alkuperäisestä Beverly Hills 90210 -televisiosarjasta parhaiten tunnetun Brian Austin Greenin kanssa, kunnes pariskunta erosi vuoden 2020 lopulla.

35-vuotias Fox tunnetaan paitsi eräänlaisena seksisymbolina, myös muun muassa irlantilaisiin haltijoihin uskovana henkilönä; kyllä vain, luit täysin oikein – tämä Hollywood-tähti uskoo haltijoihin.

”Pidän uskomisesta erilaisiin asioihin. Uskon kaikkiin näihin irlantilaisiin myytteihin, kuten haltijoihin; en haltijoiden kulta-aarteisiin tai hyvää onnea tuoviin haltijoihin, mutta ehkä niissä on jotain traditionaalisessa mielessä? Uskon tällaisten asioiden olevan peräisin jostain muualta kuin ihmisten mielikuvituksesta. Meidän kaikkien tulisi uskoa haltijoihin, minä uskon. Minä ja sinä olemme ihmisiä, mutta siinä ei voi olla kaikki, koska olemme niin pettymyksellisiä”, Fox kertoi vuonna 2013 Esquiren haastattelussa.

Viimeisimmät elokuvat, joissa Fox on nähty, ovat vuonna 2020 julkaistut Think Like a Dog ja Rogue. Lisäksi neljä hänen tuoreinta elokuvaansa, joita ei siis ole vielä julkaistu, ovat parhaillaan jälkituotannossa.

Lady Gaga uskoo seksin vievän häneltä luovuuden

Kuva: Andrea Wilson | CC BY 2.0 (kuvaa rajattu)

Tie Hollywood-tähteyteen ja todelliseksi supertähdeksi musiikkitaivaalle vaatii ainakin useimpien tarinoiden mukaan äärimmäisen paljon onnea. Se vaatii myös tietyssä mielessä erilaisuutta, mistä sekä muusikkona että näyttelijänä menestynyt Lady Gaga tunnetaan.

Lady Gaga, joka on oikealta nimeltään Stefani Joanne Angelina Germanotta, on 35-vuotias. Koko maailman tietoisuuteen hän nousi vuonna 2008 ensimmäisellä albumillaan, joka tunnetaan nimellä The Fame. The Fame -albumin tunnetuimmat kappaleet ovat ”Just Dance” ja ”Poker Face”.

Advertisement

LGBT-yhteisön vankkana puolestapuhujana tunnettu Gaga on myös äärimmäisen rikas nainen, sillä hänen nettovarallisuutensa uskotaan olevan noin 262 miljoonaa euroa. Tuollaisilla rahamäärillä jokaisen sentin laskeminen ei ole niin tarkkaa, ja siksi Gaga on kyennyt ostamaan esimerkiksi noin 41 000 euroa maksaneen kummitustutkan.

Gaga siis selvästikin uskoo henkimaailmaan ja henkiolentoihin. Sen lisäksi hän uskoo toisen ihmisen kykenevän varastamaan häneltä luovuuden seksiä harrastamalla.

”Minulla on sellainen omituinen uskomus, että harrastan jonkun kanssa seksiä, vie hän minulta luovuuteni pois. Siksi elän hyvin pitkälti selibaatissa”, Gaga totesi aikanaan Vanity Fairin haastattelussa.

Ohjaaja George Lucasilla on oma palokunta

Mikäli jollain ihmisellä on niin käsittämätön kyky ja mielikuvitus, että hän kykenee luomaan vuosikymmenestä toiseen menestyvän Star Wars -elokuvasarjan, silloin hän ansaitsee myös oman palokuntansa.

Kyllä vain, Star Warsin luoneella George Lucasilla on oma palokuntansa, ja miksi ihmeessä ei olisi – onhan hänen nettovarallisuutensa talouslehti Forbesin mukaan vaatimattomasti vain noin 5,81 miljardia euroa; kyllä allekirjoittaneellakin olisi oma palokunta, mikäli rahaa olisi kuin roskaa.

Tuohon Lucasin omaan palokuntaan kuuluu peräti 14 palomiestä ja yksi paloauto, joten hän myös työllistää samalla ihmisiä.

Advertisement

Nykyisin 77-vuotiasta Lucasia ei tunneta elokuva-alalla pelkästään Star Wars -elokuvista, vaan hänet tunnetaan vaatimattomasti myös Indiana Jones -elokuvien ohjaajana, ja hän lukeutuu myös tuon kyseisen elokuvasarjan luojiin yhdessä Steven Spielbergin kanssa.

Lue myös: Hollywood-näyttelijät – 10 uskomatonta tarinaa, miten osa tähdistä löydettiin!

Randy Quaid uskoo: salainen ryhmä murhasi Heath Ledgerin

Mikäli muun muassa The Independence Day -elokuvasta tuttua Randy Quaidia ja hänen vaimoaan käy uskominen, ovat Hollywood-julkkikset vaarassa. Heidän mukaansa nimittäin näiden supertähtien kintereillä on ”tähtiä hävittävä joukko”, jolla on pahat aikeet mielessään.

Quaid ja hänen Evi-vaimonsa tietävät kertoa, että he uskovat tämän kyseisen joukon murhanneen Heath Ledgerin, sabotoineen Jeremy Piveniä ja aiheuttaneen sekä Britney Spearsin että Lindsay Lohanin syöksykierteen. Vuonna 2010 kyseinen pariskunta erkaantuikin täysin ystävistään ja perheestään, kun he pakenivat tätä ”hävittäjäjoukkoa” turvapaikan perässä Kanadaan, välttäen samalla oikeudenkäynnin ja nukkuen pääosin autossa; kaksikon omien sanojen mukaan heidät haluttiin murhata.

”He seuraavat meitä ja jäljittävät meitä. He ovat merkinneet meidän puhelimemme ja hakkeroineet tietokoneemme”, Randy Quaid totesi ja Evi jatkoi ”me olemme Hollywood-pakolaisia ja me uskomme aidosti heidän haluavan tappaa meidät”.

Mutta keitä nämä tähtien jahtaajat sitten oikein ovat? Evin mukaan järjestäytynyt rikollisuus.

Advertisement

”Kiinteistösuunnittelija, joka loisi rahaston, ja piirikunta, joka pääsisi nauttimaan Randyn rojalteista loputtomiin. He ovat bisnesmiehiä. Kyseessä on mafia, järjestäytynyttä rikollisuutta.”

Pariskunta on tuon 11 vuoden takaisen haastattelun jälkeen ollut melkoisissa ongelmissa lain kanssa. Kaksikosta Evi sai myöhemmin Kanadan kansalaisuuden, sukujuuriensa ansiosta, mutta sen sijaan Randylle ei myönnetty pysyvää oleskelulupaa Kanadaan. Randy Quaid tunnetaan myös vankkumattomana Donald J. Trumpin kannattajana, ja hän uskoo vakaasti, että presidentinvaalissa nähtiin vaalivilppi.

Charlie Sheen oli napata Loch Nessin hirviön

Charlie Sheen on uransa aikana tullut tunnetuksi sen verran eriskummallisista asioista, ettei hänen kohdallaan varsinaisesti minkään tulisi yllättää. Mutta kieltämättä skotlantilaisen myyttisen hahmon, Loch Nessin hirviön, nappaaminen lampaan jalalla, jättimäisellä koukulla ja vahvalla kettingillä kuulostaa melkoisen paksulta – jopa Sheenille.

Mutta mies tosissaan lähti vuonna 2014 jahtaamaan tuota myyttistä olentoa, Loch Nessin hirviötä.

Kuten varmasti kaikki jo tietävät, vuonna 2021 tätä hirviötä ei ole edelleenkään löydetty – tuskin tullaan koskaan löytämäänkään, sattuneesta syystä – joten myös Sheen jäi tyhjin käsin.

”Jotain tapahtui. Veden pinnassa tapahtui jotain, mikä oli täysin hullua. Miksi siis sen olemassaolo ei olisi mahdollista? Jos ihmiset puhuvat jostain asiasta 200 vuoden ajan, sen täytyy olla siellä, eikö totta”, Sheen totesi kysyvästi Jay Lenon haastattelussa.

Advertisement

Sheen otti matkan tosissaan. Hän vietti yön veneellä kahden kaverinsa kanssa, ja he kuuntelivat useamman tunnin mittaisen luennon paikalliselta Willie Cameronilta. Cameron väittää isänsä tehneen Loch Nessin hirviöstä kaikkein vakuuttavimman havainnon, jonka ovat vahvistaneet yhdeksän ihmistä.

Toki samaan aikaan koomikkona tunnettu Sheen piti hieman hauskaa, sillä hän loi reissustaan ikään kuin Tappajahai-elokuvien uudelleenfilmatisoinnin, joskin täysin ilman kameroita.

Will Smithin tytär osaa kontrolloida aikaa

Will Smithin ja Jada Pinkett Smithin tytär, Willow Smith, uskoo vakaasti osaavansa kontrolloida aikaa. Näin oli ainakin vielä muutamia vuosia sitten, kun hän oli yhdessä isoveljensä, muun muassa The Karate Kid -elokuvaa vuonna 2010 tähdittäneen Jaden Smithin kanssa The New York Time Magazinen haastateltavana.

”Aika minulle… Saan ajan kulumaan joko nopeasti tai hitaasti – ihan millaisella vauhdilla haluan. Siksi tiedän, ettei aikaa ole olemassa.”

Ajan kontrollointi saattaa olla ehkä hieman liikaa, mutta ainakin yhdessä asiassa Willow oli oikeassa: aikaa ei varsinaisesti ole olemassa. Aika on enemmänkin ihmisten luoma käsite, jolla me kykenemme erottamaan menneen, nykyhetken ja tulevan keskenään toisistaan.

Ja kyllähän siihen kieltämättä voi vaikuttaa, miten hitaasti tai nopeasti aika tuntuu kuluvan, sillä moni erilainen tekeminen vaikuttaa tuohon ajan nopeuden tai hitauden tunteeseen. Valitettavasti Smithien puheet eivät jääneet kuitenkaan tälle tasolle, Jadenin kompatessa siskoaan omalla tavallaan.

Advertisement

”Kun olet maapallolla, ja olet hereillä hetkessä, yksi sekunti voi kestää vuoden. Ja, jos et kiinnitä asioihin huomiota, koko lapsuutesi tai koko elämäsi voi vierähtää ohi kuudessa sekunnissa.”

Lue myös: Aika – mitä me siitä tiedämme? 10 käsittämätöntä asiaa ajasta

Nanny-tähti löysi rakkautensa avaruusolioiden avulla

Kuva: Frantogian | CC BY-SA 3.0 (kuvaa rajattu)

Tuskin kukaan on voinut välttyä siltä melkoisen narisevalta nasaaliääneltä televisioruuduissa. Ja ei, nyt ei ole kyse Perhe on pahin -televisiosarjan Edith Bunkerista, vaan vuosien 1993-99 välisenä aikana kuvatusta Nanny-sarjasta, jonka pääosassa nähtiin tuosta aiemmin kuvaillusta äänestä vastannut näyttelijä Fran Drescher.

Nykyisin 63-vuotias Drescher tunnetaan muun muassa seksuaalivähemmistöjen asiaa ajavana aktivistina, joten hän on tehnyt näyttelijänuransa ohella töitä todella upean ja tärkeän asian parissa. Lisäksi hän on päihittänyt myös syövän, joten kyseessä on todella rautainen nainen.

Samaan aikaan hänellä on myös varsin erikoisia uskomuksia. Drescherin mukaan hänen päätymisensä yhteen ex-miehensä Peter Marc Jacobsonin kanssa oli nimittäin avaruusolioiden aikaansaannosta.

”Se on hauskaa, että sekä minä että Peter näimme avaruusolioita ajaessamme isiemme kanssa tiellä – ennen kuin siis tapasimme toisemme. Me olimme molemmat teini-ikäisiä ja muutama vuosi sen jälkeen me tapasimme tajuten meidän jakavan saman kokemuksen. Koen, että meidät oltiin jotenkin ohjelmoitu tapaamaan toisemme. Ja meillä molemmilla on arpi, joka on samanlainen ja tismalleen samassa paikassa”, Drescher totesi aikanaan uutistoimisto Reutersin mukaan.

Advertisement

Jacobson ei jakanut aivan samaa ajatusmaailmaa Drescherin kanssa ja hän oli vakuuttunut siitä, että Drescherin arpi oli seurausta kuumasta vesipisarasta, joka oli pudonnut mukista. Drescher itse on kuitenkin eri mieltä.

”Sanoin hänelle, että niin avaruusoliot ovat ohjelmoineet meidät ajattelemaan. Todellisuudessa arpi on kuitenkin se, missä asennettu siru on.”

Ilmeisesti avaruusoliot ovat kuitenkin melkoisen huonoja luomaan kahdesta ihmisestä pariskuntia, koska Drescher ja Jacobson ovat eronneet, joten oletettavasti joltain toiselta planeetalta tulevaa vierasta elämää ei nähdä rakentamassa parisuhteita seuraavalla Ensitreffit alttarilla -kaudella.

Lucy Liu harrasti seksiä hengen kanssa

Näyttelijä Lucy Liu tunnetaan muun muassa Ally McBeal -televisiosarjasta, josta hänen uransa lähti oikein toden teolla lentoon. Saatuaan todellisen julkkis-statuksen ja noustuaan Hollywood-tähtien joukkoon, Liu on nähty muun muassa sellaisissa elokuvissa kuin Charlien Enkelit ja monissa muissa kaikkien tuntemissa elokuvissa.

Vaan tiesitkö, että 52 vuoden ikään päässyt Liu, joka on nähty myös Ally McBeal -sarjan jälkeen tasaiseen tahtiin eri televisiorooleissa, uskoo selvästikin erilaisiin henkiolentoihin? Tiesitkö sitä, että hän uskoo myös seksin harrastamisen olevan mahdollista henkien kanssa?

Emme tienneet mekään ennen tämän listan kirjoittamista. Liu kertoo nimittäin menneensä aikanaan päiväunille patjalle, jonka jälkeen alkoi sitten ilmeisesti tapahtua.

Advertisement

”Jonkinlainen henki ilmestyi luokseni kukaties mistä ja alkoi rakastella minua. Se hetki oli suoranaista autuutta. Tunsin sen kaiken. Sain orgasmin. Ja sitten hän leijui pois. Jokin tuli luokseni, kosketti minua ja nyt hän vartioi minua”, Liu kertoi US Weeklyn haastattelussa reippaat 20 vuotta sitten.

Liu ei ole ainoa julkkis, joka kertoo harrastaneensa seksiä tai olleensa vähintäänkin läheisissä tunnelmissa henkiolennon kanssa, vaan samaan kategoriaan kuuluvat muun muassa Anna Nicole Smith, Dan Aykroyd sekä Ke$ha.

Michelle Pfeiffer uskoi pystyvänsä elämään pelkällä auringonvalolla

Kuva: Towpilot | CC BY-SA 3.0 (kuvaa rajattu)

Kun julkkis ja Hollywood-tähti Michelle Pfeiffer oli parikymppinen, hän kuului kulttiin. Tuo kultti vannoi breatharianismin nimeen eli käytännössä ottaen auringonvalolla elämiseen. Kyllä vain – breatharianismiin kuuluu se, ettei ihminen tarvitse vettä tai ruokaa selviytyäkseen; sen sijaan niin sanottu ”pyhällä hengellä” eläminen on enemmän kuin riittävästi.

”He pelasivat paljon painon kanssa ja laittoivat ihmisiä dieeteille. He olivat todella kontrolloivia. En asunut heidän kanssaan, mutta vietin siellä paljon aikaa ja he kertoivat aina minulle, miten minun tulisi viettää siellä enemmän aikaa. Jouduin aina maksamaan siellä olemisesta, joten se oli taloudellisesti todella raastavaa. He uskoivat, että kaikkein korkeimpaan tilaan päästyään ihmiset olivat breatharianisteja”, Pfeiffer paljasti joitain vuosia sitten Stella Magazinelle.

Nykyisin 63-vuotias Pfeiffer ei kuitenkaan omaksi onnekseen usko enää näihin asioihin eli hän ei toisin sanoen ole breatharianisti. Tuolloin vielä julkkis-statusta eli toisin sanoen Hollywood-tähteyttä tavoitellut Pfeiffer tuli pelastetuksi hänen omien sanojensa mukaan tulevan ex-puolisonsa, Peter Hortonin, ansiosta.

Horton oli tuottamassa tuolloin tuottamassa kultteihin liittyvää elokuvaa ja Pfeiffer ymmärsi sen myötä kuuluvansa myös itse kulttiin.

Advertisement

Kanye West uskoo olevansa Jumala

Okei, myönnetään nyt heti alkuun, ettei Kanye West ole sanan varsinaisessa merkityksessä Hollywood-tähti, mikäli kyseisellä sanalla halutaan yksinomaan viitata näyttelijöihin. Listafriikki ei kuitenkaan pystynyt jättämään tätä yhdysvaltalaisräppäriin liittyvää ”faktaa” pois listalta, törmättyämme siihen viime hetkillä, ja uskomme teidän olevan samaa mieltä; pysyimme myös ehdottomasti tässä listan kohdassa julkkis-kategoriassa.

West tunnetaan paitsi muusikkona, myös muotisuunnittelijana ja Kim Kardashianin tulevana ex-miehenä; pariskunnalla, kun on avioero vireillä. Hän on valloittanut otsikoita myös omituisella käyttäytymisellään, mikä selittyy osittain kaksisuuntaisella eli bipolaarisella mielialahäiriöllä.

Westin päätöksen hakea Yhdysvaltain presidentiksi viime vuoden vaaleissa uskotaan johtuneen nimenomaan hänen sairaudestaan, mutta kaikki miehen toimet eivät liity siihen.

West antoi vuonna 2013 haastattelun Business Insiderille, liittyen hänen ”I Am God” -singleen. Tuon haastattelun yhteydessä hän kertoi olevansa Jumala.

”Nimesin singlen tuolla nimellä, koska olen Jumala. En usko, että asiaa tarvitsee selittää sen enempää. En aio istua tässä ja alkaa puolustelemaan (näkemystäni). Minä olen Jumala, joten mitä seuraavaksi?”, West kommentoi täysin vakavalla naamalla single-julkaisunsa nimeä.

Tuo kyseinen ”I Am God” -kappale julkaistiin levyllä, joka kantaa nimeä ”Yeezus”, viitaten luonnollisesti Jeesukseen. Lisäksi hänellä on oma tuotemerkkinsä, yhdessä Adidaksen kanssa, mikä kantaa nimeä Yeezy.

Advertisement

Lue myös:

🤷‍♂️ Mikä sinun mielestäsi oli näistä se kaikkein shokeeraavin julkkisfakta? Kommentoi aihetta alla olevissa kommenttikentissä ⬇️ ⬇️  tai somekanavissamme!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosituimmat

Exit mobile version