Elämäntapa

Top 10 eniten tienanneet suomalaiset NHL-pelaajat nykyrahassa mitattuna!

Julkaistu

Ketkä ovat kaikkien aikojen eniten tienanneet suomalaiset NHL-pelaajat, kun asiaa tarkastellaan nykyrahassa mitattuna? Listafriikki.com otti asiasta selvää.

Ketkä ovat Top 10 kautta aikain eniten tienanneet suomalaiset NHL-pelaajat, kun asiaa katsotaan nykyrahan valossa? Listafriikki otti asiasta selvää.

Internetin ihmeellinen maailma tarjoilee Googlen kautta teille jo listoja siitä, ketkä ovat eniten tienanneet suomalaiset NHL-pelaajat maailman kovimman jääkiekkoliigan historiassa.

Listafriikki.com päätti ottaa tähän hieman erilaisen perspektiivin ja selvittää vastauksen seuraavaan kysymykseen: ketkä ovat Top 10 eniten tienanneet suomalaiset NHL-pelaajat nykyrahassa mitattuna?

Ennen kuin sukellamme itse listan pariin, me haluamme listata tähän vielä ne kaikkein eniten konkreettisesti rahana tienanneet suomalaiset NHL-pelaajat. Tässä välissä on syytä kuitenkin todeta, että piikkipaikalle suomalaisilla on pitkä matka: kaikkein eniten tienannut NHL-pelaaja on edelleen pelaava Sidney Crosby 112,92 miljoonan euron tienesteillään.

Eniten tienanneet suomalaiset NHL-pelaajat:

1. Teemu Selänne (60,49 miljoonaa euroa)
2. Mikko Koivu (59,39 miljoonaa euroa)
3. Pekka Rinne (52,76 miljoonaa euroa)
4. Tuukka Rask (51,86 miljoonaa euroa)
5. Kimmo Timonen (45,78 miljoonaa euroa)
6. Saku Koivu (44,95 miljoonaa euroa)
7. Kari Lehtonen (40,26 miljoonaa euroa)
8. Valtteri Filppula (40,15 miljoonaa euroa)
9. Olli Jokinen (37,98 miljoonaa euroa)
10. Miikka Kiprusoff (35,88 miljoonaa euroa)

Advertisement

Se voidaan sanoa jo tässä kohtaa, että tämä yllä oleva lista tulee elämään jo aivan lähivuosina rajusti. Nykyisin kovapalkkaisimmat suomalaiset nimittäin tienaavat sellaisia summia (keskiarvolliset vuosipalkat), ettei paremmasta väliä: esimerkiksi Colorado Avalanchea edustava Mikko Rantanen tienaa 7,58 miljoonaa euroa per kausi ja Sebastian Aho 6,93 miljoonaa euroa kautta kohden.

Kaikkein lähimpänä niin sanotusta nuoresta kaartista listalle pääsyn suhteen on Florida Panthersin kapteenina toimiva Aleksander Barkov, joka on tienannut toistaiseksi NHL-urallaan 24,92 miljoonaa euroa. Toki matkaa Barkovilla on edelleen, mutta hän on vasta 25-vuotias, hänen keskiarvollinen vuosipalkkansa on 4,83 miljoonaa euroa ja edessä on roima palkankorotus kesällä 2022.

Mutta nyt sitten hyppäämme itse listan pariin.

10. Miikka Kiprusoff (43,70 miljoonaa euroa)

Miikka Kiprusoff on lähes poikkeuksetta jokaisen suomalaisen papereissa yksi kaikkien aikojen parhaista suomalaisista NHL-maalivahdeista – joidenkin mielestä jopa se paras.

”Kipperin” urapolku oli mielenkiintoinen, sillä hän siirtyi Pohjois-Amerikkaan vuonna 1999. Kiprusoff oli enemmän tai vähemmän jumissa venäläisen Evgeni Nabokovin ja suomalaisvahti Vesa Toskalan takana. Todellisen mahdollisuuden ykkösmaalivahtina hän sai siirryttyään kesken kauden 2003-04 San Jose Sharksista Calgary Flamesiin, torjuen uuden seuransa välittömästi aina Stanley Cup -finaaleihin saakka.

Valitettavasti Tampa Bay Lightning oli kuitenkin parempi finaalisarjassa, ja sen lähemmäksi Kipper ei tuota jääkiekkomaailman himoitunta pystiä päässyt.

Advertisement

Nykyisin 44-vuotias Kiprusoff oli Flamesiin siirryttyään kahdeksan kauden ajan aivan NHL-maailman ehdottomalla huipulla; hän voitti kauden 2005-06 päätteeksi, suomalaisen jääkiekkohistorian ensimmäisenä maalivahtina, NHL:n parhaalle maalivahdille jaettavan Vezina Trophyn.

Vähemmän yllättäen Kipper onkin tällä eniten tienanneet suomalaiset NHL-pelaajat -listalla juuri näiden Calgaryssa viettämiensä vuosien ansiosta. Hän solmi lokakuussa 2007 Calgary Flamesin kanssa kuusivuotisen ja yhteisarvoltaan 28,76 miljoonan euron arvoisen jatkosopimuksen, joskin hän lopetti NHL-uransa ennen viimeistä sopimusvuottaan. Kaiken kaikkiaan Kiprusoff poistui jääkiekkokaukaloista melkoinen summa rahaa takataskussaan ja nykyrahaksi muutettuna hän tienasi NHL-urallaan noin 43,70 miljoonaa euroa.

9. Valtteri Filppula (44,49 miljoonaa euroa)

Valtteri Filppula ei ole enää mikään nuorimies, vaikka tässä tuntuukin siltä kuin hän olisi vasta juuri alkanut luoda uraa NHL:ssä, sillä hänellä on ikää jo 37 vuotta. Tämän kokeneen suomalaishyökkääjän kaksivuotinen ja yhteisarvoltaan 4,93 miljoonan euron arvoinen sopimus Detroit Red Wingsin kanssa päättyy tähän kauteen, eikä hänen tulevaisuudestaan ole vielä varmuutta.

Filppulan saama vastuu ja rooli ovat pienentyneet kausi kaudelta, mikä on luonnollisesti johtanut siihen, että myös pistemäärät ovat pudonneet. Tästä syystä saattaa olla, ettei Filppula enää löydä itselleen NHL:stä osoitetta ensi kaudeksi, sillä maailman kovimmassa kiekkoliigassa vauhti vain kovenee koko ajan, eikä luistelu ole ollut koskaan Filppulan parhaita puolia pelaajana.

Mutta mikäli sitten olisikin niin, että Filppula on vetänyt viimeiset luistimenpiirtonsa NHL-jäille, Detroit Red Wingsin kauden päätyttyä runkosarjaan, jättää tämä neljää eri NHL-seuraa edustanut suomalaispeluri NHL-kaukalot taakseen melkoisen mukava rahatukku tilillään: Filppula on nimittäin tienannut NHL:ssä pelatessaan hulppeat 44,49 miljoonaa euroa nykyrahaksi muutettuna.

Tälle Top 10 eniten tienanneet suomalaiset NHL-pelaajat -listalle selviytynyt Filppula tienasi leijonanosan tuosta palkastaan Tampa Bay Lightningissa. Hän allekirjoitti, ollessaan vapaana agenttina, seuran kanssa heinäkuussa 2013 viiden vuoden ja noin 20,55 miljoonan euron arvoisen pelaajasopimuksen.

Advertisement

8. Kari Lehtonen (45,53 miljoonaa euroa)

Kuva: mark6maunoCC BY-SA 2.0 (kuvaa rajattu)

Kaikkien aikojen korkeimmalla varausvuorolla suomalaispelaajien osalta maailman kovimpaan jääkiekkosarjaan, NHL:ään, varattu Kari Lehtonen voisi olla vielä nykyistä korkeammallakin tällä eniten tienanneet suomalaiset NHL-pelaajat -listalla. Hän nimittäin päätti lopettaa pelaajauransa vain 34 vuoden iässä eli toisin sanoen hänellä olisi ollut vielä pelivuosia jäljellä.

Lehtonen viihtyi kaiken kaikkiaan Pohjois-Amerikassa 15 vuoden ajan. Ensimmäisen NHL-ottelunsa Lehtonen pelasi paikallista aikaa 19. maaliskuuta, vuonna 2004, kun hänen edustamansa Atlanta Thrashers päihitti Florida Panthersin lukemin 3-2. Viimeiset luistimenpiirtonsa hän jätti NHL-jäille 7. huhtikuuta 2018, kun hän poistui niin sanotusti takavasemmalle voittajana, hänen edustamansa Dallas Starsin kaataessa Los Angeles Kingsin 4-2.

Lehtonen solmi NHL-uransa rahakkaimman pelaajasopimuksen syyskuussa 2012, kun hän allekirjoitti Dallas Starsin kanssa viiden vuoden ja yhteisarvoltaan 24,25 miljoonan euron arvoisen jatkosopimuksen. Kaiken kaikkiaan NHL-urallaan hän tienasi nykypäivän rahaksi muutettuna 45,53 miljoonaa euroa.

Vaikka Lehtonen ei luonnollisestikaan saanut kaikkia keräämiään rahoja puhtaana käteen, vaan paikallinen verottaja vei totta kai osan välistä, ei tämän nykyisin 37-vuotiaan ex-maalivahdin tarvitse ihan heti olla käteisvarojaan laskemassa.

7. Olli Jokinen (47,24 miljoonaa euroa)

Olli Jokinen sai jo nuorenamiehenä lempinimen ”päällikkö”, mikä oli sinällään todella osuva nimi, sillä hän oli pitkään muun muassa NHL-seura Florida Panthersin kapteeni sekä usein myös kapteenistossa Leijonien paidassa pelatessaan; toki tuo lempinimi liittyi alkuaikoina paremminkin hänen kukkomaiseen asenteensa, kun hän nuorena pelaajana siirtyi Helsingin IFK:hon.

Jokisen kohdalla mielenkiintoinen yksityiskohta hänen NHL-uraltaan oli se, että hän ehti pelata yhteensä 799 runkosarjaottelua, ennen kuin hän pääsi pelaamaan uransa ensimmäisen pudotuspeliottelun. Lopulta Jokisen NHL-uran ensimmäinen NHL-ottelu kirjattiin historiankirjoihin 16. huhtikuuta, vuonna 2009, eli lähes 12 vuotta sen jälkeen, kun hän oli pelannut ensimmäisen NHL-ottelunsa Los Angeles Kingsiä edustaen.

Kaiken kaikkiaan Jokinen edusti Pohjois-Amerikassa peräti kymmentä eri NHL-seuraa; pelkästään pelaajauransa viimeisellä kaudella hänet nähtiin sekä Nashville Predatorsin, Toronto Maple Leafsin että St. Louis Bluesin pelipaidoissa. Kaiken kaikkiaan Jokinen pelasi maailman kovimmassa kiekkoliigassa 17 eri kaudella, viettäen näistä kausistaan peräti seitsemän Panthersin riveissä.

Advertisement

Vaikka Jokisen kohdalla kokemukset NHL:n pudotuspeleistä jäivät varsin vähiin – hän pelasi NHL:ssä 1 231 runkosarjaottelua, mutta ainoastaan kuusi pudotuspeliottelua, jotka nekin kaikki saman kauden aikana – teki tämä nykyisin 42-vuotias Mikkelin Jukurien päävalmentaja melkoisen tilipussin NHL-urallaan: parhaimmillaan hän tienasi yhden kauden aikana 4,5 miljoonaa euroa ja kaiken kaikkiaan hänen tienestinsä NHL:ssä olivat nykyrahassa mitattuna noin 47,24 miljoonaa euroa.

6. Tuukka Rask (55,60 miljoonaa euroa)

Boston Bruinsin Tuukka Rask on kuulunut jo vuosikausien ajan maailman parhaiden jääkiekkomaalivahtien joukkoon. Hänet valittiin Vezina Trophy -voittajaksi eli NHL:n parhaaksi maalivahdiksi kaudella 2013-14; sen lisäksi hän sijoittui viime vuonna vastaavassa äänestyksessä toiseksi.

Maaliskuussa 34 vuotta täyttänyt Rask on voittanut NHL-urallaan Stanley Cupin kertaalleen, kun hän toimi Bruinsin kakkosmaalivahtina keväällä 2011. Sen jälkeen hän on torjunut Bruinsin, jota hän on edustanut koko NHL-uransa ajan, kahdesti finaaleihin, mutta molemmilla kerroilla finaalisarja on päättynyt tappioon.

Rask kuuluu myös nykyisin, vuonna 2021, ilman pienintäkään epäilystä parhaiden NHL-maalivahtien joukkoon ja erinomaisia pelivuosia olisi vielä reippaasti jäljellä. Samaan aikaan hänen NHL-sopimuksensa Bruinsin kanssa on katkolla kuluvan kauden päätteeksi; mikäli Bruins päättää syystä tai toisesta uudistaa maalivahtiosastoaan, Raskin ura saattaa päätyä tähän kesään. Kokenut suomalaisvahti on nimittäin ilmoittanut, ettei hänellä ole haluja edustaa mitään muuta NHL-seuraa, joten jos Bruins ei ole vaihtoehto, tällöin edessä ovat todennäköisesti eläkepäivät.

Savonlinnasta lähtöisin olevalla ja Tampereen Ilveksen kautta maailmalle suunnanneella suomalaisella olisi eittämättä mahdollisuus nousta tällä eniten tienanneet suomalaiset NHL-pelaajat -listalla toiselle sijalle, mikäli hän pelaisi vielä pari kautta.

Mutta, jos sitten käykin niin, että NHL-ura päättyy tähän, niin Raskin ei tarvitse ainakaan rahaongelmista murehtia. Rask on nimittäin tienannut viimeiset kahdeksan kautta, kuluva kausi mukaan lukien, keskiarvolta 5,75 miljoonaa euroa vuodessa. Kaiken kaikkiaan nykyrahassa mitattuna hänen tienestit NHL:stä ovat 55,60 miljoonaa euroa.

Advertisement

5. Kimmo Timonen (56,04 miljoonaa euroa)

Kun puhutaan Suomen jääkiekkohistorian parhaista puolustajista, Kimmo Timosen nimi on ehdottomasti tässä keskustelussa. Tästä pienikokoisesta suomalaisesta ei ikipäivänä pitänyt tulla monienkaan mielestä NHL-puolustajaa, saati huippupuolustajaa tuossa maailman kovimmassa liigassa, mutta hän osoitti epäilijänsä vääriksi.

Timonen pelasi NHL:ssä 1 108 runkosarjaottelua ja teki niissä 571 tehopistettä, mikä on äärimmäisen kova suoritus puolustajalle. Lisäksi Timonen pääsi pelaamaan NHL:n pudotuspeleissä 105 ottelua ja huipensi uransa Chicago Blackhawksissa voitettuun Stanley Cupiin, vaikka useat lääkärit kielsivät häntä palaamasta enää kaukaloon jopa henkeä uhanneiden veritulppien jälkeen.

Peräti 40-vuotiaaksi saakka kiekkoillut, ja Blackhawksin ohella sekä Nashville Predatorsia että Philadelphia Flyersia edustanut, Timonen tienasi parhaalla NHL-kaudellaan 6,58 miljoonaa euroa; itse asiassa hän pääsi nauttimaan tuosta kyseisestä palkasta sekä kaudella 2007-08 että 2008-09, siirryttyään Flyersiin. Kaikkein rahakkain Timosen saama sopimus oli juuri Flyersin kanssa solmittu kuusivuotinen sopimus, joka oli yhteisarvoltaan noin 31,22 miljoonaa euroa.

Timonen tienasi myös kokonaisuudessaan NHL-uransa aikana sievoisen summan rahaa. Kun hän ripusti hokkarinsa naulakkoon mestaruuskauden 2014-15 päätteeksi, oli hän tienannut pelaajapalkkoina hulppeat 45,78 miljoonaa euroa ja nykyrahaksi muutettuna noin 56,04 miljoonaa euroa. Onkin mahtavaa nähdä Timonen tällä eniten tienanneet suomalaiset NHL-pelaajat -listalla kaikkien niiden epäilyksien jälkeen, joita hänen kohdalle asetettiin jo todella nuorella ikää.

4. Pekka Rinne (57,01 miljoonaa euroa)

Kaikkien aikojen parhaisiin suomalaismaalivahteihin ehdottomasti lukeutuva Pekka Rinne oli jo käytännössä ottaen hylännyt haaveensa NHL-urasta siinä vaiheessa, kun häntä ei varattu kahdella ensimmäisellä mahdollisella kerralla NHL:ään. Lopulta kolmas kerta toden sanoi, kun Nashville Predators varasi hänet maailman kovimpaan kiekkoliigaan vuonna 2004, pitkälti suomalaisen Janne Kekäläisen ansiosta.

Nyt 38-vuotias Rinne on kaikkien aikojen eniten NHL:ssä nollapelejä pelannut suomalaismaalivahti, hänet on valittu kertaalleen urallaan NHL:n parhaaksi maalivahdiksi eli Vezina-voittajaksi, kahdesti hän on sijoittunut Vezina-äänestyksessä toiseksi ja kertaalleen kolmanneksi.

Rinne on edustanut koko vuonna 2005 käynnistyneen NHL-uransa ajan yhtä ja samaa seuraa, Predatorsia. Tällä hetkellä Rinne pohtii pelaajauransa jatkoa. Hän saattaa lopettaa, palata takaisin Oulun Kärppiin tai pelata jossain muussa NHL-seurassa, mutta Predators on edelleen hänelle se ehdoton ykkösvaihtoehto – mikäli hän siis päättää jatkaa pelaamista.

Advertisement

Kokenut kempeleläislähtöinen Rinne on tahkonnut NHL-uransa aikana kasaan myös melkoisen määrän euroja ja hän onkin tällä eniten tienanneet suomalaiset NHL-pelaajat -listalla korkeimmalla sijalla oleva maalivahti. Tarkalleen ottaen Rinteelle on maksettu nykyrahaksi muutettuna palkkaa huimat 57,01 miljoonaa euroa. Ihan aidosti maksetun palkan muodossa Rinteen vuosipalkka on puolestaan ollut korkeimmillaan 5,75 miljoonaa euroa ja arvokkain pelaajasopimus 40,27 miljoonaa euroa.

3. Saku Koivu (60,75 miljoonaa euroa)

Saku Koivun tie suomalaisten sydämiin kävi jo vuonna 1995, kun hän oli johdattamassa Leijonat suomalaisen jääkiekkohistorian ensimmäiseen maailmanmestaruuteen. Myöhemmin tämä pieni, mutta pippurinen suomalaispelaaja kipparoi Leijonia useamman kerran menestyksekkäästi; lähes poikkeuksetta jokaiselle suomalaiselle Saku Koivu onkin se kaikkien aikojen leijonakapteeni.

Koivusta kertoo paljon myös ihmisenä ja pelaajana, tai nykyisin entisenä pelaajana, se, että hän päihitti kesken NHL-uransa syövän ja palasi takaisin jääkiekkomaailman absoluuttiselle huipulle.

Kaiken kaikkiaan Koivu pelasi maailman kovimmassa jääkiekkoliigassa 1 124 runkosarjaottelua ja teki niissä tehopisteet 255+577=832. Pudotuspeleissä hän pääsi pelaamaan 80 ottelua, tehden niissä 59 tehopistettä, mutta valitettavasti se kaikkein kirkkain kruunu eli Stanley Cup jäi saavuttamatta.

Koivu ilmoitti NHL- ja pelaajauransa päättymisestä kauden 2013-14 päätteeksi. Hän edusti NHL-urallaan kahta seuraa: NHL:n perinteikkäimpänä seurana pidettävää Montreal Canadiensia, jossa hänestä tuli seuran historian ensimmäinen eurooppalainen kapteeni, ja Anaheim Ducksia.

Nykyisin kasvattajaseuransa, Turun Palloseuran, omistajajoukkoon kuuluva ja marraskuussa 47 vuotta täyttävä Koivu keräsi NHL-urallaan palkkatuloina 44,95 miljoonan euron rahapotin. Nykyrahaksi muutettuna tuo summa on 60,75 miljoonaa euroa ja sen ansiosta hän on tällä hieman poikkeuksellisella eniten tienanneet suomalaiset NHL-pelaajat -listalla kolmantena.

Advertisement

2. Mikko Koivu (65,85 miljoonaa euroa)

Vanhemmat Jukka Koivu ja Tuire Koivu saavat olla todella ylpeitä itsestään, sillä he eivät kasvattaneet vain yhtä, vaan kaksi NHL:n parhaimmistoon parhaimpina vuosinaan kuulunutta keskushyökkääjää. Siinä, missä Saku Koivu toimi pitkään Leijonien kapteenina ja saavutti saman statuksen myös NHL:ssä, pikkuveli Mikko Koivu seurasi samoissa jalanjäljissä, toimien niin Leijonien kuin NHL-seura Minnesota Wildin kapteenina.

Koivun veljeksistä nuoremman oli määrä pelata ainakin vielä kuluva NHL-kausi loppuun, kun hän solmi 15 kautta Minnesota Wildin paidassa pelattuaan viime kesänä yksivuotisen sopimuksen Columbus Blue Jacketsin kanssa. Nykyisin 38-vuotias Koivu koki kuitenkin kesken kauden kadottaneen palonsa lajiin ja niinpä hän ilmoitti helmikuussa pelaajauransa olevan ohitse.

Yhteensä 16 pelattua NHL-kautta toivat Koivulle, jonka pelinumero 9 tullaan eittämättä jäädyttämään aivan lähitulevaisuudessa Minnesota Wildin toimesta, myös varsin mukavat tulot. Parhaimmillaan Koivu pääsi nauttimaan peräti 7,54 miljoonan euron vuosipalkasta, kaudella 2017-18.

Kokonaisuudessaan Koivun veljeksistä nuorempi tienasi NHL-uransa aikana 59,39 miljoonaa euroa, minkä ansiosta hän on kohtalaisen selvällä erolla takana tuleviin kaikkien aikojen toiseksi eniten tienannut suomalainen NHL-kiekkoilija. Ja toisella sijalla hän on myös tällä listalla, sillä nykyrahaksi muutettuna hänen tienestit olivat 65,85 miljoonaa euroa.

1. Teemu Selänne (86,50 miljoonaa euroa)

Kuva: s.yume | CC BY 2.0 (kuvaa rajattu)

Kun puhutaan kaikkien aikojen suomalaisesta jääkiekkoilijasta, vastausvaihtoehtoja on olemassa oikeastaan vain kaksi: Teemu Selänne ja Jari Kurri. Monien papereissa Selänne kuitenkin kiilasi Kurrin edelle, kaikkien aikojen parhaaksi suomalaiskiekkoilijaksi, kun hän ohitti NHL:n runkosarjassa isketyissä tehopisteissä mitattuna idolinsa vuonna 2012.

Lähes 44-vuotiaaksi saakka maailman kovimmassa kiekkoliigassa pelannutta, ja tänä vuonna 50 vuotta täyttänyttä, Selännettä pidetään yleisesti ottaen yhtenä kaikkien aikojen parhaista maalintekijöistä. Eikä tässä ole kyse suomalaisten asettamasta mittarista, vaan hän oli yksi parhaista, kun huomioidaan kaikki NHL:ssä koskaan pelanneet pelaajat; Selänteellä on NHL:n historiassa 12:nneksi eniten tehtyjä maaleja.

Mikäli Teemu Selänne olisi vuonna 2021 absoluuttisella huipputasollaan ja hän siis pelaisi tämän päivän NHL:ssä, olisi hänen vuosipalkkansa mitä todennäköisimmin noin 9-10 miljoonaa euroa. Hän kuuluisi siis ehdottomasti maailman parhaiten palkattujen jääkiekkoilijoiden joukkoon.

Advertisement

Mutta vaikka Selänne ei välttämättä pelannutkaan kaikkein rahakkaimpana aikakautena NHL:ssä, tienasi hän siitä huolimatta melkoisen määrän rahaa. Tienestiensä ansiosta Selänne on ykkösnimi, kun eniten tienanneet suomalaiset NHL-pelaajat punnitaan keskenään – oli sitten kyse ihan konkreettisesta maksetusta palkasta tai tästä nykyrahaksi muutetusta kokonaissummasta.

Kaiken kaikkiaan Selänne tienasi NHL-urallaan 60,49 miljoonaa euroa, mikä on nykyrahaksi muutettuna noin 86,50 miljoonaa euroa. Selännettä ei siis tulla etenkään tällä jälkimmäisenä mittarilla syrjäyttämään ainakaan ihan heti piikkipaikalta; paljon kertoo se, että eroa toisena tällä listalla olevaan Mikko Koivuun on yli 20 miljoonaa euroa.

Parhaimmillaan Selänteen NHL-palkka oli yhdellä kaudella (2001-02) noin 7,81 miljoonaa euroa, siis ihan konkreettisesti maksetussa rahassa mitattuna.

Lue myös:

🤷‍♂️ Tässä oli siis eniten tienanneet suomalaiset NHL-pelaajat -lista nykyrahaksi muutettuna, mutta kuka sinulle on kaikkien aikojen suosikkipelaaja suomalaisten jääkiekkoilijoiden osalta? Kommentoi aihetta alla olevissa kommenttikentissä ⬇️ ⬇️  tai somekanavissamme!

Advertisement
Advertisement
Kommentoi

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosituimmat