Yhteiskunta

FBI:n etsityimmät rikolliset: Yhdysvaltain 10 pahamaineisinta karkulaista

Julkaistu

Tässä on päivitetty lista siitä, ketkä karkulaiset ovat FBI:n etsityimmät rikolliset.

FBI:n etsityimmät rikolliset -lista on julkaistu Listafriikissä vajaa vuosi sitten, mutta koska ovet ovat käyneet molempiin suuntiin, on myös meidän osaltamme päivityksen paikka.

[Päivitys 22.2.2022: Listan julkaisun jälkeen muutoksia on taas tapahtunut, joten tuoreimman version FBI:n etsityimmistä rikollisista voit käydä lukemassa täältä: FBI:n 10 etsityintä rikollista – lisäksi muutama tuore pidätys!]

Koska Listafriikki.com:ssa on satoja listoja, emme voi korjailla ja päivittää kaikkia niitä esimerkiksi uusien tutkimustulosten myötä. Mutta jos vanhempia listoja lukee, voi siellä täällä nähdä päivitys-merkintöjä, joissa listan kohtia on tuunattu uusilla tiedoilla. FBI:n etsityimmät on kuitenkin sellainen tapaus, jonka on syytä olla ajantasalla; myös siksi, että listaa on viimeisen viikon aikana luettu todella paljon.

FBI:n etsityimmät rikolliset -lista sai alkunsa, kun eräs uutistoimisto halusi julkaista artikkelin pahimmista rikollisista, joita FBI yrittää saada kiinni. Viraston silloinen johtaja J. Edgar Hoover yllättyi artikkelin saamasta positiivisesta huomiosta, joten hän päätti tehdä listasta virallisen maaliskuun 14. päivänä vuonna 1950. Viime vuonna tämä legendaarinen galleria, jossa omia kasvojaan ei kukaan halua nähdä, vietti siis 70-vuotisjuhlia.

Perustamisensa jälkeen etsityimpien rikollisten listalla on ollut 524 henkilöä, joista 490 on pidätetty tai löydetty. Näistä 162 on saatu kiinni suoraan kansalaisten avunannon vuoksi, joten listan julkaiseminen on tuottanut tulosta.

Advertisement

Listalle joutuu, jos taustalla on useita törkeitä rikoksia ja henkilön uskotaan olevan vaarallinen muille ihmisille. Pois listalta pääsee vain kolmessa tapauksessa: rikollinen on jäänyt kiinni, häntä vastaan nostetut syytteet on hylätty tai häntä ei enää pidetä uhkana muiden turvallisuudelle.

Vähintään 100 000 dollarin (noin 83 000 euron) vihjepalkkio on luvassa sille, jonka antamat tiedot johdattavat suoraan etsityimmän rikollisen pidätykseen.

FBI:n etsityimmät rikolliset eivät ole liittovaltion poliisin sivuilla missään tietyssä järjestyksessä, joten tämä lista on tehty samalla tyylillä. Listan jokaisessa kohdassa on linkki varsinaiseen etsintäkuulutukseen.

Rafael Caro-Quintero

Rafael Caro-Quintero on meksikolaiseen Sinaloan kartelliin kuuluva huumeparoni, joka jo kertaalleen istui vankilassa 28 vuotta. Vuonna 1985 hänet tuomittiin (muiden rikosten lisäksi) neljän ihmisen kidnappauksesta ja murhasta, ja yksi henkensä menettäneistä oli Yhdysvaltain huumepoliisissa, DEA:ssa, työskennellyt Enrique Camarena.

Vuonna 2013 Meksikon valtio vapautti Caro-Quinteron ennenaikaisesti 40 vuoden tuomiostaan, ja sekös suututti DEA:n, joka teki välittömästi miehestä etsintäkuulutuksen ja pidätysmääräyksen. Mutta Caro-Quintero oli jo ehtinyt kadota. Todennäköisesti hän elää tyytyväisenä Meksikossa kartellin suojeluksessa, vaikka haastatteluissa kieltääkin ikinä osallistuneensa minkäänlaiseen huumeiden salakuljetukseen Yhdysvaltojen puolelle.

Toukokuussa 2020 Caro-Quinteron asianajajat jättivät oikeuteen anomuksen, jossa esitettiin pidätysmääräyksen ja Yhdysvaltoihin luovuttamisen pyörtämistä. Anomusta perusteltiin sillä, että Caro-Quintero on ”reilusti yli 60-vuotias, ja varaton, koska ei voi saada eläkettä, mutta ei etsintäkuulutettuna rikollisena voi mennä myöskään töihin”. Mutta koska sekä Meksikossa että Yhdysvalloissa ollaan sitä mieltä, että mies on perheenjäsentensä kanssa jatkuvasti mukana huumeiden salakuljetuksessa, on anomuksesta todennäköisesti tehty lennokki.

Advertisement

Caro-Quintero on ollut etsityimpien rikollisten listalla keväästä 2018 saakka ja hänen pidätykseensä johtavasta vihjeestä on luvassa 20 miljoonan dollarin palkkio. Se on suurin summa, joka tällä hetkellä on tarjolla FBI:n etsityimmistä rikollisista.

Lue myös:
Maailman vaarallisimmat jengit: 10 pahamaineisinta rikollisjärjestöä

Robert William Fisher

Scottsdalessa, Arizonassa, asunut Robert Fisher on etsintäkuulutettuna perheensä tappamisesta. Huhtikuun 10. päivänä vuonna 2001 hän ampui vaimoaan Marya päähän ja viilsi lastensa, 12-vuotiaan Brittneyn ja 10-vuotiaan Bobbyn, kaulat auki. Kolmoismurhan jälkeen Fisher sytytti kotitalonsa palamaan ja pakeni paikalta. Alusta saakka Fisher on ollut ainoa epäilty; pariskunnalla oli ollut liitossaan ongelmia ja mies oli metsästyskavereilleen vihjannut turvautuvansa aivan mihin tahansa muuhun vaihtoehtoon kuin avioeroon.

Aggressiiviseksi ja kontrolloivaksi kuvaillun Fisherin liikkeistä ei murhien jälkeen tiedetä muuta kuin se, että hänen autonsa ja Blue-koiransa löydettiin kymmenen päivää myöhemmin läheltä laajaa, vuoristoista erämaa-aluetta, joka on täynnä labyrinttimäisiä luolastoja. Vaikka ympäristöä tutkittiin koirien ja helikopterien kanssa, ei Fisheriä ikinä löydetty. Innokkaana ja taitavana eränkävijä hän olisi voinut piilotella metsässä hyvinkin pitkän aikaa. Paljon spekulaatiota on aiheuttanut myös se, että auto löydettiin vain reilun kilometrin päästä apassien reservaatin rajaa, jonka sisälle poliisilla ei ole asiaa ilman heimon lupaa. Scottsdalen seriffin toimisto ei ole asian tiimoilta ikinä ollut heimoon yhteydessä, joten reservaatti on täysin tutkimaton.

Advertisement

Jos Fisher on hengissä, täyttää hän huhtikuun 13. päivänä 60 vuotta. FBI:n mukaan hän on aseistettu ja äärimmäisen vaarallinen. Etsityimpien rikollisten listalla perheensä tappanut Fisher on ollut vuodesta 2002 saakka.

Intialainen Bhadreshkumar Chetanbhai Patel puukotti vaimonsa Palak Patelin kuoliaaksi riidan seurauksena. Yhdysvalloissa, Marylandin osavaltiossa, asunut pariskunta työskenteli Dunkin’ Donuts -kahvilassa, jossa heille oli poliisin epäilyjen mukaan tullut riita. Ilmeisesti Palak-vaimo olisi halunnut muuttaa takaisin Intiaan ja mies taas halusi jäädä Yhdysvaltoihin.

Huhtikuun 12. päivänä vuonna 2015 Patelit saapuivat yhdessä töihin. Kahvilan valvontakamerat tallensivat koko tapahtumaketjun: pariskunta katoaa hyllyjen taakse yhdessä, mutta vähän ajan päästä vain mies tulee takaisin, sammuttaa uunin ja kävelee ulos kahvilasta. Palakin ruumis löydettiin muutaman tunnin päästä, kun huolestunut asiakas hälytti poliisit auki olleeseen kahvilaan, jossa ei kuitenkaan ollut paikalla henkilökuntaa. Naista oli puukotettu isolla keittiöveitsellä erittäin raa’alla tavalla.

Viimeiset havainnot etsintäkuulutetusta Patelista ovat Newarkin kaupungin juna-asemalta, ja hänen epäillään olevan edelleen maassa ja piilottelevan sukulaistensa luona. Murhan jälkeen Patel oli mennyt hakemaan kotoaan passin, mutta ei todennäköisesti ole päässyt lähtemään Yhdysvalloista ainakaan lentämällä, koska etsintäkuulutus asetettiin välittömästi.

Advertisement

FBI asetti Patelin kymmenen etsityimmän rikollisen listalle vuonna 2017. Marraskuussa 2020 FBI muistutteli Twitterissä, että hyvin väkivaltaisesta murhasta syytetty Patel on edelleen karkumatkalla, ja että hänen vangitsemiseensa johtavan vihjeen antajalle on luvassa 100 000 dollaria.

Alejandro Rosales Castillo

Vuonna 2016 Alejandro Castillo, 17-vuotias pohjoiscarolinalainen tarjoilija, ampui työkaverinsa teloitustyylillä. Uhri, Truc Quan “Sandy” Ly Le, oli Castillon entinen tyttöystävä.

Elokuun 9. päivänä Castillo lähetti Lelle tekstiviestin ja sopi tapaamisesta, koska halusi maksaa naiselle velkansa. Kävi kuitenkin niin, että Castillo pakotti Len aseella uhaten nostamaan rahaa tililtä, minkä jälkeen hän ajoi syrjäiseen metsään, ampui naisen ja tiputti ruumiin rotkoon. Kylmäverisen murhan jälkeen Castillo ja hänen silloinen tyttöystävänsä Ahmia Feaster ajoivat maan halki Arizonaan, jonne he jättivät Len auton ja kävelivät rajan yli Meksikoon. Valvontakamerakuva rajalta on viimeinen varma havainto Castillosta.

Lokakuussa 2016 Feaster antautui poliisille ja kertoi parin majailleen Castillon serkun luona Aguascalientesin kaupungissa läntisessä Meksikossa. Mies oli kuitenkin Feasterin mukaan lähtenyt omille teilleen ja kadonnut, mikä sai naisen palaamaan Yhdysvaltoihin. FBI:n etsityimpien rikollisten listalle Castillo nousi lokakuussa 2017.

Advertisement

Arnoldo Jimenez

Arnoldo Jimenez liittyi etsityimpien listalle toukokuun 8. päivänä vuonna 2019. Rikoksesta oli tuolloin jo ehtinyt kulua aikaa, sillä toukokuussa 2012 Jimenez puukotti vaimonsa Estrelle Carreran kuoliaaksi autossaan alle vuorokausi naimisiinmenon jälkeen. Murhan jälkeen Jimenez raahasi Carreran ruumiin asuntonsa kylpyammeeseen Burbankin kaupungissa Illinoisissa.

Carreran sisko on kertonut Associated Press -uutistoimiston haastattelussa perheen saaneen toukokuun 13. päivänä vuonna 2012 kummallisen puhelinsoiton Jimenezin siskolta, joka oli huolissaan tuoreen avioparin tilanteesta. Soittaja kertoi jutelleensa veljensä kanssa, ja Jimenez oli paljastanut itkuisena, että hänelle oli tullut paha riita vaimonsa kanssa, minkä seurauksena tämä oli jäänyt kotiin verissä päin. Kun Carrera ei seuraavana päivänä hakenut lapsiaan hoidosta, hälytti perhe poliisit tämän asunnolle, jossa koko kauheus selvisi.

Jimenezin liikkeitä pystyttiin selvittämään puhelintietoja tutkimalla, ja niistä tuli esille, että mies oli matkannut pikavauhtia Teksasiin, jossa puhelinta oli viimeisen kerran käytetty lähellä Meksikon rajaa heti murhan jälkeisenä päivänä. Poliisi uskoo Jimenezin piilottelevan juuri Meksikossa.

Jason Derek Brown

Advertisement

Marraskuussa 2004 Jason Brown yllätti rahankuljetusauton vartijan Robert Palomaresin, ampui tätä useita kertoja ja varasti 56 000 dollaria käteistä. Murhapaikalta hän pakeni pyörällä.

Brown pakeni Phoenixista, Arizonasta, ensin Nevadaan ja sitten Kaliforniaan, jossa hänellä tiettävästi on sukulaisia. Mies ehti lähteä pakoon perheensä luota vain muutama tunti ennen kuin FBI saapui talolle vihjeiden saattelemana.

Brown on mielellään huomion keskipisteenä, ja hänestä on vuosien varrella tullut useita vihjeitä, mutta miestä ei vain ole saatu kiinni. Brown oli ainakin aiemmin innokas golfaaja ja laskettelija, ja rakasti esitellä kalliita autojaan ja veneitään julkisesti.

Rikoksen motiiviksi onkin arveltu rahahuolia, sillä leveästä elämästään huolimatta Brown oli suurissa veloissa. Poliisin mukaan Brown on mahdollisesti paennut ulkomaille, mutta todennäköisempänä pidetään sitä, että Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkkoon kuuluva nykyisin viisikymppinen mies elää uuden identiteetin kanssa suljetussa mormooniyhteisössä täysin normaalia elämää.

Brownista on luvattu 200 000 dollarin vihjepalkkio.

Advertisement

Alexis Flores

Alexis Flores on etsityimpien rikollisten listalla heinä-elokuussa vuonna 2000 Philadelphiassa tekemänsä hirveyden takia. Hän kidnappasi, raiskasi ja kuristi hengiltä viisivuotiaan Iriana DeJesusin.

Murhan aikaan Flores oli koditon ja asui vuorotellen eri tuttaviensa luona, joten hänen oli helppo kadota näkymättömiin. Tuolloin Flores tunnettiin kadulla vain nimellä Carlos. Carlosista tehtiin etsintäkuulutus, sillä DeJesusin ruumis löytyi kiinteistöstä, jossa miehen tiedettiin silloin tällöin majailleen.

Vuonna 2004 Flores oli siirtynyt asumaan Arizonaan, jossa hänellä oli asunto vuokrattuna tekaistulla nimellä. Poliisille tuli kuitenkin eräästä kerrostalosta ilmoitus kovasta metelistä, ja kun virkavalta koputti häiriötä aiheuttaneen asukkaan ovelle, oli vastassa Alexis Flores, joka pidätettiin väärennetyn henkilöllisyystodistuksen vuoksi. Laittomasti maassa ollut Flores oli poliisien mukaan yhteistyöhaluinen ja jopa ystävällinen, ja hän istui väärennöksen vuoksi vankilassa muutaman kuukauden, minkä jälkeen edessä oli karkotus kotimaahan Hondurasiin.

Alexis Floresin DNA-näyte kirjattiin kansainväliseen tietokantaan vuonna 2006, ja vasta silloin, kun ruudulle lävähti yhteneväisyys vanhempaan rikoksen tekijään, poliisi ymmärsi ”Carlosin” ja Floresin olevan sama henkilö. Valitettavasti useaan otteeseen virkavallan kynsissä ollut Flores on kadonnut jäljettömiin karkotuksensa jälkeen.

Eugene Palmer

Eugene Palmer lisättiin FBI:n etsityimmät rikolliset -listalle toukokuun 28. päivä vuonna 2019. Itse rikos tapahtui syyskuussa 2012 Stony Pointin kaupungissa New Yorkissa.

Advertisement

Palmerin poika John oli tuolloin vaimonsa Tammyn kanssa keskellä ikävää avioeroprosessia. Pariskunta ei saanut pidettyä yllä sopua, ja lopulta Tammy haki lähestymiskieltoa Johnille.

Eugene Palmer ei katsonut miniänsä touhuja hyvällä, ja koska nainen asui lastensa kanssa Palmerin tiluksilla, olivat nämä kaksi jatkuvasti riitelemässä. Syyskuun 24. päivänä vuonna 2012 Tammy saatteli lapsensa koulubussille ja törmäsi kotipihassaan Palmeriin, joka ampui häntä käsivarteen ja rintaan.

Murha-aikaan 73-vuotias Palmer pakeni paikalta, eikä häntä ole sen koommin nähty. Hänen autonsa löytyi myöhemmin hylättynä kansallispuistosta, ja vaikka poliisikoirat tutkivat maaston, ei Palmerista löytynyt jälkeäkään. Hänen perheensä uskoo miehen menehtyneen metsässä, mutta FBI:ssa ollaan eri mieltä. Kokeneena eränkävijänä Palmer voisi hyvinkin selviytyä pitkiä aikoja erämaassa, ja sopivan hetken tullen siirtyä elämään peitenimen turvin johonkin muualla. Siksi mies lisättiin listalle reippaassa 80 vuoden iässä.

Jose Rodolfo Villarreal-Hernandez

FBI:n etsityimmät rikolliset -lista sai uuden tulokkaan, Jose Rodolfo ”El Gato” Villarreal-Hernandezin, lokakuun 13. päivänä vuonna 2020. Tilaa oli vuoden aikana tullut, kun listalla olleita karkureita oli saatu vangittua.

Villarreal-Hernandez on etsintäkuulutettuna Teksasissa toukokuun 22. päivänä vuonna 2013 surmatun Juan Jesús Guerrero Chapan murhan järjestämisestä. Meksikolaisen Villarreal-Hernandezin uskotaan olevan vastuussa myös useista Meksikossa tehdyistä murhista.

Etsintäkuulutettu on Beltrán Leyva -huumekartellin johtohahmoja ja Guerrero Chapan surmaan johtaneet tapahtumat alkoivat jo vuosia aiemmin, kun kilpailevan Gulf-kartellin jäsenet murhasivat Villarreal-Hernandezin isän. Asianajajana työskennellyt Guerrero Chapa kuului kyseiseen kartelliin, jonka johtajaa hän oli myös edustanut oikeudessa. Villarreal-Hernandez koki lakimiehen olleen syyllinen isänsä kuolemaan ja vannoi kostoa.

Advertisement

Hän rekrytoi joukoistaan muutaman kaverin etsimään ja murhaamaan Guerrero Chapan, joka vuonna 2013 asui Teksasissa Yhdysvaltain suojeluksessa, sillä kelkkansa kääntäneenä hän toimi tuolloin ilmiantajana. Guerrero Chapa ammuttiin kotipihaansa ja useita henkilöitä on pidätetty osallisena murhan suunnitteluun. Palkkamurhan tilaaja on kuitenkin vapaalla jalalla ja FBI:n arvioiden mukaan hän majailee jossain päin Meksikoa. Villarreal-Hernandezin kiinniottoon johtavasta vihjeestä on luvattu miljoonan dollarin palkkio.

Mutta ei ole Gulf-kartellikaan jäänyt toimettomaksi, sillä todistajanlausuntojen mukaan uhrin sisko olisi lähettänyt Villarreal-Hernandezille videon tämän perheenjäsenen irtileikatusta päästä. Samaisen todistajan mukaan Guerrero Chapa ja Villarreal-Hernandez olivat olleet verivihollisia lapsesta saakka.

Santiago Villalba Mederos – VANGITTU

Santiago Villalba Mederos oli (tai on) Washingtonin osavaltiossa toimivan Eastside Lokotes Sureno (ELS) -jengin jäsen. Hänet lisättiin etsityimpien rikollisten listalle syyskuussa vuonna 2017, seitsemän vuotta sen jälkeen kun hän murhasi Camille Loven ja Saul Lucas-Alfonson. Jengien välisissä konflikteissa menehtyy usein ihmisiä, mutta kumpikaan uhreista ei kuulunut ELS:n kilpailevaan jengiin.

Mederos kuitenkin luuli Camillen veljen Josh Loven olevan vihollisjengin jäsen, koska tämä pukeutui punaiseen takkiin ja ajoi punaisella autolla. Se riitti 18-vuotiaalle Mederosille, ja helmikuun 7. päivänä vuonna 2010 hän ampui sisaruksia jengitovereidensa seuratessa sivusta. Camille menehtyi ja Josh sai vakavia vammoja. Toinen uhri, Lucas-Alfonso, sen sijaan joutui maaliskuun 25. päivänä ammutuksi siksi, että Menderos luuli tämän olevan jengille velkaa.

Loven murhasta oli alunperin syytettynä seitsemän ELS-jengin jäsentä, joista viisi saatiin kiinni ja tuomittiin jo vuonna 2010.

Mederosin uskottiin paenneen toisen murhan jälkeen Meksikoon, eikä hänestä tehty havaintoja vuosiin. Ainakaan sellaisia, joita olisi kerrottu julkisuuteen. FBI:n Seattlen toimisto työskenteli kuitenkin väsymättä yhdessä useiden eri virastojen kanssa niin Yhdysvalloissa kuin Meksikossa, ja ”etsivien perinteisen, mutta hyvin tehokkaan poliisityön tuloksenaMederos pidätettiin kesäkuun 5. päivänä vuonna 2020. Mies vietti tuolloin 29-vuotissyntymäpäiväänsä Tenancingossa, eteläisessä Meksikossa.

Advertisement

Mederos on sittemmin poistettu FBI:n etsityimmät rikolliset -listalta; hänen paikkansa otti edellisessä kohdassa käsitelty Jose Rodolfo Villarreal-Hernandez.

Yaser Abdel Said – VANGITTU

Teksasilainen Yaser Abdel Said oli pitkään ollut väkivaltainen kahta teini-ikäistä tytärtään, Aminaa ja Sarahia kohtaan ja käytti näitä seksuaalisesti hyväksi. Tytöt pelkäsivät isäänsä ja suhde vain paheni, kun 18-vuotias Amina ei suostunut järjestettyyn avioliittoon.

Amina suunnitteli pakenevansa poikaystävänsä kanssa, ja joulunaikaan vuonna 2007 tytöt karkasivat äitinsä kanssa perheen kodista. Said kuitenkin sai ylipuhuttua äidin ja järjestettyä sovittelutapaamisen tyttöjen kanssa. Tammikuun 1. päivänä vuonna 2008 Said houkutteli tytöt taksiinsa sillä verukkeella, että veisi heidät lounaalle. Hän kuitenkin ampui molemmat tytöt auton takapenkille.

Amina menehtyi heti, mutta 17-vuotias Sarah ehti soittaa hätänumeroon ja huutaa: ”Apua! Apua! Isäni ampui minua, sisartani, minä kuolen!”.

Advertisement

Saidin epäiltiin ensin paenneen kotimaahansa Egyptiin, mutta hänestä tehtiin vuosien varrella lukuisia havaintoja Yhdysvalloissa. FBI suhtautui vihjeisiin erittäin vakavasti ja julkaisikin niiden vuoksi Saidista hyvin spesifisiä tuntomerkkejä: Said pitää aina aurinkolaseja, sisällä ja pihalla. Hän pitää Denny’s ja IHOP -ravintoloista ja rakastaa koiria, erityisesti mustanruskeita saksanpaimenkoiria.

Elokuun 14. päivänä vuonna 2017 etsivät pääsivät lopullisesti Yaser Saidin jäljille. Kiinteistönhoitaja ilmoitti poliisille nähneensä Saidia muistuttavan miehen eräässä asunnossa Bedfordissa, Teksasissa. Asunto kuului Islam Saidille, joka on etsintäkuulutetun poika ja murhattujen Aminan ja Sarahin veli. Islamia yritettiin kuulustella, mutta hän ei ollut yhteistyöhaluinen. Seuraava yönä poliisi teki tyhjäksi jätettyyn asuntoon kotietsinnän, jossa löytyi muun muassa tupakantumppeja ja silmälasit. Esineistä saadun DNA:n voitiin analyysin ja vertailun perusteella päätellä kuuluneen hyvin todennäköisesti Aminan ja Sarahin biologiselle isälle.

Puhelutiedoista saatiin lisäksi selville, että 32-vuotias Islam oli samana iltana puhunut useaan otteeseen setänsä Yassein Saidin kanssa.

Kului kolme vuotta.

Elokuun 17. päivänä vuonna 2020 FBI asetti Justinissa, Teksasissa, sijaitsevan talon ympärivuorokautiseen valvontaa. Asunto oli ostettu Yassein Saidin tyttären nimissä. Poliisit seurasivat talossa käyviä Islamia ja Yasseinia, jotka kuljettivat sisään kauppakasseja ja ulos roskapusseja, jotka he ottivat autoon mukaan. Kun kaksikko oli poistunut, näkyi asunnon ikkunaverhojen takana muutamaan otteeseen liikettä ja ihmisen hahmo. Elokuun 26. päivänä SWAT-tiimi tunkeutui taloon ja pidätti siellä piileskelleen Yaser Saidin. Samana päivänä myös Islam ja Yassein pidätettiin; heitä odottaa kymmenien vuosien vankeustuomiot etsintäkuulutetun henkilön suojelemisesta. Mitä taas tulee itse murhaajaan, Yaser Saidiin – Teksasissa on käytössä kuolemanrangaistus.

Advertisement

🤷‍♀️ Etsityimmistä rikollisista 55 on löytynyt jostain muualta kuin Yhdysvalloista, joten ikinä ei voi tietää… Jos sinulla on tietoja tai havaintoja jostakin listan henkilöstä, niin soita FBI:lle numeroon 1-800-225-5324 tai ota yhteys lähimpään Yhdysvaltain suurlähetystöön.

Advertisement
Kommentoi

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosituimmat