Oudot uutiset

Itävaltalainen bordelli tarjoaa ilmaisen session koronarokotteen ottajille

Julkaistu

Wieniläinen bordelli tarjoaa koronarokotteen ottajille ilmaisen palvelun.

Listafriikin oudoimmissa uutisissa kerrotaan tänään muun muassa wieniläisestä bordellista, josta saa ilmaisen ”palvelun”, kunhan ottaa ensin koronarokotteen.

Lisäksi suuntaamme Australiaan, jossa talon katolla hyppinyt kenguru on aiheuttanut ihmetystä ja ihastusta. Lopuksi vielä uskomaton Guinnessin maailmanennätys: brittinainen juoksi rattaiden ja yksivuotiaan poikansa kanssa 10 kilometriä aivan järjettömään aikaan.

Yhteyden meihin saat somekanavissamme, ota Listafriikki myös seurantaan:

https://www.instagram.com/listafriikki/
https://twitter.com/listafriikki
https://www.facebook.com/listafriikki

Mutta nyt katsaus siihen, mitä erikoista maailmalla on sattunut. Tässä siis Listafriikin oudoimmat uutiset!

Advertisement

Bordelli rokottaa ja tarjoaa vastineena ilmaisen session

Ympäri maailman viranomaiset ovat turvautuneet mitä kekseliäämpiin keinoihin saadakseen kansalaiset ottamaan kaikkien ihmisten kannalta elintärkeän koronarokotteen. Rokotteen ottajille on tarjottu muun muassa lahjakortteja, nenäkoruja, sauvasekoittimia, autohuoltoja, donitseja, jäätelöä, veronpalautuksia, olutta, nenäliinoja, käteistä rahaa ja jopa kannabista.

Mutta eräs itävaltalainen bordelli pääkaupunki Wienissä on vienyt kannustimen täysin omiin sfääreihin: kaikki bordellin pop-up -klinikalla rokotteen ottavat saavat ilmaisen, 40 euron arvoisen session ”saunaklubilla valitsemansa naisen kanssa”.

Fun Palast -bordellin asiakasmäärä on pandemian aikana luonnollisesti laskenut ja tällä uudella tempauksella yritetään saada liiketoiminta taas nousuun ja samalla kasvattaa maan varsin alhaista, 64 prosentin rokotuskattavuutta. Jopa 14-vuotiaat pojat voivat marssia bordellin rokoteklinikalle; aikuisen seurassa tokikin. Bordelli haluaa myös tasavertaisuuden nimissä alleviivata, että palvelut – sekä rokotteet että, noh, palvelut – ovat tarjolla myös naisille.

Johtaja Peter Laskaris kertoi uutistoimisto Reutersille, että bordelli sijaitsee sopivasti taiteilija Gustav Klimtin muistomerkin läheisyydessä, joten mahdolliset asiakkaat voivat käyttää patsasta ”tekosyynä viivästykselle… jos siis kotona tulee kysyttävää”.

Mitä ihmettä!? Kenguru talon katolla?


Australian Queenslandin osavaltiossa sijaitsevan Mount Isan -kaupungin palolaitos sai maanantaina erikoisen pelastustehtävän: erään talon katolla oli havaittu kenguru.

Palomiehet toki lähtivät hälytyksen tultua paikalle, vaikka mielessä oli epäilys siitä, että kyseessä saattaa olla pila. Varsinkin, kun epätavallisen havainnon ja soiton oli tehnyt joukko paikallisia lapsia. Mutta totta se oli: rakennuksen katolla tosiaan pomppi kenguru!

Advertisement

Niinpä palomiehet varustautuivat valjain ja pelastusvälinein, mutta heti kun he pääsivät katon reunalle, hyppäsi kenguru alas pusikkoon. Sieltä se jatkoi matkaansa kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Eniten koko jutussa hämmensi se, että kukaan ei tiedä, miten ihmeessä kenguru oli katolle päätynyt. Kyseessä ei ollut mikään pieni yksilö, joten ihmisvoimin sitä ei ole katolle kiikutettu. Täysikasvuisten kenguruiden kyllä tiedetään kykenevän hyppäämään jopa kolme metrin korkeuteen, joten katolle pomppaaminen ei ole poissuljettu vaihtoehto. Se taitaa olla ainoa järkevä selitys.

Mutta ainakin kaikilla silminnäkijöillä on hauska tarina kerrottavaksi, vaikka kengurun kattoseikkailun alku jäänee ikuiseksi mysteeriksi.

Brittinainen teki uuden 10 kilometrin juoksuennätyksen – rattaiden ja poikansa kanssa

Viime heinäkuussa englantilainen, 36-vuotias Heather Hann juoksi 10 kilometriä sellaiseen aikaan, että sillä hän sai nimiinsä Guinnessin maailmanennätyksen. Matka taittui 40 minuutissa ja 4 sekunnissa, mutta yksin juoksua ei tarvinnut suorittaa, sillä Hannilla oli rattaissa mukana yksivuotias poikansa. Ennätyksen arvoa nostaa vielä se, että elohopea kipusi tuona helteisenä päivänä 28 celsiusasteeseen.

Guinness World Records on kuukausien ajan tarkastanut dokumentteja ja varmistanut, että Hannin kilpajuoksussa kaikki sujui sääntöjen mukaan. Siksi tieto uudesta ennätyksestä tuli vasta nyt.

Olen onnesta soikeana! On uskomaton tunne rikkoa maailmanennätys yhdessä poikani kanssa ja toivottavasti se rohkaisee kaikkia muitakin vanhempia ja lasten huoltajia kuntoilemaan. On mahtavaa toimia inspiraationa muille, jotka toivottavasti yrittävät tulevaisuudessa rikkoa minun ennätykseni”, kertoo Hann paikallislehti The Herts Advertiserille.

Advertisement

Hannin tulosta on syytä verrata radalla juostuun naisten 10 000 metrin maailmanennätykseen, jonka tänä vuonna teki etiopilainen kestävyysjuoksija Letesenbet Gidey. Gideyn ennätys on 29.01,03. Suomen ennätys on muuten 31.40,42 ja sen on juossut Annemari Sandell vuonna 1996.

Hannin suoritus asvaltilla rattaiden kanssa alkaa vaikuttaa koko ajan uskomattomammalta!

Advertisement
Kommentoi

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosituimmat