Oudot uutiset

Lentokoneen ohjaamosta puistattava viesti: Naismatkustaja imettää kissaansa!

Julkaistu

Jo on aikoihin eletty: Matkustaja imetti lennolla kissaansa, joten pilotti pyysi apuja portille vastaan.

Listafriikin oudoimmissa uutisissa kerrotaan tänään naismatkustajasta, joka väitetysti imetti lennon aikana kissaansa. Kyllä, luit valitettavasti aivan oikein.

Lisäksi kerromme Kanadassa opettavaisena leluna myydystä leikkikaktuksesta, joka kiroili ja lauloi huumeista puolaksi. Lopuksi vielä järjenjättiläinen, jolla oli ”hyvä” peruste sille, että saapui itse autoa ajamalla omaan ajokokeeseensa.

Yhteyden meihin saat somekanavissamme, ota Listafriikki myös seurantaan:

https://www.instagram.com/listafriikki/
https://twitter.com/listafriikki
https://www.facebook.com/listafriikki

Mutta nyt katsaus siihen, mitä erikoista maailmalla on sattunut. Tässä siis Listafriikin oudoimmat uutiset!

Advertisement

Lentokoneen matkustaja imetti kissaansa

Yhdysvaltalaisen Delta Air Lines -lentoyhtiön ohjaamosta lähetetty viesti saa hieromaan silmiä epäuskoisena. Viesti on peräisin ilmailussa laajasti käytössä olevasta ACARS (Aircraft Communication Addressing and Reporting System) -tiedonsiirtojärjestelmästä, joka välittää lyhyitä viestejä lentokoneiden ja maa-asemien tai toisten lentokoneiden välillä.

Ei tietysti ole kovinkaan sopivaa, mahdollisesti ei myöskään täysin laillista, ottaa järjestelmän viesteistä kuvia ja jakaa niitä eteenpäin, mutta toisaalta tämä tilanne on niin absurdi, että sen jotenkin ymmärtää.

Kyseinen lento DL1360 oli matkalla Syracusesta Atlantaan, kun eräs naismatkustaja ei matkustamohenkilökunnan lukuisista kehotuksista huolimatta suostunut laittamaan mukanaan ollutta kissaa sen omaan kuljetuslaatikkoon. Sääntöjen mukaan lennolle tuodut lemmikit täytyy pitää koko matkan ajan omassa laatikossa. Viimeisen parin vuoden aikana lentoyhtiöt ovat joutuneet tiukentamaan määräyksiä, sillä tuki- ja terapiaeläimiin liittyvät välikohtaukset ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti.

Sitä ei toki tiedetä, oliko tässä tapauksessa kyse tukieläimestä, mutta kovin läheiset välit kaksikolla kaikesta päätellen oli. Nainen oli nimittäin imettänyt kissaa lennon aikana. Siis omasta rinnastaan. Sanomattakin on selvää, että sellainen toiminta aiheutti koneessa hämmennystä ja monenlaisia reaktioita.

Advertisement

Koska nainen ei noudattanut henkilökunnan kehotuksia lopettaa kissan imettäminen ja laittaa eläin takaisin omaan laatikkoonsa, viestitettiin ohjaamosta kohdelentokentälle Atlantaan, että Deltan Red Coat -erityisryhmän asiakaspalvelijoiden olisi syytä olla tätä matkustajaan vastassa. Red Coats kuulostaa joltain armeijan erikoisjoukolta, ja Delta-lentoyhtiön hierarkiassa ryhmä on juuri sitä. Heidän tehtävänään on ratkaista kaikkein kiperimmät ongelmat ja ottaa hoitaakseen tehtävät, jotka vaikuttavat mahdottomilta.

Tiedossa ei ole, miten tilanne lentokentällä raukesi, mutta odotamme (tai pelkäämme!?), että jossain vaiheessa kissan ja omistajan välisestä imetyssessiosta leviää kuvamateriaalia. Koska jos joku imettää lentokoneessa kissaa, niin siinä vaiheessa napataan puhelimet esiin ja ruvetaan kuvaamaan.

Lue myös: Top 10 maailman kovimmat erikoisjoukot

Walmart veti myynnistä lelun, joka kiroili ja lauloi kokaiinin käytöstä puolaksi

Walmart-vähittäiskauppaketju joutui hiljattain ikävän julkisuuden kohteeksi, kun eräs asiakas valitti rumia puhuvasta lelusta, jonka hän oli ostanut reilun vuoden ikäiselle lapsenlapselleen.

Kanadan Torontossa asuva Ania Tanner oli ostanut Walmartista opettavaisen lelun; kaktuksen, joka laulaa englanniksi, espanjaksi ja puolaksi. Mutta Tanner oli järkyttynyt pahemman kerran kuunnellessaan puolankielisiä sanoja, sillä kaktus lauloi huumeiden – erityisesti kokaiinin – käytöstä, itsetuhoisista ajatuksista, masennuksesta, ja käytti reippaasti kirosanoja. Tanner kuvitteli kyseessä olevan joku sairas vitsi.

Tällaista en tilannut lapsenlapselleni”, kertoo nainen CTV News Toronto -uutiskanavalle. Epäsopivia rallatteleva lelu paljastui, koska Tanner puhuu äidinkielenään puolaa.

Advertisement

Lelun soittama laulu on puolalaisen rap-artistin Cypisin kappale, eikä mies ollut tietoinen kiinalaisen leluvalmistajan käyttäneen hänen sanoituksiaan lasten lelussa. Cypis aikoo lähteä oikeustoimiin valmistajan kanssa, sillä kaiken hyvän lisäksi kappaletta oli käytetty ilman lupaa.

Kyseinen lelu oli Amazon-verkkokaupan kautta myynnissä Euroopassakin, mutta jo heinäkuussa se sai aikaan valtaisan palauteryöpyn – samasta syystä kuin nyt. Se, miksi lelua ei vedetty kokonaan pois kaikilta markkinapaikoilta, on mysteeri, mutta Walmart aikoo nyt ottaa kovat keinot käyttöön. Eihän kukaan halua, että opettavainen lelukaktus lauleskelee kiroillen kokaiinin vetämisestä.

Saksalaismies oppi kantapään kautta, että ajokokeeseen ei kannata saapua itse autoa ajaen

Läntisessä Saksassa sijaitsevassa Bergheimin kaupungissa 37-vuotias nimettömänä pysyttelevä mies kurvasi ajokokeita järjestävän keskuksen pihaan Opel Zafiralla. Miehen oli tarkoitus suorittaa ajokoe ajokorttia varten.

Tutkinnon vastaanottaja ilmoitti miehelle, että ajokortti tosiaan pitäisi olla suoritettuna ennen kuin autolla lähtee ajelemaan. Viime maanantaina tapahtuneen välikohtauksen vuoksi paikalle kutsuttiin myös poliisit, joille mies tarjosi mielestään pätevän syyn teolleen: Hän oli tullut autolla, koska oli halunnut olla varmasti ajoissa.

Ajokoe luonnollisesti peruttiin siinä silmänräpäyksessä ja mies saanee syytteen kortitta ajamisesta.

🤷‍♀️ Kerro kommenttikentissä ⬇️⬇️ tai somekanavissamme, olisitko sinä ensimmäisten joukossa tallentamassa jälkipolville todistusaineistoa, jos kanssamatkustaja imettäisi kissaa lentokoneessa. Tai sen puoleen missä tahansa…

Advertisement
Advertisement
Kommentoi

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosituimmat