Oudot uutiset

Mies vieraili ex-vaimonsa haudalla joka aamu – ei muistellakseen, vaan virtsatakseen sille

Julkaistu

Oudoimmissa uutisissa vuorossa inhottava tapaus Yhdysvalloista: mies häpäisi entisen vaimonsa hautaa virtsaamalla sinne päivittäin.

Listafriikin oudoimmissa uutisissa kerrotaan Yhdysvalloissa paljastuneesta, monella tavalla inhottavasta tapauksesta, jossa mies häpäisi ex-vaimonsa hautaa virtsaamalla sille toistuvasti.

Yleensä haudalla käydään kunnioittamassa ja muistelemassa läheistä ihmistä, mutta nyt kyse oli vuosikymmenten takaisesta kaunasta. Vyyhti lähti purkautumaan ällöttävän löydöksen ja siitä alkaneen, vainajan lasten periksiantamattoman selvitystyön ansiosta.

Yhteyden meihin saat somekanavissamme, ota Listafriikki myös seurantaan:

https://www.instagram.com/listafriikkicom/
https://twitter.com/listafriikki
https://www.facebook.com/listafriikki

Ikävä yllätys haudalla

Yhdysvaltalainen Linda Torello menehtyi syöpään vuonna 2017 ja hänet haudattiin New Yorkin osavaltiossa sijaitsevan Tappanin hautausmaalle. Vuosien ajan Torellon poika Michael Murphy kävi säännöllisesti äitinsä haudalla ja kaikki oli kuten pitikin; tietenkin.

Mutta huhtikuussa 2022 Michael Murphy löysi äitinsä hautakiven vierestä pussillisen ulostetta. Löydös oli toki inhottava, mutta Murphy arveli kyseessä olleen vain koiranulkoiluttajan ihmillinen erehdys.

Advertisement

Sama kuitenkin tapahtui uudelleen, mikä herätti Murphyn ja hänen siskojensa ajatukset siitä, että ehkäpä teko oli tahallinen. ”Otimme yhteyttä poliisiin, mutta tapaus vain kirjattiin ylös”, kertoo Murphy News 12 -uutiskanavalle. ”Meitä käskettiin seuraamaan tilannetta ja palaamaan asiaan, jos löytäisimme pusseja lisää”. Parin viikon kuluttua haudalla oli jälleen ällöttävä jätös. Tämä ei voinut olla sattumaa ja vahinko.

Salapoliisityötä

Murphy sai hautausmaalta luvan asentaa valvontakameroita tallentamaan äidin haudalla tapahtuvaa ilkivaltaa. Ei mennyt kauaakaan, kun syyllinen tallentui kuviin.

Videolla voi nähdä, kuinka mies lähestyy hautaa aamulla klo 6.15, avaa housunsa ja virtsaa haudalle. Tihutyön jälkeen mies marssii takaisin autoon, jossa kuskina toiminut nainen odottaa toimituksen hoitamisen ajan. Sama kaava toistui neljänä päivänä peräkkäin; aina samaan aikaan.

Ja kaikkien yllätykseksi kyseinen mies oli tuttu!

Katkeruutta ilmassa?

Haudalle virtsannut mies oli 68-vuotias Dean Eichler, jonka kanssa Torello oli ollut vuosikymmeniä aiemmin lyhyen aikaa naimisissa. Torello tuli raskaaksi vuonna 1974, mutta pariskunta erosi jo ennen kuin Renee Barragan, Michael Murphyn siskopuoli, syntyi. Eichler oli väittänyt, että tyttö ei ole hänen, mutta isyystesti paljasti totuuden. Murphyn ja muiden Torellon lasten mukaan ero oli ollut riitaisa eikä perhe ollut ollut Eichleriin missään yhteydessä vuoden 1976 jälkeen.

Kaikesta päätellen Eichler oli pahasti katkeroitunut ja ilmeisesti kantanut kaunaa ex-vaimoaan kohtaan lähes 50 vuoden ajan.

Advertisement

Murphy päivittelee median haastattelussa, ettei voi uskoa Eichlerin nykyisen vaimon olleen mukana järkyttävässä toiminnassa ja ajaneen puolisonsa tämän entisen vaimon haudalle virtsaamaan. Joka aamu.

Valitettavasti videokuva ei ollut tarpeeksi selvä, jotta poliisi olisi voinut ryhtyä toimenpiteisiin. Niinpä sisarukset päättivät napata Eichlerin itse teossa.

Salapoliisityö jatkuu


Syyskuun 18. päivänä Murphy saapui siskonsa kanssa hautausmaalle jo viiden aikaan aamulla, jotta heillä oli aikaa kätkeä älypuhelin viereiselle haudalle. Sitten kaksikko piiloutui läheisen vajan taakse odottamaan irvokasta näytöstä.

Ja kuten odottaa sopi, Eichler saapui paikalle kellon ollessa vartin yli kuusi.

Näin hänen kävelevän haudalle ja sitten kuulin virtsan osuvan maahan… Tärisin kiukusta ja siskoni itki”, muistelee Murphy. Miehen oli vaikea hillitä itseään, mutta oli luvannut perheelleen, ettei satuta rikollista. ”Halusimme tehdä tämän oikealla tavalla, jotta oikeus toteutuisi”.

Advertisement

Siivousta, sakkoja ja kysymyksiä

Ja oikeus on vihdoin tapahtunut, sillä paikallismedioiden mukaan New Jerseyn Bergenfieldissä asuva Eichler on pidätetty. Vielä ei toki tiedetä, mitä syyttäjä aikoo tehdä, mutta kyllähän Eichlerin toiminta täyttää täysin hautarauhan rikkomisen kriteerit.

New Yorkin osavaltion lain mukaan vainajan haudan häpäisystä voi joutua syytteeseen, jos vahinkoa on tapahtunut yli 250 dollarin edestä. Murphyn mukaan tuo rahamäärä on ylittynyt jo aikoja sitten.

Murphy kertoo käyttäneensä reilusti enemmän pätäkkää, sillä hän tilasi hautakiven siivoukseen vaarallisten aineiden käsittelyyn erikoistuneen ryhmän. Lisäksi kaikki muistoesineet sekä kukkaruukut desinfioitiin ja haudan ympärillä olevaa nurmikkoa uusittiin.

Eniten Murphyä ja hänen siskojaan korpeaa se, että he eivät tiedä miten Eichler oli löytänyt heidän äitinsä hautapaikan ja kauanko haudan häpäiseminen oli jatkunut: ”Hän on mahdollisesti kuseksinut haudalle viiden vuoden ajan, emmekä ole tienneet siitä mitään. Vandalismi selvisi vasta, kun hän rupesi jättämään ulostepusseja”.

Lue myös:

Advertisement

Suosituimmat