Oudot uutiset

Mies murtautui päiväkotiin, pukeutui vaippoihin ja halusi leikkiä pikkutyttöä

Julkaistu

Oudoimmissa uutisissa kerrotaan miehestä, joka halusi niin kovasti pukeutua vaippoihin, että murtautui toistuvasti päiväkotiin.

Listafriikin oudoimmissa uutisissa kerrotaan yhdysvaltalaisesta miehestä, joka murtautui toistuvasti päiväkotiin, koska halusi pukeutua vaippoihin, esittää pikkuista tyttöä ja toivoi henkilökunnan olevan mukana leikissä.

Yhteyden meihin saat somekanavissamme, ota Listafriikki myös seurantaan:

https://www.tiktok.com/@listafriikki
https://www.instagram.com/listafriikkicom/
https://twitter.com/listafriikki
https://www.facebook.com/listafriikki

Mies varasti päiväkodista vaippoja, halusi esittää pikkutyttöä ja haastoi henkilökuntaa mukaan leikkiin

Oudoimmissa uutisissa kerrotaan miehestä, joka halusi niin kovasti pukeutua vaippoihin, että murtautui toistuvasti päiväkotiin.

Yhdysvaltalaismies otettiin kiinni, kun hän murtautui toistuvasti newyorkilaiseen päiväkotiin, pukeutui vaippoihin, joi äidinmaidonkorviketta ja pyysi henkilökuntaa leikkimään mukana. Poliisi kertoo, että 65-vuotias Daniel Seeler pidätettiin tämän juostessa ulos päiväkodista ja miestä tullaan syyttämään murrosta ja varkaudesta.

Ensimmäisen kerran Inspire! Learning and Childcare -päiväkoti sai vihiä Seeleristä tammikuun 30. päivänä. Tai ei edes vain vihiä, sillä mies oli jättänyt jälkeensä käsin kirjoitetun viestin ja 120 dollaria käteistä. Viestissä hän oli tiedustellut, onko keskuksessa aikuisten vaippoja ja olisiko henkilökunta kenties ”mukana leikissä”. Päiväkodin johtaja oli ottanut välittömästi yhteyttä poliisiin. Keskukseen myös tilattiin samantien valvontajärjestelmä.

Advertisement

Kun henkilökunta saapui seuraavana maanantaina töihin, oli selvää, että keskukseen oli jälleen murtauduttu viikonlopun aikana. Jälkeensä murtautuja oli jättänyt samanlaisen viestin kuin edellisellä kerralla ja jälleen käteistä – nyt 200 dollaria. Valvontakameroita ei kuitenkaan oltu vielä ehditty asentamaan, joten tihutyöläistä ei päästy tunnistamaan.

Parin viikon päästä valvontajärjestelmä oli paikoillaan ja eräänä helmikuisena lauantaiaamuna päiväkodin johtaja sai hälytyksen: joku oli jälleen murtautunut keskuksen tiloihin. Taas löytyi viesti sekä käteistä, ja johtaja huomasi, että joku oli penkonut lasten vaippakoria. Viestissä oli tällä kertaa listattuna alushousujen, kenkien, rintaliivien ja mekon koot ja kirjoittaja antoi ymmärtää, että hän haluaa tulla kutsutuksi nimellä ”Baby Danielle”. Hän siis halusi esittää pientä tyttöä.

Vasta seuraavana viikonloppuna mies tallentui valvontakameroiden kuviin, kun hän jälleen kerran murtautui päiväkotiin. Videolla näkyi, miten mies yhdisteli vauvojen vaippoja tehdäkseen niistä yhden isomman. Askartelun jälkeen mies meni vessaan, veti housunsa alas, puki ylleen itse kyhäämänsä vaipan ja nosti housut takaisin jalkaansa vaipan päälle. Sitten hän juoksi ulos rakennuksesta. Onneksi virkavalta oli tällä kertaa ehtinyt paikalle ja mies saatiin napattua nopeasti kiinni.

Päiväkodin johtajan mukaan jäljistä voitiin päätellä, että mies oli juonut keskuksessa ollessaan äidinmaidonkorviketta, käyttänyt lasten ruokalappua ja varastanut kolme vaippaa – niiden lisäksi, jotka hänellä oli päällään.

Poliisi on kertonut, että kiinniotettu Seeler on ollut yhteistyöhaluinen ja myöntänyt tekonsa täysin. Mies on sanonut kamppailevansa pahan riippuvuuden kanssa. Pidätyksen ja kuulustelujen jälkeen Seeler päästettiin vapaaksi odottamaan syytteitä ja oikeudenkäyntiä. Virkavalta oli vakuuttunut siitä, että Seeleristä ei kaikesta huolimatta oli minkäänlaista vaaraa päiväkodin lapsille tai henkilökunnalle.

Advertisement

Päiväkodin omistaja Tony D’Agostino on hivenen eri mieltä, mutta kunnioittaa poliisin päätöstä. Päiväkodin oviin on kuitenkin sittemmin asennettu entistä järeämmät lukot ja keskuksessa on tehty muutenkin turvallisuutta lisääviä toimenpiteitä. Ei nimittäin olisi mikään yllätys, jos Seeler ei pystyisi pysymään poissa!

Lue myös:

Suosituimmat