Oudot uutiset

Lautapelit voivat kuumentaa tunteita: Monopoly johti miekkataisteluun Brysselissä

Julkaistu

Oudoimmissa uutisissa kerrotaan tänään Monopoly-pelistä, joka johti vammoja aiheuttaneeseen miekkailuun.

Listafriikin oudoimmissa uutisissa suunnataan tällä kertaa Brysseliin, jossa Monopoly-peli johti sanaharkkaan ja lopulta kirjaimelliseen miekkailuun, jossa kaksi henkilöä sai sairaalahoitoa vaatineita vammoja.

Yhteyden meihin saat somekanavissamme, ota Listafriikki myös seurantaan:

https://www.tiktok.com/@listafriikki
https://www.instagram.com/listafriikkicom/
https://twitter.com/listafriikki
https://www.facebook.com/listafriikki

Monopoly-peli kuumensi tunteita ja johti miekkailuun

Lautapelit tunnetusti kuumentavat tunteita ja saattavat jopa pilata muuten leppoisan mukavan illan; varsinkin, jos mukana on yhtään kilpailuhenkistä porukkaa. Mutta yleensä – ainakin toivottavasti – turhautuminen ei johda miekkailuun, sairaalareissuun ja poliisikuulusteluihin.

Näin kävi kuitenkin Belgian pääkaupungissa Brysselissä varhain huhtikuun 2. päivän aamuna. Riita ei kuitenkaan kehkeytynyt pelaajien välillä, vaan teräase kuului öiseen pelailuun ärsyyntyneelle naapurille.

Kaikki sai alkunsa, kun neljä henkilöä oli innostunut pelaamaan Monopolya asunnon ulkopuolella jalkakäytävällä. Pelailu oli aamuyöllä viiden aikaan ilmeisesti liian äänekästä, joten viereisestä asunnosta tuli ulos mies, joka käski peliporukkaa siirtymään johonkin muualle. Miehellä oli paikallisen La Libre -sanomalehden mukaan tuossa vaiheessa kättä pidempää, sillä hän tuli ärsyyntyneenä ulos asunnostaan jonkinlainen keppi mukanaan.

Advertisement

Tilanne eskaloitui sanaharkaksi, jonka seurauksena ulos tulleen miehen poika päätti liittyä joukkoon puolustamaan isäänsä. Isän ottama keppi ei mitä ilmeisimmin ollut riittävä pelote, sillä poika ilmestyi asunnosta kädessään pitkä japanilainen katana-miekka, jollaista samurait käyttivät aikoinaan taisteluissa.

Käsirysyyn edenneessä selkkauksessa eräs pelaajista tarttui miekkaan, jolloin terä tuli esiin tupesta. Sekä miekan omistanut mies että aseeseen tarttunut Monopolyn pelaaja saivat vammoja terästä ja kumpikin vietiin tapahtumapaikalta sairaalaan.

Monopoly-pelaaja pääsi sairaalasta ja vapautettiin myös poliisin hallusta vielä saman päivän iltana, mutta toinen loukkaantunut on edelleen hoidossa ja kriittisessä tilassa. Hän menetti paljon verta, sillä terä viilsi suureen verisuoneen.

Paikallismedioiden mukaan tapahtumapaikka oli kahnauksen jäljiltä varsin absurdi, sillä jalkakäytävällä oli isoja verilammikoita ja siellä täällä Monopoly-pelin nappuloita ja kortteja.

***

Advertisement

Ja mites se olikaan, onko Monopoly-miehellä monokkeli vai ei?

Ei tokikaan, vaikka moni niin luuleekin: Mandela-efekti: 10 esimerkkiä ihmisten yhteisistä vääristä muistikuvista.

Lue myös:

Suosituimmat