Yhteiskunta

Top 10 maailman vaarallisimmat maat sekä muita tosielämän kauhutarinoita

Julkaistu

Alkuvuoden 2022 luetuimpien listojen sarjassa ovat tänään vuorossa maailman vaarallisimmat maat sekä Halloweenin kauhutarinat.

Listafriikki.com julkaisee meneillään olevan viikon aikana alkuvuoden 2022 luetuimmat listat ja artikkelit. Vuoden ensimmäiseen puolikkaaseen on mahtunut paljon kaikenlaista mielenkiintoista ja ennen kaikkea huippumielenkiintoisia listoja.

Myös listafriikkiläiset tarvitsevat pienen irtioton arjesta. Sen myötä me tulemme tällä viikolla (27.06. – 03.07.2022) julkaisemaan kalenterivuoden 2022 ensimmäisen puoliskon luetuimmat listat ja artikkelit; olemmehan me jo heinäkuun puolella. Järjestys menee siten, että viimeisenä vuorossa ovat kaksi vuoden 2022 toistaiseksi luetuinta listaa.

Tänään luetuimpien listojen kärkijoukoista nostetaan esiin maailman vaarallisimmat maat sekä Halloweenin kauhutarinat. Vaikka jälkimmäisessä mennään Halloweenin aikaan, niin kyseessä eivät ole kummitusjutut, vaan tuona ajankohtana oikeasti tapahtuneet kauheudet.

Top 10 maailman vaarallisimmat maat murhien määrässä mitattuna

LUE LISTA TÄÄLTÄ!

Maailman vaarallisimpien maiden listauksessa mennään vahvasti Keski-Amerikkaan ja Karibialle. Mukana ei ole sota-alueita tai luonnonkatastrofeja, vaan lista on kasattu vertailemalla murhien määrää 100 000 asukasta kohden.

Advertisement

Jos mietitään, että Suomessa murhataan vuosittain hieman reilu yksi ihminen 100 000 asukasta kohden, niin El Salvadorissa, joka on listan piikkipaikalla, kyseinen luku on 82,84. Todennäköisyys tulla murhatuksi on siis yksi 1200:sta – ei kuulosta kovin hyvältä!

10 Halloweenin kauhutarinaa, jotka tapahtuivat oikeasti

LUE LISTA TÄÄLTÄ!

Vaikka Halloween on vain kerran vuodessa, niin kauhutarinat kiinnostavat aina! Mukana on muun muassa erikoisia katoamisia, murhia ja aivan liian todellisia Halloween-koristeita. Kevyttä kesälukemista siis!

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä listoista:

Advertisement

Suosituimmat