Oudot uutiset

Hotellivieras sai ällöttävän herätyksen: Työntekijä imi antaumuksella varpaita!

Julkaistu

Oudoimmissa uutisissa kerromme tänään siitä, kuinka yhdysvaltalainen hotellivieras heräsi, kun työntekijä imi hänen varpaitaan.

Listafriikin oudoimmissa uutisissa kerrotaan Yhdysvaltain Nashvillessä tapahtuneesta yöllisestä välikohtauksesta, jossa hotellivieras heräsi siihen, kun henkilökuntaan kuuluva mies imi hänen varpaitaan.

Yhteyden meihin saat somekanavissamme, ota Listafriikki myös seurantaan:

https://www.tiktok.com/@listafriikki
https://www.instagram.com/listafriikkicom/
https://twitter.com/listafriikki
https://www.facebook.com/listafriikki

Hotellivieras heräsi varpaiden imemiseen

Yhdysvaltain Nasvillessä sijaitsevassa Hilton Nashville Downtown -hotellissa yöpynyt Peter Brennan havahtui unestaan siihen, kun joku imi hänen varpaitaan. Tuo joku oli hotellin työntekijä David Neal. Esimiesasemassa toiminut Neal pidätettiin viime perjantaina.

Maaliskuun lopulla työmatkalla Nashvillessä ollut Brennan kertoi paikalliselle medialle, että järkytys oli melkoinen. ”Hyppäsin välittömästi ylös ja huusin”, muistelee Brennan hetkeä, jolloin hän herättyään tajusi, mitä tapahtui.

Mies sanoo alkaneensa vain kysellä tunkeilijalta, että kuka tämä on, miksi tämä on hänen huoneessaan ja mitä helvettiä tämä oikein touhuaa.

Advertisement

Näin, että hän oli pukeutunut hotellin työasuun ja hänellä oli rinnassaan nimikyltti”, sanoo Brennan ja jatkaa, että varpaiden imijä kyllä keskusteli hänen kanssaan, mutta ei antanut minkäänlaisia vastauksia hänen kysymyksiinsä.

Brennan kertoo ahdistelun aiheuttaneen uniongelmia ja hänellä on todettu siitä johtuva traumaperäinen stressihäiriö: ”En tunne oloani turvalliseksi edes omassa kodissani”.

Pahoinpitelystä ja törkeästä murrosta syytteeseen joutuva 52-vuotias Neal on myöntänyt tunkeutuneensa Brennanin huoneeseen, mutta on poliisikuulusteluissa väittänyt syyksi sen, että haistoi savua.

Viranomaiset ovat keskustelleet muiden hotellivieraiden ja henkilökunnan kanssa, mutta kukaan muu ei ollut haistanut palaneen käryä. Neal ei myöskään ollut ilmoittanut asiasta vartijoille.

Poliisin mukaan Neal oli kopioinut Brennan huoneen avaimen ja mennyt sisälle aamulla viiden aikaan. Sille Neal ei ole vielä osannut antaa syytä, miksi hän oli käynyt imeskelemään nukkuvan majoittujan varpaita.

Advertisement

Miehet olivat tavanneet aiemmin, sillä edellisenä iltana Neal oli käynyt Brennanin huoneessa korjaamassa televisiota. Ehkäpä hän oli silloin pistänyt merkille vieraan houkuttelevat jalkaterät!?

Oikeustoimia myös hotellia vastaan

Traumatisoitunut Brennan on aikeissa nostaa syytteen myös hotellia vastaan. Hilton on yksi maailman suurimmista hotelliketjuista, joten ehkäpä Brennanilla pyörivät mielessään myös dollarin kuvat, sillä todellinen syyllinenhän on jo joutumassa vastuuseen teostaan.

Hiltonin edustaja Michelle Myers on kommentoinut välikohtausta WTVF-uutiskanavalle ja kertonut, että hotellivieraiden turvallisuus on tietenkin aina etusijalla ja tällaisiin tapauksiin suhtaudutaan vakavasti.

Samaan hengenvetoon Myers kuitenkin muistutti, että kyseinen hotelli kuuluu toki ketjuun, mutta sillä on itsenäinen omistaja ja toiminta on siksi Hiltonista irrallista: ”Hilton ei osallistu millään tavalla työntekijöiden valintaan eivätkä työntekijät ole hotelliketjun palkkalistoilla”.

Lue myös:

Suosituimmat