Oudot uutiset

Mies liimasi kondomin puuttuessa peniksensä umpeen – menehtyi myöhemmin

Julkaistu

Oudoimmissa uutisissa kerrotaan muun muassa intialaismiehestä, joka kondomin puutteessa liimasi peniksensä umpeen kohtalokkain seurauksin.

Listafriikin oudoimmissa uutisissa mennään tällä kertaa Intiaan, jossa nuorimies liimasi kondomi puuttuessa peniksensä umpeen. Hän menehtyi myöhemmin liiman aiheuttamaan monielinvauriooon.

Lisäksi kerromme huomattavasti sydäntälämmittävämmän tarinan Australiasta, jossa lammasfarmari järjesti eläimensä jättimäiseksi sydämeksi kunnioittaakseen tätinsä muistoa. Lisäksi puistattava uutinen Belgiasta, jossa naista kiellettiin tapaamasta urossimpanssia, johon hänellä omien sanojensa mukaan oli aito rakkaussuhde. Uutiskierros päättyy Japaniin, jossa huvipuisto on joutunut sulkemaan väliaikaisesti porttinsa, sillä sen huippunopea vuoristorata on murtanut vierailijoiden luita.

Otamme mielellämme ehdotuksia vastaan, joten jos haluat tietää enemmän mistä tahansa aiheesta, niin pistä meidät töihin ja nauti valmiista tietopaketista!

Yhteyden meihin saat somekanavissamme, ota Listafriikki myös seurantaan:

https://www.instagram.com/listafriikki/
https://twitter.com/listafriikki
https://www.facebook.com/listafriikki

Advertisement

Mutta nyt katsaus siihen, mitä erikoista maailmalla on sattunut. Tässä siis Listafriikin oudoimmat uutiset!

Kondomi puuttui – Mies kuoli liimattuaan peniksensä umpeen

Liimapullossa tai -putkilossa voi lukea varoituksena, että sisältö ei ole syötäväksi tarkoitettua, mutta tuskinpa etiketissä käsketään välttämään peniksen liimaamista umpeen. Ehkä olisi syytä lisätä varoitus, sillä eräs intialainen mies päätyi vähintäänkin erikoiseen ehkäisymenetelmään, sillä hän liimasi kondomin puutteessa virtsaputkensa tukkoon. Seuraavana aamuna mies löytyi tajuttomana asuntonsa edessä olleesta puskasta.

The Times of India -lehden mukaan erikoiset tapahtumat saivat alkunsa kesäkuun 22. päivänä Ahmedabadin kaupungissa sijaitsevassa hotellissa. Poliisi kertoi miehen, joka on sittemmin tunnistettu 25-vuotiaaksi Salman Mirzaksi, päätyneen petipuuhiin entisen kihlattunsa kanssa. Kaksikolla ei kuitenkaan tunnelman kuumennuttua ollut kondomia, minkä vuoksi he päätyivät varsin luovaan ratkaisuun. ”Koska heillä ei ollut ehkäisyvälineitä, he päättivät laittaa epoksiliimaa miehen privaattiosiin, jotta nainen ei tulisi raskaaksi”, kertoi poliisi lehdelle.

Poliisin mukaan ex-pariskunnalla oli tapana pitää liimaa mukanaan, sillä he käyttivät sitä säännöllisesti huumausaineena. Muiden huumeiden puutteessa he haistelivat epoksiliimasta ja kloriitista tehtyä seosta. Kohtalokkaana yönä kumpikin oli vahvasti huumeiden vaikutuksen alaisensa – mikä ei varsinaisesti yllätä, kun ilta päätyi siittimen liimaamiseen umpeen.

Kun Mirza seuraavana aamuna löytyi, oli hänen tilansa jo melko huono, eikä sairaalassa voitu enää mitään: Mies menehtyi monielinvaurioon, jonka todettiin johtuneen ruuminosan vuoraamisesta myrkyllisellä liimalla.

Mirzan perhe on nyt jättänyt poliisille valituksen, sillä heidän mielestään kuolemaa ja siihen johtaneita tapahtumia ei ole tutkittu tarpeeksi perusteellisesti. Tällä hetkellä perhe ja viranomaiset odottavat ruumiinavauksen tietoja.

Advertisement

Maanviljelijä kunnioitti tätinsä muistoa jättimäisellä lammassydämellä


Australialainen maanviljelijä järjesti lampaansa sydämen muotoon osoittaakseen kunniaa menehtyneelle tädilleen. Koronarajoitusten vuoksi mies ei voinut osallistua tätinsä hautajaisiin.

Uuden Etelä-Walesin osavaltiossa Guyran kaupungissa asuva ja lampaita kasvattava Ben Jackson kertoo, ettei voinut rajoitusten vuoksi matkustaa Queenslandin osavaltion pääkaupunkiin Brisbaneen jättämään hyvästejä syöpää sairastaneelle Debby-tädilleen tämän viimeisinä päivinä eikä voinut myöskään osallistua tämän hautajaisiaan. ”Tunsin itseni avuttomaksi ja toivottomaksi, enkä tiennyt mitä tehdä”, kertoi Jackson BBC Newsille. Viimeisen kerran Jackson oli päässyt tapaamaan Debbyä toukokuussa, ennen viimeisintä lockdownia.

Jotenkin Jackson kuitenkin halusi muistaa rakasta tätiä, ja lampaita ruokkiessa hänellä juolahti mieleen erikoinen ajatus: viljan voisi asetella suureksi sydämeksi, jolloin lampaat kerääntyisivät sen mukaisesti ruokailemaan. Dronella kuvattu video jättimäisen sydämen muodostumisesta näytettiin Debbyn muistotilaisuudessa, mutta Jackson haluaa ajatella, että lampaiden muodostama sydän oli tarpeeksi suuri, jotta se näkyi myös tädille taivaaseen.

Aivan tuulesta temmattu idea ei kuitenkaan ollut, sillä jo pandemian alkuvaiheessa Jackson oli ruvennut luomaan erilaisia kuvioita lampaillaan – Debby-täti oli luomusten suurin fani. Hän oli myös huumorinaisia, ja Jackson uskookin, että muutamat pieleen menneet yritykset saada aikaan sydämeltä näyttävä kuvio olisivat saaneet tädin nauramaan. Varsinkin, kun yksi kokeilu näytti yläilmoista käsin aivan kakka-emojilta.

Viimein sydän kuitenkin onnistui, ja Jacksonin ja hänen lampaidensa yhteistyönä muodostuva taideteos on mielettömän upea.

Advertisement

Belgialaisnaisella suhde simpanssin kanssa – sai eläintarhalta varoituksen


Adie Timmermansin neljä vuotta kestänyt ”suhde” urossimpanssin kanssa on saanut tylyn lopun, kun Antwerpenin eläintarha kielsi häntä tapaamasta mielitiettyään.

Eläintarhan mukaan kyse ei ole porttikiellosta: Timmermans saa kyllä vierailla tarhassa, mutta hänen on pysyttävä loitolla simpanssien aitauksesta. Eläintarhan edustaja kertoi medialle, että 38-vuotiaan urossimpanssin laumatoverit ovat ruvenneet hyljeksimään tätä johtuen jatkuvasta kontaktista ihmisiin ja varsinkin läheisestä suhteesta Timmermansin kanssa. Chita-simpanssin toivotaan nyt tulevan sosiaalisemmaksi ja muodostavan tiiviimmän yhteyden lajitovereihinsa.

Timmermans on ollut kiellosta varsin pahoillaan. ”Rakastan sitä eläintä ja se rakastaa minua”, kertoo nainen belgialaiselle ATV-uutiskanavalle ja paljastaa vierailleensa Chitan luona joka viikko viimeisen neljän vuoden ajan. Hän on istunut pitkiä aikoja Chitan seurassa ja kaksikko on lähetellyt toisilleen lentosuukkoja ja muita hellyydenosoituksia lasin läpi. Voi kuulostaa harmittomalta, mutta Timmermansin mukaan hänellä on Chitaan voimakas yhteys, jota hän itse kuvailee molemminpuolista vetovoimaa täynnä olevaksi rakkaussuhteeksi.

Ei siis kumma, että eläintarhan mukaan kanssakäyminen ei ole tervettä Chita-simpanssille. Pakollinen välirikko voi tehdä hyvää myös Timmermansille, joka maansa myyneenä tilitti medialle, ettei hänellä ole elämässään mitään muuta: ”Miksi tämäkin viedään minulta pois?”.

Huvipuisto suljettiin vierailijoiden murtumien vuoksi

Kuva: Geomr | CC BY-SA 3.0 (kuvaa rajattu)

Japanilainen Fuji-Q Highland Park -huvipuisto on toistaiseksi suljettu, kun neljä vuoristoradassa hurvitellutta asiakasta on saanut laitteessa luunmurtumia.

Vuonna 2001 huvipuistoon tullut Do-Dodonpa -vuoristorata on yksi maailman nopeimmista. Do-Dodonpa kiihdyttää paikaltaan 180 kilometrin tuntivauhtiin vain 1,56 sekunnissa ja on puiston suurimpia vetonauloja.

Advertisement

Fuji-Q Highland Park on nyt kokonaan säpissä, sillä paikalliset viranomaiset tutkivat, onko huvipuisto laiminlyönyt turvallisuusmääräyksiä. Yamanashin prefektuurin kuvernöörin Kotaro Nagasakin mukaan puiston olisi pitänyt ilmoittaa loukkaantumisista eteenpäin, mutta raporttia ei paikallishallinnolle ollut tullut. Ehkä osa vahingoista oltaisiin voitu välttää. Viranomaisten tiedossa on neljä aikuista, jotka ovat saaneet vuoristorata-ajelusta murtumia niskaan tai selkärankaan viime joulukuun ja kuluvan vuoden elokuun välisenä aikana.

Huvipuiston edustajan Kimie Konishin mukaan laite tarkastettiin perinpohjaisesti vierailijoiden ilmoitettua vammoistaan, mutta välineistössä ei havaittu minkäänlaisia ongelmia. Edustaja kertoi huvipuiston raportoineen suoraan poliisille jokaisen loukkaantumisen jälkeen, mutta myöntää virheen tapahtuneen, kun ilmoituksia ei oltu tehty hallinnolle. ”Nyt vain toivomme, että loukkaantuneet asiakkaat toipuvat mahdollisimman nopeasti”, kertoo Konishi The New York Times -lehden haastattelussa.

Vastuuta on huvipuiston puolelta sysätty myös vuoristoradassa ajaneille vierailijoille. Konishin mukaan murtumia saaneet asiakkaat ovat myöntäneet, että ovat mahdollisesti nojanneet ajon aikana eteenpäin. Ennen vuoristoradan kärryyn istumista kaikkia kehotetaan pitämään pää ja selkä koko ajan kiinni istuimessa.

Advertisement
Kommentoi

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosituimmat