Oudot uutiset

Mies kuuli radiosta ääniä: Leikkasi peniksensä irti ja heitti sen auton ikkunasta ulos

Julkaistu

Oudoimmissa uutisissa kerrotaan miehestä, joka leikkasi peniksensä irti ja heitti sen ikkunasta ulos poliisin ajaessa takaa.

Listafriikin oudoimmissa uutisissa kerrotaan yhdysvaltalaismiehestä, joka leikkasi peniksensä irti ja heitti sen ikkunasta ulos ajaessaan poliisia pakoon.

Pahoittelut siitä, että jo toista viikkoa peräkkäin oudoimmissa uutisissa kerrotaan miehistä, jotka ovat tehneet ilkivaltaa omille sukuelimilleen; viime viikolla yksi uutisista käsitteli liiman käyttämistä ehkäisymenetelmänä. Mutta eipä paljon omituisempaa voi tapahtua!?

Tällä viikolla kerromme lisäksi eräästä Sveitsin kantonista, joka antaa kaikille sata vuotta täyttäville asukkaille syntymäpäivälahjaksi sata pulloa viiniä, sekä erikoisesta rikostuomiosta, joka annettiin englantilaiselle valkoisen ylivallan kannattajalle.

Mukana myös koripallolegenda Michael Jordaninpaljon käytetyt” alushousut, jotka voi ostaa itselleen huutokaupasta.

Otamme mielellämme ehdotuksia vastaan, joten jos haluat tietää enemmän mistä tahansa aiheesta, niin pistä meidät töihin ja nauti valmiista tietopaketista!

Advertisement

Yhteyden meihin saat somekanavissamme, ota Listafriikki myös seurantaan:

https://www.instagram.com/listafriikki/
https://twitter.com/listafriikki
https://www.facebook.com/listafriikki

Mutta nyt katsaus siihen, mitä erikoista maailmalla on sattunut. Tässä siis Listafriikin oudoimmat uutiset!

Mies leikkasi peniksensä irti ja heitti sen takaa-ajon aikana auton ikkunasta ulos

Viime keskiviikkona poliisit yhyttivät takaa-ajon jälkeen yhdysvaltalaisen Tyson Gilbertin, joka kuvitteli pelastavansa maailman leikkaamalla sukuelimensä irti.

Poliisit saapuivat Tennesseen osavaltiossa kulkevalle moottoritielle jututtamaan liikenteen pysäyttänyttä Gilbertiä, joka oli parkkeerannut autonsa keskelle tietä. Poliisit havaittuaan Gilbert oli painanut kaasun pohjaan ja lähtenyt ajamaan holtittomasti pakoon. Poliisi jahtasi 39-vuotiasta Gilbertiä kahden piirikunnan läpi ja takaa-ajon aikana tämä leikkasi peniksensä irti.

Advertisement

Ajojahdissa mukana ollut poliisi Bobby Johnson kertoi medialle, että jossain vaiheessa takaa-ajettu kääntyi pienemmälle tielle, pysähtyi ja avasi oven: ”Hän oli alasti ja täysin veren peitossa. Sitten hän sulki oven ja jatkoi ajamista.”.

Kun mies lopulta saatiin piikkimattojen avustuksella kiinni, kertoi hän leikanneensa peniksensä irti, koska oli kuullut autonsa radiosta ääniä, joiden mukaan teko pelastaisi maailman. Luonnollisesti Gilbert kiidätettiin pidätyksen jälkeen sairaalahoitoon. Irti leikattua ruumiinosaa ei löytynyt autosta, joten poliisit uskovat Gilbertin heittäneen sen takaa-ajon aikana ikkunasta ulos.

Valkoisen ylivallan kannattaja tuomittiin lukemaan englantilaisen kirjallisuuden klassikoita

Englantilainen natsien sympatiseeraaja, joka latasi netistä pomminteko-ohjeet, on vankilatuomion sijaan määrätty lukemaan englantilaista klassikkokirjallisuutta.

Ben Johnin, joka on avoimesti valkoisen ylivallan kannattaja, on syytä pysyä kaukana kyseisen aihepiirin teoksista, sillä tuomari Timothy Spencer määräsi lukulistalle Jane Austenin, William Shakespearen, Thomas Hardyn ja Charles Dickensin kirjoja ja näytelmiä. Nyt 21-vuotiaan Johnin on tultava neljän kuukauden välein takaisin oikeuteen, jossa tuomari Spencer tenttaa tämän tietämystä varmistaen näin tuomion toteutumisen. ”Jos huomaan, että valehtelet minulle, niin laitan sinut kärsimään”, ilmoitti tuomari ennen kuin päästi Johnin menemään.

Lincolnin kaupungista kotoisin oleva John oli jo 18-vuotiaana valtion tarkkailulistalla, mutta jatkoi erittäin epämiellyttävän, äärioikeiston toimintaan liittyvän materiaalin lataamista, minkä lisäksi hän hankki ohjeita kotitekoisen pommin kasaamista varten. John ahmi tietoa natseista, ihannoi Hitleriä ja kirjoitti itse homoseksuaalisuutta, maahanmuuttoa ja liberalismia raivokkaasti vastustavia tekstejä. Johnin kovalevyiltä löytyi viimevuotisen pidätyksen jälkeen lähes 70 000 äärioikeistoon ja antisemitismiin liittyvää dokumenttia.

Tämän vuoden elokuun 11. päivänä John todettiin syylliseksi terroriteon suunnitteluun tarkoitetun informaation hallussapidosta, mistä tuomio voi olla jopa 15 vuotta vankeutta. Tuomari Spencer kuitenkin näki Johnin rikoksen olleen teini-ikäisen idiotismia, eikä usko tästä koskaan olleen tai olevan tulevaisuudessa vaaraa yhteiskunnalle.

Advertisement

Ensimmäisenä Johnin luettavaksi määrättiin Austenin Ylpeys ja ennakkoluulo.

Lue myös: Top 10 erikoisimmat tuomiot pikkurikoksista

Sveitsin kantoni antaa satavuotiaille lahjaksi sata pulloa viiniä

Fribourg on Sveitsin kantoni, jossa satavuotiaksi elävät saavat paikallishallinnolta syntymäpäivälahjaksi 100 pulloa viiniä. Sillä määrällä kestitsee hieman suuremmankin juhlaporukan!

Noin 311 000 asukkaan Fribourg on tarjonnut paikallisia viinejä merkkipaalun saavuttaneille jo vuodesta 2000 saakka. Aiemmin kantonin ikäihmisillä oli mahdollisuus valita viinilastin sijaan nojatuoli, mutta tuosta käytännöstä luovuttiin, sillä huonekalu ei kiinnostanut juuri ketään. Vuodesta 2015 lähtien sadan viinipullollisen sijaan synttärisankarit ovat voineet pyytää kantonia lahjoittamaan 1500 frangia (noin 1380 euroa) hyväntekeväisyyteen tai saada lahjakortin, jolla voi ostaa paikallista käsityötä. Suurin osa satavuotiasta valitsee viinin.

Fribourgin kantonin edustaja Claude Freiburghaus kertoi sveitsiläiselle Le Matin -lehdelle, että vuonna 2020 satavuotissyntymäpäiviään vietti 27 henkilöä, joista viisi valitsi lahjoituksen ja kaksi päätyi lahjakorttiin. Kaikki muut ottivat ilomielin vastaan pullollisen viiniä jokaista ikävuottaan kohden.

Le Matin kävi haastattelemassa marraskuun 5. päivänä sata vuotta täyttävää Marie-Antoinettea, joka aikoo kohteliaasti kieltäytyä, kun parlamentin ja kunnan edustajat tulevat hänen ovensa taakse viinilastillisen kanssa. ”Se on aivan likaa!”, nauraa pirteä Marie-Antoinette, joka lupasi kuitenkin ottaa vastaan lahjaan kuuluvan kukkakimpun.

Advertisement

Michael Jordanin käytetyt alushousut huutokaupataan


Urheiluun liittyviä keräilyesineitä ja -kortteja myyvä Leland’s-huutokauppa on asettanut myyntiin – muiden vaatteiden ohella – koripallolegenda Michael Jordanin käytetyt alushousut.

Kohteen lähtöhinta on 500 dollaria eli noin 420 euroa, ja juuri tällä hetkellä korkein huuto on 1074 dollaria. Muut vaatekappaleet ja esineet eivät ole ainakaan vielä saaneet aikaan samanlaista innostusta, sillä muun muassa Jordanin käyttämät puvut, T-paidat, vyöt, solmiot ja golfmaila ovat täysin ilman tarjouksia.

Tavarat ovat olleet Jordanin entisen, jo edesmenneen, henkivartijan John Michael Wozniakin perheenjäsenen omistuksessa.Wozniak nousi kaikkien tuntemaksi The Last Dance -dokumenttisarjan myötä. Boksereissa on jäljellä pesulalappu, jossa on Wozniakin nimi, ja vyötärönauhassa on kirjailtuna vaatekappaleen omistajan nimi.

Jordanin kerrotaan käyttäneen boksereita säännöllisesti ja Leland’sin nettisivujen mukaan niissä on selvästi nähtävissä käytön jälkiä. ”Saumoissa roikkuu löysiä langanpätkiä”, Leland’s kuvailee listauksessaan ainutlaatuista kohdetta, mutta sen tarkempia todisteita ei kovasta käytöstä anneta. Käytön merkit selvinnevät voittohuudon tehneelle sitten aikanaan.

Vielä on reilusti aikaa osallistua ja huutaa koripallolegendan käytetyt bokserit itselleen. Huutokauppa sulkeutuu syyskuun 25. päivänä.

Advertisement

Lue myös:

Advertisement
Kommentoi

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosituimmat