Oudot uutiset

TikTok-videoillaan kuollutta esittävä mies sai unelmaroolin: Pestattiin ruumiiksi CSI: Vegas -sarjaan

Julkaistu

Oudoimmissa uutisissa kerrotaan tänään TikTokissa kuollutta esittävästä miehestä, joka sai unelmaroolin suositun televisiosarjan ruumiina.

Listafriikin oudoimmissa uutisissa kerrotaan TikTok-videoillaan kuollutta esittävästä amerikkalaismiehestä, joka vihdoin viimein pääsi unelmatyöhönsä: esittämään ruumista televisiosarjaan. Erikoinen työnhaku oli käynnissä lähes vuoden verran.

Yhteyden meihin saat somekanavissamme, ota Listafriikki myös seurantaan:

https://www.tiktok.com/@listafriikki
https://www.instagram.com/listafriikkicom/
https://twitter.com/listafriikki
https://www.facebook.com/listafriikki

Mistä kaikki sai alkunsa?

@living_dead_josh #CVSPaperlessChallenge #fyp #foryoupage ♬ die first (sped up version) – Nessa Barrett


Yhdysvaltain Kentuckyssa asuvalle Josh Nalleylle jokainen päivä on Halloween. Vajaa vuosi sitten hän rupesi tekemään lyhyitä TikTok-videoita, joissa esittää kuollutta erilaisissa ympäristössä. Nyt tämä erikoinen harrastus on herättänyt henkiin uuden uran näyttelijänä.

Eikä minä tahansa näyttelijänä, vaan Nalley on päässyt ottamaan kaiken irti erikoistaidostaan, sillä hän sai videoidensa ansiosta roolin CSI: Vegas -draamasarjassa – ruumiina.

Ravintolapäällikkönä työskentelevä mies on kertonut Louisville Courier Journal -lehden haastattelussa, mistä tämä kaikki sai alkunsa. Hän kertoo saaneensa pähkähullun idean nähtyään erään tiktokkaajan puhuvan chilikastikkeesta, minkä jälkeen lukuisat valmistajat kiinnostuivat tästä somevaikuttajasta.

Advertisement

Ajattelin, että jos olen tarpeeksi luova elotonta ruumista esittäessäni, niin ehkäpä se herättäisi jonkun tuotantoyhtiön kiinnostuksen”, paljastaa Nalley ideointiaan. ”Ja kuinka ollakaan: Se toimi!”.

Nalley loi itselleen tilin TikTokiin ja valitsi nimimerkikseen @living_dead_josh. Videoilla hän makaa ”elottomana” erilaisissa ympäristöissä, esimerkiksi metsässä, uima-altaalla, lammen rannalla tai rapistuvien rakennusten vieressä. Jokaiseen videoonsa hän liitti tekstin, jossa ilmoitti jatkavansa kuolleen esittämistä niin kauan, että joku antaa hänelle rooliin ruumiina.

Apuna kuvauksissa toimivat perhe ja ystävät. Nalley ei kestä katsoa alkuaikojensa videoita, sillä omaan silmään näytteleminen oli kehnoa: ”Minusta huomasi, että hengitin, ja tekoveri näytti nimenomaan keinotekoiselta”.

Sittemmin hän on parantanut taitojaan: hengityksen pidättäminen onnistuu pidempään ja kuvausympäristöä on mietitty tarkemmin. ”Ensimmäiset videot näyttivät tavallisilta kuvilta, joten nykyään yritän saada mukaan aina jonkin liikkuvan elementin, oli se sitten tuulessa heiluvat lehdet, virtaava vesi tai koirani”.

Monella videolla esiintyvät lemmikit ihmettelevät joka kerta miehen erikoista touhua ja rapsuttelevat maassa makaavaa omistajaansa.

Advertisement

Unelmien rooli ruumiina

@living_dead_josh Tune in to the Season 2 premiere September 29th @csicbs #csivegas #cbs #dreamcometrue #goals #fyp #foryoupage ♬ Who Are You – The Who


Ja sitten koitti se päivä, kun Nalleyn sähköpostiin tupsahti viesti CBS-televisioyhtiöltä. ”He sanoivat nähneensä minut TikTokissa ja haluavansa tarjota minulle roolia”, muistelee Nalley Courier Journalille. Ensin en uskonut sitä todeksi, mutta kohta istuinkin lentokoneessa matkalla Kaliforniaan”.

Nalleyn seuraajat ehkä jo aavistivatkin, mitä oli tulossa, kun hän julkaisi muutaman, tyylilleen uskollisen videon Los Angelesista. Riemu oli jo revetä, kun tilille ladattiin video, jossa Nalley makaa elottomana CBS-studion edessä ja taustalla soivan kappaleen sanoissa sanotaan: ”On olemassa mahdollisuus…”.

Seuraavassa videossa Nalley kirjoitti normaalin ”työnhakutekstinsä” sijaan, että ”321 päivää elottoman esittämistä ja nyt voin ylpeänä paljastaa, että olen saanut roolin ruumiina CSI: Vegas -sarjan toiselta tuotantokaudelta”. Tuo kyseinen video oli kuvattu Hollywood Walk of Famella, CSI-legenda Marg Helgenbergerin tähden vieressä. Luonnollisesti Nalley makaa kadulla ”kuolleena”.

Televisiodebyyttiään varten Nalley vietti kaksi tuntia maskeerattavana, kun hänelle taiteiltiin ruumiinavauksen jäljet. Itse rooli vaati tietenkin paikallaanoloa ja hänen tuli maata paareilla hievahtamatta. Kolmen tai neljän otoksen jälkeen kohtaus oli purkissa.

Elizabethtownissa asuvalla 42-vuotiaalla Nalleylla ei ole minkäänlaista kokemusta näyttelijäntyöstä, mutta se ei haittaa: hän on luonnonlahjakkuus kuolleen esittämisessä.

Yhden kerran meidän täytyi ottaa kohtaus uusista, koska minulla oli puhelin taskussani ja olin unohtanut sammuttaa sen”, kertoo ensikertalainen kuvausten sujumisesta. ”Tietenkin soittaja oli puhelinmyyjä. Se oli aika noloa.”.

Advertisement

Sen lisäksi, että Nalley pääsi kuvauksissa tapaamaan kaikki sarjan vakkarinäyttelijät, toimi ohjaajana kuuluisa Mario Van Peebles, jonka kohtaaminen jäi myös mieleen yhtenä matkan huippuhetkistä.

Mitäs nyt, kun unelma on toteutunut?

@living_dead_josh #csivegas #foryoupage #fyp #ghost #pumpkinseason ♬ Oh Klahoma – Jack Stauber


Josh Nalley on kiittänyt nöyrästi kaikkia yli 124 000 seuraajaansa videoidensa tykkäämisestä, kommentoinnista ja jakamisesta. ”Tämä ei olisi ollut mahdollista ilman teitä, joten kiitos”, sanoo videollaan kerrankin elävänä esiintyvä Nalley ja suihkuttaa samppanjat juhlan kunniaksi.

Mies lupaa jatkaa videoidensa tekemistä, sillä ruumiita tarvitaan tuotantoihin aina. Sittemmin hän on jo saanut muutamia tarjouksia: Elottomuuden ekspertille olisi töitä muun muassa parissa pienen budjetin elokuvassa sekä eräässä musiikkivideossa. Nähtäväksi jää, tuleeko Nalleysta Hollywood-tuotantojen ”vakioruumis”.

Nalleyn tähänastinen uran tähtihetki näkee Yhdysvalloissa päivänvalon marraskuun 3. päivänä eli ensi viikolla. Kyseessä on toisen tuotantokauden kuudes jakso There’s the Rub. Suomessa CSI: Vegas -sarjaa esittää Viaplay-suoratoistopalvelu, mutta toinen tuotantokausi ei ole vielä nähtävillä.

Lue myös:

Suosituimmat