Oudot uutiset

Oudoimmat uutiset: Kilpikonna rysähti moottoritiellä tuulilasin läpi ja haavoitti matkustajaa

Julkaistu

Oudoimmat uutiset kertoo tällä viikolla muun muassa kilpikonnasta, joka rysähti tuullilasin läpi suoraan matkustajaa otsaan.

Listafriikin oudoimmat uutiset suuntaa tällä kertaa muun muassa Floridaan, jossa kilpikonna tuli ryminällä läpi auton tuulilasista ja osui apukuskia otsaan.

Lisäksi mukana talonväen henkihieveriin säikäyttänyt robotti-imuri ja nainen, joka sekoitti silmätipat ja kynsiliiman ja liimasi silmänsä umpeen. Lopuksi vielä erikoinen tarina torakkafobiasta, jonka vuoksi pariskunta joutui muutaman vuoden aikana muuttaa 18 kertaa; avioero on vireillä.

Käy tsekkaamassa tämän viikon, ja toki kaikki muutkin, listat. Otamme mielellämme ehdotuksia vastaan, joten jos haluat tietää enemmän mistä tahansa aiheesta, niin pistä meidät töihin ja nauti valmiista tietopaketista!

Yhteyden meihin saat some-kanavissamme, ota Listafriikki myös seurantaan:

https://www.instagram.com/listafriikki/
https://twitter.com/listafriikki
https://www.facebook.com/listafriikki

Advertisement

Mutta nyt katsaus siihen, mitä erikoista maailmalla on sattunut. Tässä siis viikon oudoimmat uutiset!

Kilpikonna paiskautui tuulilasin läpi ja haavoitti auton matkustajaa

Port Orangen kaupungissa Yhdysvaltojen Floridassa tapahtui tällä viikolla varsin epätavallinen välikohtaus, kun moottoritiellä paahtaneen auton tuulilasin läpi rysähti jokin suurehko esine, joka osui apukuskin paikalla istunutta 71-vuotiasta naista päähän.

Auton kuski, loukkaantuneen naisen tytär, soitti hätäkeskukseen, kun samalla auttamaan pysähtynyt mies tunnisti oudon esineen. Hätäkeskuspäivystäjäkin kuuli miehen sanat: ”Täällä on kilpikonna!”. Tytär ei ollut uskoa tilannetta todeksi ja kyllä se taisi puhelimen toisessakin päässä aiheuttaa ihmetystä. 

Kilpikonnan kanssa kolaroineen rouvan haava ei ollut iso, mutta melko syvä ja vuoti paljon verta. Ambulanssi ja palokunta saapuivat paikalle ja loukkaantunut kuljetettiin sairaalaan paikattavaksi; vamma ei ollut lopulta vakava ja nainen pysyi koko ajan tajuissaan. 

Advertisement

Mitä sitten tulee lasin läpi tulleeseen kilpikonnaan, niin se vaikutti hyväkuntoiselta ja sillä oli vain muutamia naarmuja kilvessään. Palokunta vapautti matelijan läheiseen metsään.

Kyseessä ei ollut uusi kilpikonnamutaatio, eli ne eivät edelleenkään osaa lentää, vaan poliisin arvion mukaan eläin on ollut ylittämässä tietä ja pieni osuma auton renkaaseen on lähettänyt sen kovalla vauhdilla yläilmoihin.

Arvio perustuu siihen, että tämä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta, kun näin on käynyt. Esimerkiksi vuonna 2016 Nicole Bjanes näki omin silmin, kun viereisellä kaistalla ajanut auto osui kilpikonnaan, joka kimmahti Bjanesin tuulilasiin, siitä läpi ja etupenkin kautta kojelaudalle. Tuolloinkin kilpikonna säilyi vahingoittumattomana. Yllä oleva video on Bjanesin kolarista.

Nainen sekoitti kynsiliiman ja silmätipat – liimasi silmänsä umpeen

Detroitissa, Yhdysvalloissa, asuva Yacedrah Williams oli lähellä menettää näkönsä viime viikolla, kun hän luuli laittavansa silmätippoja, mutta silmiin päätyikin kynsiliimaa.

Williams oli mennyt nukkumaan piilolinssit silmissään, mutta heräsi yöllä ja halusi ottaa ne kuivien silmien vuoksi pois. Hän kaivoi käsilaukkuaan ja tarttui pulloon, jonka ajatteli sisältävän silmätippoja. Pullo olikin kynsiliimaa, jota Williams kuljettaa aina mukanaan korjatakseen kynsien lohkeamia. 

Advertisement

Hän tajusi virheensä samalla hetkellä, kun liimatippa putosi silmään. Hän kirosi ja yritti pyyhkiä voimakasta ja nopeasti kovettuvaa liimaa pois, mutta silmä oli jo liimautunut umpeen. Onneksi aviomies oli paikalle, joten tämä soitti hätänumeroon, kun Williams laittoi silmänsä vesihanan alle ja yritti turhaan vetää luomiaan irti toisistaan. 

Sairaalassa silmä saatiin auki ja piilolinssi poistettua. Lääkärit kertoivat, että Williams tulee menettämään ripsensä, koska silmäluomia jouduttiin venyttelemään ja kääntelemään niistä kiinni pitäen. Se ei naista huolettanut, sillä ripset kyllä kasvavat takaisin. Tärkeintä oli se, että näkökyky säilyi, mistä oli lääkäreiden mukaan vain ja ainoastaan kiittäminen silmän päällä ollutta piilolinssiä.

Poliisi vastasi kotihälytykseen ja paikansi tunkeilijan: Robotti-imurin

Kalifornialainen Yana Sydnor koki kauhunhetkiä, kun hän viime viikonloppuna kuuli jonkun liikkuvan kodissaan. Onneksi virkavalta oli nopeasti paikalla ja ”tunkeilija” saatiin naurunremakan saattelemana nalkkiin.

Sydnor kertoi KOVR-TV:n haastattelussa, että oli nukkumassa kaksivuotiaan tyttärensä kanssa, kun hän heräsi kummallisiin ääniin noin yhden aikaan yöllä. Hän lähetti ystävälleen tekstiviestin kertoakseen, että kodissa oli murtovaras. Ystävä vastasi nopeasti ja kehotti soittamaan poliisille. Peloissaan Sydnor nappasi lapsensa ja piiloutui kylpyhuoneeseen.

Hätäkeskuksesta käskettiin pysymään rauhallisena ja päivystäjä kysyi mitä Sydnor oli kuullut. Tämä vastasi portaikosta kuuluneen ”pum, pum, pum”, kuin joku laskeutuisi rappusia. Hädissään nainen suunnitteli jo pakenevansa kylpyhuoneen ikkunasta ulos. Pian kuitenkin kuului kova rysähdys, kun poliisit hajottivat ulko-oven päästäkseen sisään ja seuraavassa hetkessä alakerrasta kantautui äänekästä naurua. Murtovaras olikin robotti-imuri.

Sydnor ei ollut käyttänyt imuria kahteen vuoteen, mutta hänen teini-ikäinen poikansa oli ajastanut sen, sillä tämä oli halunnut välttää kotityöt ennen viikonloppureissuaan. Yön pimeydessä imuri oli lähtenyt käyntiin ja tullut portaat alas: se oli ääni, johon henkensä puolesta pelännyt Sydnor havahtui.

Advertisement

Nyt nainen voi jo itsekin nauraa koko tapahtumalle, vaikka kyseinen yö tiesikin rahanmenoa. Etuovi karmeineen oli uusittava, sillä poliisit tulivat siitä voimalla läpi. Mutta ainakin lattiat tulivat puhtaaksi!

Mies hakee avioeroa, koska vaimon torakkakammo pakotti pariskunnan muuttamaan 18 kertaa

Vuonna 2017 vihille karannut, nimettömänä pysyvä pariskunta ei ilmeisesti ollut tutustunut toisiinsa pintaa syvemmin, sillä ongelmat alkoivat heti avioon astumisen jälkeen.

Tuore vaimo muutti miehensä asuntoon Bhopalissa, Madhya Pradeshin osavaltiossa, ja suunnisti välittömästi tarkastamaan uuden kotinsa keittiön. Reaktio oli korviahuumaavaa kiljunta. Keittiössä oli torakka. 

Torkan listiminen ja tuholaistorjujan kutsuminen eivät sopineet naiselle, joka julisti, ettei astuisi kyseiseen keittiöön enää ikinä. Ainoa vaihtoehto oli muuttaa. Aviomies halusi olla vaimolleen mieliksi ja niin he muuttivat vuonna 2018 upouuteen asuntoon.

Tämän torakkakammoisen kannalta on valitettavaa, että Madhya Pradeshin ilmasto on suurimman osan vuotta kuuma ja syysmonsuunin aikaan vielä hyvin kostea, mikä tekee alueesta torakoiden paratiisin. Ei siis mennyt kauaakaan, kun nuo inhottavat hyönteiset löysivät tiensä myös uuteen kotiin. Jälleen vaimon vaatimus oli sama; he eivät voisi jäädä kyseiseen taloon enää hetkeksikään. Niinpä pariskunta muutti ja sama toistui. Ja toistui uudelleen. Ja uudelleen. 

Advertisement

Kun he olivat muuttaneet 18 kertaa, päätti mies viimein, että nyt riittää. Ilmiselvästä fobiasta kärsivä nainen tapasi useita psykiatreja, mutta mikään ei auttanut – lähinnä siksi, että hän ei suostunut ottamaan lääkkeitä, koska ei nähnyt minkään olevan vialla. Naisen mielestä torakat ovat kaiken saastaisuuden ruumiillistuma, joten niiden pelkääminen on aivan normaalia. 

Viimeisenä oljenkortena pariskunta haki apua järjestöltä, joka auttaa kotiväkivallasta kärsiviä miehiä sekä niitä huono-onnisia sulhoja, joita on huijattu olemattomilla myötäjäisillä. Järjestökään ei kyennyt auttamaan, joten mies on nyt hakenut avioeroa.

Lue myös:
Top 10 oudoimmat fobiat: Voivatko nämä olla edes totta?

Käy myös lukemassa tämän viikon listat:

Advertisement

Suosituimmat