Oudot uutiset

Oudoimmat uutiset: Käsikranaatti olikin anustappi

Julkaistu

Oudoimmissa uutisissa kerrotaan tällä viikolla lenkkeilijän säikäyttäneestä käsikranaatista, joka olikin anustappi.

Listafriikin oudoimmissa uutisissa mennään muun muassa Etelä-Saksaan, jossa lenkkipolun vieressä ollut muovipussi säikäytti ohikulkijan sisällöllään. Käsikranaatiksi oletettu esine olikin anustappi.

Lisäksi mukana muuttolintujen valtaama talo, läpinäkyvä uima-allas kahden kerrostalon välillä ja eeppinen Josh-taistelu, josta sovittiin tasan vuosi sitten, kun pandemia oli vasta aluillaan.

Käy tsekkaamassa tämän viikon, ja toki kaikki muutkin, listat. Otamme mielellämme ehdotuksia vastaan, joten jos haluat tietää enemmän mistä tahansa aiheesta, niin pistä meidät töihin ja nauti valmiista tietopaketista!

Yhteyden meihin saat some-kanavissamme, ota Listafriikki myös seurantaan:

https://www.instagram.com/listafriikki/
https://twitter.com/listafriikki
https://www.facebook.com/listafriikki

Advertisement

Mutta nyt katsaus siihen, mitä erikoista maailmalla on sattunut. Tässä siis viikon oudoimmat uutiset!

Lenkkeilijän säikäyttänyt käsikranaatti olikin anustappi

Das ist ein Pumball. Entweder für eine Penispumpe oder einem Analplug. Nachdem Gleitgel würde ich auf Penispumpe tippen. Oder was sagst du Susann Wölk? 🤔

Julkaissut Kati Czarnecki Tiistaina 27. huhtikuuta 2021

Huhtikuun 26. päivänä Passaun kaupungin lähistöllä eteläisessä Saksassa eräs nimettömänä pysyttelevä nainen säikähti pahanpäiväisesti: lenkkipolun vieressä oli vanha muovipussi, jonka sisällä vaikutti olevan käsikranaatti.

Lenkkeilijä päätti soittaa hätänumeroon, sillä huoli omasta ja muiden turvallisuudesta oli suuri. Saksassa löytyy edelleen tasaisin väliajoin sodanaikaisia tarvikkeita ja räjähteitä yllättävistä paikoista, joten lenkkeilijän arvio esineestä ei ollut täysin tuulesta temmattu.

Baijerin poliisi lähetti mitä pikimmiten paikalle pommiryhmän, joka eristi alueen asiaankuuluvasti. Vasta sen jälkeen ryhmä lähestyi muovipussia ja sen pahaenteistä sisältöä aikomuksenaan purkaa räjähde vaarattomaksi. Ja kyllä, pussissa oli jotain hyvin paljon kranaattia muistuttavaa, mutta purettavaa ei silti ollut, sillä kyseinen esine olikin anustappi.

Advertisement

Esineen luonne varmistui entisestään, kun poliisi tutki loput pussin sisällöstä. Siellä oli tyhjä liukuvoidetuubi, kaksi käytettyä kondomia ja USB-kaapeli. Poliisin lehdistötiedotteessa kerrotaan, että pommiryhmä halusi olla sataprosenttisen varma esineen käyttötarkoituksesta, joten he tekivät pikaisen Google-haun käyttäen hakusanoina ”kranaatin muotoinen anustappi”. Ja kyllä, hakutuloksista kävi ilmi, että tosiaankin tarjolla on seksileluja, jotka näyttävät käsikraanatilta. Kun poliisi julkaisi löydöksestään kuvan, alkoivat sosiaalisessa mediassa spekulaatiot, sillä monet epäilivätkin anustappi/kranaatin olevan osa penispumppua.

Poliisin mukaan pussin ja sen sisällön alkuperää voidaan vain arvailla, mutta kaikesta päätellen setti oli ollut metsässä jo melko pitkään. Vaikka seksivälineet eivät varsinaisesti kuulu poliisin pommiryhmän erikoisalaan, hävitettiin anustappi tai penispumppu asianmukaisesti – mitä ikinä se sitten tarkoittaakaan.

Sadat muuttolinnut syöksyivät taloon savupiipun kautta


Kalifornialainen perhe koki melkoisen yllätyksen viime viikolla, kun he palasivat Torrancen kaupungissa sijaitsevaan kotiinsa. Sadat muuttolinnut olivat ottaneet talon haltuun.

Perheen äiti Kerri, joka halusi esiintyä vain etunimellään, kertoi KTLA-TV:lle, että näkyä on mahdoton kuvailla – lintuja oli joka paikassa. Kerri kuvasi ulkopuolelta, kun lintuja lensi savupiippuun jatkuvalla syötöllä.

Linnut tunnistettiin piippukiitäjiksi, joilla on tapana levätä savupiipuissa suurina joukkoina, mutta talonvaltaus ei kuitenkaan ole lajityypillistä käyttäytymistä. Sheriffin toimistosta käskettiin olemaan yhteydessä eläinsuojeluun, josta neuvottiin jättämään vain ovet auki ja odottamaan, että sadat siivekkäät lähtisivät ulos omin nokkineen. Linnut eivät kuitenkaan vaikuttaneet olevan innokkaita jättämään uutta asumustaan ja sotkivat Kerrin kotia ulosteillaan. Hotellissa vietetyn yön jälkeen Kerri kävi perheensä ja naapureidensa kanssa toimeen ja pahvilaatikot ja pyyhkeet apunaan he hätistivät lähemmäs tuhat piippukiitäjää matkoihinsa.

Advertisement

Olohuoneessa, keittiössä ja eteisessä on linnunkakkaa joka puolella”, kertoo harmistunut Kerri. Kodissa ei pystynyt ottamaan askeltakaan astumatta jätöksiin ja kaikki mahdollinen, huonekaluja ja lasten leluja myöten, oli pommitettu uuteen uskoon.

Lontooseen rakennettu läpinäkyvä uima-allas on viittä vaille valmis – Lähtisitkö uinnille?


Luksusasuntoja sisältävän Embassy Gardens -asuinkompleksin kahden kerrostalon välissä pääsee pian pulikoimaan. Rakennusten 10. kerrosten välillä kulkee läpinäkyvä, 25 metriä pitkä uima-allas, josta on pitkä matka alla levittyvään maahan.

Lontoon Wandworthissa sijaitseva uniikki allas on 35 metrin korkeudessa, mutta valitettavasti polskimaan on asiaa vain niillä, joilla on ollut varaa ostaa lähes miljoonan euron arvoinen huoneisto.

Uima-allasta toteuttamassa olleen insinööritoimisto Eckersley O’Callaghanin johtaja Brian Eckersley sanoo kokonaan akryylisen altaan olevan ainutlaatuinen kokemus. ”Uidessa näkee esteettä suoraan alapuolelle. Se on kuin lentäisi.”, kuvailee Eckersley CNN:n haastattelussa.

Advertisement

Jos naapurissa haluaa päästä vierailemaan, on siis helppo vain sukeltaa altaaseen ja kroolata toiselle puolelle. Jos visiitin halajaa tehdä kuivana, voi vaihtoehtoisesti käyttää altaan vieressä kulkevaa kävelysiltaa.

Eeppinen Joshien taistelu päättyi 4-vuotiaan Joshua Vinsonin voittoon


Arizonassa, Yhdysvalloissa, asuva opiskelija Josh Swain oli perin tylsistynyt vuoden 2020 huhtikuussa. Ollessaan päivät pitkät kotona 22-vuotias Swain päätti lähettää vitsiksi tarkoitetun viestin sosiaalisesta mediasta löytämilleen kaimoilleen.

Swain haastoi nämä Josh Swain -nimiset taisteluun, joka käytäisiin tasan vuoden kuluttua viestissä ilmoitettujen koordinaattien mukaisessa paikassa. Voittaja saisi yksinoikeuden nimen käyttämiseen.

Vitsailu muuttui nopeasti todelliseksi suunnitelmaksi ja viime lauantaina, tasan vuosi Swainin lähettämän viestin jälkeen, sadat Joshit – sukunimestä riippumatta – kerääntyivät nebraskalaiseen puistoon allasnuudelit eli lötköpötköt käsissään valmiina puolustamaan nimeään. (Oikeat koordinaatit osuivat keskelle maatilaa, joten taistelutanner siirrettiin lähellä sijaitsevaan puistoon.)

Advertisement

Tapahtuma alkoi Swainin ja tämän täyskaiman, Josh Swainin, perinteisellä kivi, paperi ja sakset -pelillä, jolla ratkaistiin oikeus käyttää koko nimeä. Ensimmäisen viestin lähettänyt Swain voitti, minkä jälkeen kaikki Joshit kävivät eeppiseen taisteluun nimen herruudesta.

Kaikkien Joshien voittajaksi julistettiin nelivuotias Joshua Vinson Jr, joka palkittiin Burger Kingin paperikruunulla ja tietenkin kaimojensa hurraa-huudoilla ja ikuisella kunnioituksella.

Joshit eivät olleet kuitenkaan vain leikkimielellä mukana, vaan tapahtuman yhteydessä kerättiin lähes 140 kiloa elintarvikkeita ruokapankille ja 10 000 dollaria paikalliselle lastensairaalalle.

Käy myös lukemassa tämän viikon listat:

Advertisement
Kommentoi

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosituimmat