Oudot uutiset

Nainen pelastettiin sadevesiviemäristä – kolmannen kerran kahden vuoden sisään

Julkaistu

Oudoimmissa uutisissa kerrotaan naisesta, joka pelastettiin sadevesiviemäristä jo kolmannen kerran kahden vuoden sisään.

Listafriikin oudoimmissa uutisissa kerrotaan floridalaisesta naisesta, jonka pelastettiin tällä viikolla sadevesiviemäristä. Tämä oli jo kolmas kerta kahden vuoden sisään, kun sama nainen päätyi putkistoon.

Yhteyden meihin saat somekanavissamme, ota Listafriikki myös seurantaan:

https://www.tiktok.com/@listafriikki
https://www.instagram.com/listafriikkicom/
https://twitter.com/listafriikki
https://www.facebook.com/listafriikki

Tuorein pelastustehtävä

Delray Beachin poliisille tuli keskiviikkona, tammikuun 18. päivänä, ilmoitus mahdollisessa hädässä olevasta henkilöstä. Virkavalta kiiruhti puolenpäivän aikoihin paikalliselle kanavalle, jossa nainen oli nähty veden varassa.

Poliisit tiedustelivat naiselta, tarvitseeko tämä kenties apua, mutta nainen jätti kyselijät huomioimatta. Sen sijaan hän kiipesi läheiseen sadevesiviemäriin. Nainen ei suostunut tulemaan putkesta ulos ja rupesi vain ryömimään syvemmälle putken uumeniin.

Palokunta onnistui saartamaan naisen putkistossa kahdesta suunnasta ja vastahakoinen pelastettava nostettiin valjaiden ja tikkaiden kanssa ulos viemäristä. Lyndsey Kennedyksi tunnistettu 45-vuotias nainen oli saanut seikkailullaan lieviä ruhjeita ja vietiin sairaalaan arvioitavaksi.

Advertisement

Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta

Poliisille Kennedy oli tuttu nainen, sillä hänet oli pelastettu niin ikään yhdestä Delray Beachin sadevesiviemäristä maaliskuussa 2021. Paikallisen WPTV-televisiokanavan mukaan Kennedyn poikaystävä oli ilmoittanut hänet kadonneeksi maaliskuun 3. päivänä ja 20 päivää myöhemmin palokunta löysi hänet putkeen jumittuneena. Ohikulkija oli kuullut viemäristä avunhuutoja ja soittanut hälytysnumeroon.

Tuolloin Kennedy kertoi virkavallalle olleensa kanavassa naku-uinnilla ja jostain syystä menneensä putkesta sisään. Sadevesiviemärissä hän oli sitten eksynyt ja kertomansa mukaan vaeltanut putkistossa viikkojen ajan. Tarinan todenperäisyyttä on epäilty, koska hän ei osannut selittää, miten oli selvinnyt ilman ruokaa ja puhdasta vettä kolmen viikon ajan. Kennedyn lähiomaisten mukaan nainen oli satunnainen huumeiden käyttäjä ja hänellä oli ollut tapana ”tehdä huonoja valintoja ollessaan huumausaineiden vaikutuksen alaisena”.

Mutta ei siinä vielä kaikki. Kaksi kuukautta tuon ensimmäisen kerran jälkeen, eli toukokuussa 2021, Kennedy majaili Teksasissa ja oli jälleen ilmoitettu kadonneeksi. Myöhemmin hänet löydettiin Grand Prairien kaupungista; sadevesiviemäristä.

Lue myös:

Suosituimmat