Oudot uutiset

Mies kouri lentoemäntiä – sidottiin ilmastointiteipillä penkkiin

Julkaistu

Oudoimmissa uutisissa lentoemäntiä kourinut matkustaja, joka sidottiin ilmastointiteipillä aloilleen.

Listafriikin oudoimmissa uutisissa kerrotaan muun muassa yhdysvaltalaismiehestä, joka kouri lentoemäntiä, löi stuerttia ja istui loppumatkan teipattuna penkkiin.

Lisäksi kerromme thaimaalaisesta eläintarhasta, jossa pingviinit kaipaavat vierailijoita. Mukana myös Titanic-museo, jossa kokemus kävi vierailijoille liian todentuntuiseksi, kun näyttelyn jäävuori romahti ja kolme ihmistä päätyi sairaalahoitoon.

Käy tsekkaamassa kuluneen viikon, ja toki kaikki muutkin, listat. Otamme mielellämme ehdotuksia vastaan, joten jos haluat tietää enemmän mistä tahansa aiheesta, niin pistä meidät töihin ja nauti valmiista tietopaketista!

Yhteyden meihin saat somekanavissamme, ota Listafriikki myös seurantaan:

https://www.instagram.com/listafriikki/
https://twitter.com/listafriikki
https://www.facebook.com/listafriikki

Advertisement

Mutta nyt katsaus siihen, mitä erikoista maailmalla on sattunut. Tässä siis Listafriikin oudoimmat uutiset!

Lentoemäntiä kourinut matkustaja teipattiin penkkiin

Yhdysvaltalaisen Maxwell Berryn viime viikonloppuinen lentomatka Philadelphiasta Miamiin ei mennyt oikein putkeen. Berry kouri lentoemäntiä, löi stuerttia nyrkillä kasvoihin ja istui loppumatkan ilmastointiteipillä penkkiin kiinnitettynä.

Viranomaisten mukaan 22-vuotias Berry oli– yllätys, yllätys – nauttinut alkoholia sekä ennen koneeseen nousemista että koneessa ollessaan. Hän oli sivellyt yhden lentoemännän takapuolta tyhjällä kupilla, minkä jälkeen lentoemäntä oli kieltänyt häntä koskemasta. Jossain vaiheessa Berry kaatoi juomaa paidalleen, meni vessaan ja tuli sieltä paidattomana ulos. Lentoemäntä auttoi häntä löytämään käsimatkatavaroista uutta päällepantavaa.

Tämän episodin jälkeen Berry kuljeskeli koneessa vartin verran ja tarttui kahta lentoemäntää rinnoista. Siinä vaiheessa sopimattomasti käyttäytynyttä matkustajaa vahtimaan laitettiin stuertti, jota törkeyksiä huudellut Berry tinttasi nyrkillä. Se oli viimeinen niitti, joten stuertti sitoi Berryn turvavyön jatkeella ja ilmastointiteipillä penkkiin.

Advertisement

Berry itse on kommentoinut tapausta Twitterissä sanoen matkustamohenkilökunnan kohdelleen häntä kuin kotieläintä. ”Tämä tulee ikuisesti olemaan elämäni alentavin kokemus,”, kirjoittaa Berry. ”Monet matkustajat pilkkasivat ja nauroivat lentoyhtiön henkilökunnan pahoinpidellessä minua.”.

Nyyh.

Berry pidätettiin Miamissa lentokoneen laskeuduttua ja Frontier Airlines -lentoyhtiö kertoo tiedotteessaan, että se auttaa viranomaisia kaikin keinoin, jotta mies saadaan syytteeseen.

Eläintarhan pingviinit kaipaavat vierailijoita


Thaimaan itäisessä Chonburin maakunnassa, kuten koko valtiossa, ollaan tällä hetkellä puolitoista vuotta kestäneen pandemian toistaiseksi pahimmassa aallossa. Tartuntatapaukset ovat nousseet ennennäkemättömiin lukemiin, mikä tarkoittaa ankaria rajoitustoimia ja sulkuja. Tämä luonnollisesti tarkoittaa sitä, että myös eläintarhat ovat laittaneet porttinsa kiinni.

Chonpurin maakunnan samannimisen pääkaupungin eläintarhassa pingviinien on havaittu kaipaavan päivittäisiä vierailijoita. Eläintenhoitajien mukaan tarhan 41 pingviiniä ovat hyvin hämmentyneitä, kun ihmisiä ei olekaan mukana seuraamassa jokapäiväistä syöttöhetkeä ja pulikointia suuressa ulkoaltaassa.

Advertisement

Eläintarhan johtajan Tawin Rattanawongsawatin mukaan pingviinit läpsyttelevät innokkaina eläintarhan käytävää kohti ulkona sijaitsevia tiloja, mutta pysähtyvät kummastuneina altaan reunalle, kun ketään ei olekaan vastassa. Ne katselevat ympärilleen vähän harmistuneen oloisina, sillä nyt kaloja heittelevät samat hoitajat päivästä toiseen, kun normaalisti tuokiossa on mukana suuri joukko lapsia ja heidän vanhempiaan.

Pingviinit vaikuttavat olevan hieman yksinäisiä”, kertoo Rattanawongsawat.

Titanic-museon ”jäävuori” romahti – kolme vierailijaa loukkaantui

Kun puhutaan todenmukaisesta museoelämyksestä, niin sellainen Titanic-näyttely saattaa herättää epäilyksiä. Pigeon Forgen kaupungissa, Yhdysvaltain Tennesseessä, on kuitenkin tällainen interaktiivinen näyttely, jossa vierailijat pääsevät kokeilemaan, miltä muun muassa -2,2-asteinen merivesi tuntuu. Museon pääsyliput ovat kopioita Titanicin matkalipuista, joissa kussakin on surullisenkuuluisalla neitsytmatkalla oikeasti mukana olleiden matkustajien tai miehistön jäsenten nimiä.

Maanantaina, elokuun 2. päivänä, museokävijät saivat vähän liiankin todentuntuisen kokemuksen. Pigeon Forgen hätälaitos sai kahdeksan aikaan illalla hälytyksen, että kolme ihmistä on loukkaantunut näyttelyn ”jäävuoren” romahdettua. Loukkantuneiden nimiä tai heidän vammojensa laajuutta ei ole paljastettu, mutta jokainen on vaatinut sairaalahoitoa.

Museon omistajat Mary Kellogg Joslyn ja John Joslyn olivat luonnollisesti järkyttyneitä ja pyysivät tapahtunutta Facebook-tiedotteessaan vuolaasti anteeksi: ”Emme olleet osanneet kuvitellakaan tällaista onnettomuutta, sillä meille on aina ollut kunnia-asia pitää näyttely turvallisena ja asianmukaisesti huollettuna.”.

Jäävuoriseinä on tällä hetkellä suljettu vierailijoilta ja arvioiden mukaan sen korjaamisessa näyttelykuntoon menee vähintään kuukauden verran.

Advertisement

Lue myös: Titanic upposi 108 vuotta sitten – 10 faktaa, joita et oppinut elokuvasta

Advertisement
Kommentoi

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosituimmat