Oudot uutiset

Limavana johdatti tulliviranomaiset lähes sadan salakuljetetun jättikotilon jäljille

Julkaistu

Saksan tulliviranomaiset pääsivät hiljattain salakuljetettujen kotiloiden jäljille, kun he lähtivät seuraamaan yhden karkulaisen jättämää limavanaa.

Listafriikin oudoimmissa uutisissa kerrotaan tänään erikoisesta löydöksestä, kun limavana johdatti tulliviranomaiset salakuljetettujen jättikotiloiden luo.

Limavanan jättänyttä karkulaista luultiin ensin leluksi, mutta pian totuus paljastui. Ja nopeasti löytyi vielä lähes sata laittomasti maahan tuotua lajikumppania!

Yhteyden meihin saat somekanavissamme, ota Listafriikki myös seurantaan:

https://www.instagram.com/listafriikkicom/
https://twitter.com/listafriikki
https://www.facebook.com/listafriikki

Limavana johdatti tulliviranomaiset salakuljetettujen jättiläiskotiloiden jäljille

Saksalaisella Düsseldorfin lentokentällä tulliviranomaiset tekivät hiljattain erikoisen löydön hyvin erikoisella tavalla. Maassa ollut limavana johdatti lähes sadan jättiläismäisen akaattikotilon ja muiden laittomasti maahan tuotujen tavaroiden jäljille.

Perjantaina julkaistun tiedotteen mukaan viranomaiset havaitsivat ensin yhden Afrikassa elävän akaattikotilon matkatavaroita kuljettavassa kuorma-autossa. He luulivat sitä ensin leluksi, mutta sitten 20-senttinen ”lelukotilo” oli lähtenyt liikkeelle.

Advertisement

Työntekijät lähtivät sitten seuraamaan akaattikotilon jättämää limavanaa selvittääkseen, mistä se oikein oli peräisin. He löysivät laukun, jossa oli reikä – ja reiästä kurkisteli jo seuraava etana valmiina kiitämään vapauteen.

Tarkemman tutkimuksen jälkeen tulli löysi kuusi laukkua, joissa oli yhteensä 93 akaattikotiloa, 28 kilogrammaa kalaa ja savustettua lihaa, sekä salkullisen pilaantunutta lihaa.

Kaikki edellämainittu oli tuotu maahan Nigeriasta ja ne oli lähetetty afrikkalaisia elintarvikkeita myyvään liikkeeseen läntiseen Saksaan.

Akaattikotilot luovutettiin tutkinnan jälkeen eläinsuojelujärjestön haltuun ja kaikki liha ja kala tuhottiin. ”Ikinä aiemmin Düsseldorfin tullin historiassa ei limavana ole johdattanut meitä salakuljetetun tavaran luo”, kommentoi tullin edustaja Michael Walk erikoista tapausta.

Lue myös:

Advertisement

Suosituimmat