Oudot uutiset

Viikon oudoimmat uutiset: Koiranpentu nielaisi 25-senttisen kepin

Julkaistu

Mitäs kaikkea omituista maailmalla on tällä viikolla tapahtunut? Listafriikkin esittelee aina sunnuntaisin viikon oudoimmat uutiset.

Listafriikin oudoimmat uutiset sukeltaa, kirjaimellisesti, erään epäonnisen ja tuoreen hääparin maailmaan.

Lisäksi mukaan mahtuu vähän liian utelias koiranpentu, asunnon valtaava mutanttiperuna ja villinä kirmaavat siat.

Maanantaista lauantaihin Listafriikki julkaisee tietenkin listoja! Käy tsekkaamassa tämän viikon, ja toki kaikki muutkin, listat. Otamme mielellämme ehdotuksia vastaan, joten jos haluat tietää enemmän mistä tahansa aiheesta, niin pistä meidät töihin ja nauti valmiista tietopaketista!

Yhteyden meihin saat some-kanavissamme, ota Listafriikki myös seurantaan:

https://www.instagram.com/listafriikki/
https://twitter.com/listafriikki
https://www.facebook.com/listafriikki

Advertisement

Mutta nyt katsaus siihen, mitä erikoista maailmalla on sattunut. Tässä siis viikon oudoimmat uutiset!

Koiranpentu nielaisi 25-senttisen kepin

Sekarotuinen Rocky-koira päätyi tällä viikolla sairaalaan, sillä se oksensi taukoamatta eikä pystynyt pitämään mitään syömäänsä sisällään.

Omistajat veivät Rocky-paran Southamptonissa, Englannissa, sijaitsevaan eläinlääkärikeskukseen, jossa sen sisältä löytyi 25 senttimetriä pitkä keppi.

Eläinlääkäri Zofia Bauman oli yllättynyt, että vierasesine ei ollut vahingoittanut Rockyn sisäelimiä, sillä leikkauksessa poistettu keppi oli lähes puolet Rockyn mitasta. Se oli innoissaan nielaissut kyseisen vierasesineen parempiin suihin.

Omistajat eivät luonnollisesti olleet nähneet kyseistä nielausta, vaan koko kauheus selvisi vasta leikkauksen yhteydessä. Kukaan ei olisi voinut kuvitellakaan, että yhdeksänkuukautinen Rocky olisi voinut niellä sellaisen kepin kokonaisena.

Onneksi Rocky toipui leikkauksesta nopeasti ja on jälleen innokkaana jahtaamassa uusia keppejä. Se antoi syväkurkulle täysin uuden merkityksen!

Advertisement

Hääparin kuvaustuokio päättyi katastrofiin

Kaliforniassa, Laguna Beachilla, eräs juuri vihitty pariskunta oli otattamassa hääkuviaan, kun suuri aalto pyyhkäisi heidät tiehensä.

Tuore aviopari oli kuvaajansa kanssa rantakivikolla, kun valtava aalto tuli ja pyyhkäisi heidät mukaansa. Alueella oli voimassa varoitus voimakkaista aalloista, mutta se ei pariskuntaa pysäyttänyt. 

Sivustaseuraajan videolta voidaan nähdä, kuinka täydessä tällingissä oleva hääpari huuhtoutuu aaltojen vietäväksi. Onneksi lähistöllä oli hengenpelastajia, jotka syöksyivät pariskunnan avuksi ja vetivät heidät vahingoittumattomina, joskin litimärkinä, rantaan.

Ainakin kuvaussessiosta jäi jälkipolville kerrottavaa.

Liikennekaaos – syynä vapaaksi päässeet siat

Advertisement

Virginian osavaltiossa, Yhdysvalloissa, todistettiin tällä viikolla hämmentävää näkyä, kun joukko sikoja juoksi valtoimenaan pitkin vilkasta moottoritietä.

Siat olivat karanneet niitä kuljettavasta vaunusta ja juoksentelivat pitkin teitä aiheuttaen vaaratilanteita ja pysähdyksiä liikenteeseen. Keskiviikkona, heinäkuun 1. päivänä, vapaaksi päässeet siat käyskentelivät muina miehinä autojen seassa, mutta onneksi kenellekään (sioille tai ihmisille) ei käynyt kuinkaan. 

Paikallisen poliisin mukaan siat olivat päässeet pakenemaan vaunustaan, sillä lastin kuljettaja ei ollut lukinnut takaovia kunnolla. Suurin osa sioista saatiin piiritettyä ja lastattua moottoritieltä takaisin kyytiin, mutta eräs viekas yksilö oli paahtanut vapauden kaipuussaan piirikunnan rajalle, josta se hieman myöhemmin napattiin talteen. Sikojen paimentaminen takaisin kuljetukseen aiheutti noin kolme kilometrin pituisen seisauksen liikenteeseen.

Nainen oli kolme viikkoa poissa kotoa – perunat ottivat asunnossa vallan

Donna Porée palasi tällä viikolla kotiinsa vietettyään viimeiset kolme viikkoa koronaeristyksessä poikaystävänsä luona. Kotona odotti kuitenkin jotain täysin ennalta-arvaamatonta.

Caenin kaupungissa Ranskassa asuva Porée palasi tällä viikolla ensimmäistä kertaa kolmeen kuukauteen pieneen 22-neliöiseen yksiöönsä. Häneltä oli jäänyt koronapandemian iskiessä keittiön hyllylle viaton perunapussi, jonka sisältö oli alkanut elää omaa elämäänsä Poréen olessa poissa.

Kun hän astui asuntoonsa, huomasi hän heti ympäri keittiötä kasvavat vaaleanpunaiset versot. Ne nousivat pitkin seiniä ja työntyivät lattian rakoihin. Perunat olivat alkaneet hamuamaan elintilaa pienestä yksiöstä.

Advertisement

Ensijärkytyksen jälkeen Porée julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan odottamattomista kämppäkavereistaan ja seuraajat hullaantuivat totaalisesti tunkeilevista ”mutanttiperunoista”.

Sittemmin Porée on leikannut seiniä pitkin kiipeilleet versot pois ja istuttanut niiden osista oman perunatarhan. Ehkä hän pääsee vielä tänä kesänä korjaamaan kuokkavieraidensa satoa!

Käy myös lukemassa viikon listat:

Advertisement

Suosituimmat