Oudot uutiset

Viikon oudoimmat uutiset: Naapuri jätti katolle ikävän yllätyksen

Julkaistu

Listafriikin oudoimmat uutiset kertoo taas erikoisimmat ja hulluimmat tapahtumat menneeltä viikolta.

Listafriikin oudoimmat uutiset käsittelee tällä viikolla tuohtunutta, katolle kakkaavaa naapuria sekä oman poikansa rikospaikalle unohtanutta taskuvarasta.

Lisäksi tutustumme aitauksestaan kekseliäästi karanneeseen isopandaan, totuuden laukovaan pikkutyttöön sekä yllätykseen, joka voi olla vastassa Amazonin paketissa. 

Maanantaista lauantaihin Listafriikki julkaisee tietenkin listoja! Käy tsekkaamassa tämän viikon, ja toki kaikki muutkin, listat. Otamme mielellämme ehdotuksia vastaan, joten jos haluat tietää enemmän mistä tahansa aiheesta, niin pistä meidät töihin ja nauti valmiista tietopaketista!

Yhteyden meihin saat some-kanavissamme, ota Listafriikki myös seurantaan:

https://www.instagram.com/listafriikki/
https://twitter.com/listafriikki
https://www.facebook.com/listafriikki

Advertisement

Mutta nyt katsaus siihen, mitä erikoista maailmalla on sattunut. Tässä siis viikon oudoimmat uutiset!

Panda karkasi tanskalaisessa eläintarhassa

Yksi Kööpenhaminan eläintarhan isopandoista karkasi aitauksestaan varhain maanantaiaamuna, ja harhaili ympäri tarhan aluetta ennen kuin henkilökunta onnistui palauttamaan sen takaisin.

Seitsemänvuotiasta urospandaa, Xing Eriä, joka muutti Tanskaan keväällä 2019 yhdessä lajitoverinsa Mao Sunin kanssa, ei liiemmin kiinnostanut varta vasten sille tehty 21,5 miljoonan euron arvoinen aitaus. Valvontakamera kuvista on voitu nähdä, kuinka Xing Er nostaa sähköaidan metallista pylvästä ja ryömii sen alta vapauteen.

Henkilökunta toimi nopeasti ja eläinlääkäri ampui rauhoittavaa ainetta sisältäneen nuolen pandaan, joka saatiin onneksi vahingoittumatta takaisin aitaukseen.

Eläintarhan tiedottajan Bengt Holstin mukaan pandojen tarha vaatii uudenlaisen turva-aidan, jotta näin ei pääsisi käymään uudestaan. Eläintarha ei ollut tapahtuma-aikaan auki yleisölle. Hyvä niin, sillä kuten aiemmin kirjoitimme, eivät pandat ole niin vaarattomia kuin miltä ne näyttävät.

Xing Er ja Mao Sun ovat Kööpenhaminassa lainassa Kiinalta; aivan niin kuin kaikki eläintarhojen isopandat ympäri maailman. Jos laina-aikana käy niin onnekkaasti, että pandat lisääntyvät, ovat kaikki poikaset automaattisesti Kiinan omaisuutta.

Advertisement

Amazonin työntekijä kaipailee kihlasormustaan

Amazonin varastolla työskentelevä Jasmine Paget pyytää kaikkia asiakkaita pitämään silmänsä auki hänen kihlasormuksensa varalta.

Swanseassa, Walesissa, sijaitsevalla varastolla työskentelevä 18-vuotias Paget huomasi viime lauantaina, että hänen sormuksensa oli kadonnut. Muutama kuukausi sitten ystävänpäivänä kihlautunut nuori nainen oli kauhuissaan ja aloitti sormuksen etsinnän puolisonsa, samalla varastolla työskentelevän, Josh Phillipsin kanssa.

Vaikka koko varasto lopetti hetkellisesti työnteon ja kaikkia rekkoja estettiin lähtemästä, jotta joka paikka saatiin pengottua läpi, ei korua ikinä löytynyt. Paget oli jo osannut pelätä pahinta: sormus oli tippunut johonkin asiakkaalle lähetettyyn pakettiin. Hän oli ollut tapahtuma-aikaan pakkaamassa Amazon Prime -tilauksia, jotka lähtevät varastolta välittömästi, kun laatikko on teipattu kiinni. 

Nyt Paget toivookin, että se, joka löytää omasta paketistaan siron timanttisormuksen, ottaisi yhteyttä Amazonin asiakaspalveluun. Joten jos olet tilannut jotain, niin kurkkaa pahvilaatikkoon vielä uudemman kerran.

Köntsät katolla

Palm Springsissä, Kaliforniassa, asuva näyttelijä Stephen Amell on noussut tunnetuksi Arrow-tv-sarjasta, jossa hän näyttelee päähenkilöä Oliver Queenia/Green Arrowia. 

Hän haluaa niin hahmossaan kuin siviilissäkin olla hyvä naapuri, mutta aina ne muut naapurit eivät helpota tavoitteeseen pääsyä. Amell on ahkera sosiaalisen media käyttäjä, ja muutama päivä sitten hän julkaisi jokaisessa mahdollisessa kanavassa tarinan iljettävästä löydöksestä kuvan kera. 

Amell ja hänen vaimonsa Cassandra olivat kuunnelleet ja seuranneet sivusta vieressä asuvan naapurinsa laitonta rakennustyömaata yli kolmen vuoden ajan, mutta kuten jo sanottua, he halusivat pitää yllä naapurisopua ja kestivät meluhaittaa valittamatta.

Advertisement

Kunnes tuli toukokuun loppu ja pitkä Memorial Day -viikonloppu. Cassandra Amell oli huutanut naapurin pihalle useampaan otteeseen, että voisivatko he olla edes arvokkaana juhlapäivänä rakentamatta.

Ilmeisesti naapurin nainen oli ottanut itseensä, sillä seuraavana päivänä hän oli hiippaillut Amellien takapihalle, kiivennyt katolle ja ulostanut.

Että se siitä naapurisovusta.

Saksalainen varas unohti poikansa rikospaikalle

Tiedätkö sen tunteen, kun olet aivan varma, että olet unohtanut jotain tärkeää? Tunne on raastava, ja pahinta on se, että tuo unohtunut asia ei sitten niin millään tule mieleen. Mutta jotain tärkeää se oli…

Mietipä, jos se unohtamasi asia olisi lapsesi. Niin kävi 29-vuotiaalle miehelle Bautzenin kaupungissa, itäisessä Saksassa. Hän yritti varastaa viiden euron arvoisen tuotteen, mutta valvontajärjestelmä oli kunnossa ja hälytys laukesi kun mies oli poistumassa kaupasta kassojen kautta. 

Advertisement

Varas lähti vauhdilla karkuun, mutta unohti kauppaan 8-vuotiaan poikansa, joten poliisilla ei ollut ongelmia selvittää miehen henkilöllisyyttä. Kaiken lisäksi mies oli juostessaan kompuroinut pahasti ja päätyi kolhujen vuoksi sairaalaan. Oli muuten viiden euron arvoinen keikka!

Nelivuotias lavertelija

Lasten suusta kuulee totuuden, sillä toisin kuin meillä aikuisilla, lapsilla ei ole juuri minkäänlaista suodatinta. He sanovat mitä päähän pälkähtää ja sylki suuhun tuo.

Monesti tuo viaton ominaisuus on hellyttävä, mutta joskus se voi johtaa epämiellyttäviin tilanteisiin. 

Tällä viikolla uutisiin nousi vuodelta 2018 peräisin oleva twiitti, jossa isä kertoo nelivuotiaan tyttärensä saattaneen hänet tukalaan tilanteeseen. Tytär oli kirkkain silmin kysynyt äidiltään, miksi tämän rintaliivit ovat isän autossa. Isä oli tietenki ihmeissään ja hentoinen paniikki alkoi vallata miehen, kun hän huomasi vaimonsa vihaisen mulkaisun. 

Tietäen kyllä hyvin olevansa syytön kaikkeen siihen, mistä vaimon murhaava katse häntä syytti, ilmoitti mies välittömästi ettei autossa ole alusvaatteita. Tytär kuitenkin intti vastaan, että ”kyllä vain, kuppijuttu, jossa on remmit”. Perhe lähti yhteistuumin autolle tarkastamaan rintaliivien olemassaoloa.

Paljastui, että isällä oli autossa hengityssuojain.

Advertisement

Toim. huom.: Vaikka tapahtumasta on jo aikaa, niin tämä oli pakko ottaa mukaan ajankohtaisuutensa vuoksi. Älä ensimmäisenä nosta kolmatta maailmansotaa, jos lapsesi kertoo löytäneensä ”rintaliivejä” oudoista paikoista!

Käy myös lukemassa viikon listat:

Advertisement

Suosituimmat