Oudot uutiset

Viikon oudoimmat uutiset: Kaunareihin pumpattavia nukkeja

Julkaistu

Listariikin oudoimmat uutiset käsittelee tällä viikolla Kaunareiden pumpattavaa nukkea, unohtuneita kultaharkkoja ja sakonarvoista pierua.

Listafriikin oudoimmat uutiset vie tänään tutustumaan suositun saippuasarjan uuteen, romanttisten kohtausten ”sijaisnäyttelijään”. 

Sen lisäksi otamme katsauksen Puolan ja Tšekin rajalle, jossa jokin aika sitten tapahtui ”mitätön välikohtaus”, kun puolalaiset sotilaat pystyttivät asemapaikkansa tšekkiläisen kirkon pihaan.

Muita aiheita: mojova sakko pierusta, junaan unohtuneet kultaharkot ja väärään osoitteeseen toimitettu marihuanapaketti.

Maanantaista lauantaihin Listafriikki julkaisee tietenkin listoja! Käy tsekkaamassa tämän viikon, ja toki kaikki muutkin, listat. Otamme mielellämme ehdotuksia vastaan, joten jos haluat tietää enemmän mistä tahansa aiheesta, niin pistä meidät töihin ja nauti valmiista tietopaketista!

Yhteyden meihin saat some-kanavissamme, ota Listafriikki myös seurantaan:

Advertisement

https://www.instagram.com/listafriikki/
https://twitter.com/listafriikki
https://www.facebook.com/listafriikki

Mutta nyt katsaus siihen, mitä erikoista maailmalla on sattunut. Tässä siis viikon oudoimmat uutiset!

Kaunareiden sänkykohtauksiin puhallettavia nukkeja

Bradley Bell, Kauniiden ja rohkeiden pääkäsikirjoittaja, paljasti tällä viikolla, että sarja tulee käyttämään puhallettavaa nukkea intiimeissä kohtauksissa.

Jo aiemmin ruumiin virkaa sarjassa hoitanut nukke saa vastaisuudessa milloin kenenkin naisnäyttelijän hiuksia vastaavan peruukin sekä maskeerauksen. Näin sarjan kuvauksia voidaan jatkaa ja samalla pitää huoli suositellusta, kahden metrin turvavälistä. Pumpattava nukke on alustavissa testeissä ja koekuvissa näyttänyt oikein uskottavalta ja Bell sanookin työryhmän alkaneen etsiä kuumeisesti lisää sekä nais- että miesnukkeja. Varmasti mukava kokemus nuken vastanäyttelijälle!

Kaunareissa selvästi otetaan pandemia tosissaan (ja miksi ei otettaisi), sillä nukkejen lisäksi näyttelijöiden oikeita puolisoita on rekrytoitu mukaan muun muassa intiimeihin suutelukohtauksiin. Erilaisilla kuvauskikoilla ja editoinnilla katsojien ei pitäisi huomata mitään normaalista poikkeavaa.

Advertisement

Hieman epäilyttää tuo pumpattava nukke, että eikö sitä muka oikeasti huomaa. Jäämme siis innolla odottamaan tulevia jaksoja!

Sakkoa ”julkisen säädyllisyyden loukkaamisesta”

Kesäkuun 5. päivänä Wienissä, Itävallassa, sattui välikohtaus, jota paikallinen virkavalta joutui myöhemmin selittelemään ja puolustelemaan julkisesti. Poliisit olivat läiskäisseet eräälle miehelle 500 euron sakon suolistokaasujen vapauttamisesta eli pierusta.

Poliisit olivat jututtaneet puistonpenkillä istunutta miestä, jonka häiriökäyttäytymisestä oli tullut useampia ilmoituksia. Viranomaisten mukaan mies ei ollut yhteistyöhaluinen, vaan ärhenteli ja yritti ärsyttää paikalle tullutta poliisipartiota.

Kyseisten poliisien mukaan mies oli istunut penkillä, noussut sitten ylös heitä tuijottaen ja päästänyt ilmoille, täysin tarkoituksella, massiivisen äänekkään hajupommin. Poliiseilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin sakottaa miestä. 

Kansalaisista sakko tuntui epäreilulta ja kaikki ilmavaivoista kärsivät nousivat barrikadeille peloissaan siitä, että noinhan voisi käydä kenelle tahansa. Wienin poliisista kuitenkin luvattiin, että ketään ei tietenkään vahingon sattuessa sakoteta, mutta kyseisen herran törkeä teko oli harkittu ja juuri heille suunnattu.

Puola valloitti Tšekin – syynä pienehkö väärinkäsitys

Jo toukokuun loppupuolella sattunut tapaus saavutti median huomion vasta tällä viikolla, kun Tšekin tasavallan ulkoministeriöstä vahvistettiin, että ”Puolan sotilaat estivät tšekkiläisten pääsyn kirkkoon Tšekissä, lähellä maiden välistä rajaa”. Rajaloukkaus ei kuitenkaan ollut tahallinen, sillä sotilaat eivät tienneet missä olivat.

Puolan armeijan sotilaat olivat toukokuussa tulleet rajavartioston avuksi huolehtimaan pandemian vuoksi suljetusta rajasta. Heidät oli määrätty pieneen puolalaiseen Pielgrzymówin kylään, mutta he olivat vahingossa suunnanneet rynnäkkökivääreineen asemiin Pelhřimovyn kylään, joka on täysin eri maassa.

Advertisement

Kirkon pihalla sattuneen välikohtauksen ja väärinkäsityksen tultua ilmi sotilaat poistuivat vähin äänin takaisin Puolaan, ja maiden rajaviranomaiset ovat keskustelleet rajaloukkauksesta hyvässä hengessä.

Tšekin ulkoministeriön tiedottajan Zuzana Štíchován mukaan maiden välillä ei ole tapahtuneen vuoksi ”pahaa verta” ja Puola on ollut kovin pahoillaan väärinkäsityksen johdosta. Vaikka sotilaiden tunkeutuminen useamman päivän ajaksi vieraalle maaperälle ei ollut millään lailla vihamielinen, vaan tosiaan pelkkä vahinko, odotetaan Tšekissä silti virallista selvitystä asiasta.

Seuraavalla kerralla sotilaat varmasti tarkistavat Google Mapsista oikean sijainnin!

Matkustaja jätti junaan 170 000 euron edestä kultaharkkoja

Sveitsin poliisi etsii kuumeisesti huolimatonta matkustajaa, joka jätti junaan 182 000 frangin (noin 171 000 euroa) edestä kultaharkkoja.

Kultaharkkoja sisältävä paketti löydettiin jo viime vuoden lokakuussa Sveitsin valtionrautateiden junasta, joka oli matkalla St. Gallenista Luzerniin. Laajoista etsinnöistä huolimatta viranomaiset eivät ole onnistuneet löytämään matkustajavaunuun jääneen paketin omistajaa, joten siksi nyt, kuukausia myöhemmin, he päättivät vihdoin turvautua median ja yleisön apuun. 

Kultaharkot ovat säilytyksessä Luzernin syyttäjänvirastossa, josta on ilmoitettu, että omistajalla on viisi vuotta aikaa hakea omansa pois. Syyttäjänviraston tiedottajan mukaan kyselyitä on tullut jo useita, mutta ne ovat kaikki osoittautuneet tutkimuksissa huijauksiksi.

Advertisement

Sateenvarjo voi jäädä junaan. Samoin takki, laukku, jopa kännykkä tai lompakko voi unohtua penkille.

Mutta ei kai kukaan nyt oikeasti jätä vahingossa kultaharkkoja junaan? Tässä täytyy olla jokin suurempi mysteeri taustalla.

32 pussillista marihuanaa toimitettiin väärään osoitteeseen

Harrisin piirikunnan poliisi Houstonissa, Teksasissa, sai tällä viikolla omituisen puhelinsoiton. Eräs asukas oli saanut postissa paketin, jota ei missään nimessä ollut tilannut.

Poliisipartio lähti hieman epäluuloisena ilmoituspaikalle, jossa hämmentynyt perhe ja 32 pussillista marihuanaa odotti pihassa. Välitön puhelu poliisille oli fiksu ratkaisu, sillä vaikka marihuana on sallittua jo monessa osavaltiossa, on sen hallussapito Teksasissa edelleen laitonta.

Huumeet luovutettiin viranomaisten haltuun, ja ilmeisesti poliisit olivat vitsikkäällä tuulella, vaikka paketin lähettäjästä tai vastaanottajasta ei ollut tietoakaan. Sheriffi Ed Gonzalez nimittäin jakoi Twitter-profiilissaan kuvan saaliista saatetekstin ja hymiön kera: ”Jos tämä on sinun lähetyksesi, otathan yhteyttä Harrisin piirikunnan sheriffin toimistoon lunastaaksesi sen 😀”.

Käy myös lukemassa viikon listat:

Advertisement

Suosituimmat