Oudot uutiset

Mies leikkasi unissaan sukuelimensä irti, koska näki unta vuohen teurastamisesta

Julkaistu

Oudoimmissa uutisissa tänään epäonninen mies, joka leikkasi peniksensä irti, koska näki unta vuohen teurastuksesta.

Listafriikin oudoimmissa uutisissa kerrotaan erään ghanalaisen herran kauhunhetkistä. Mies oli nähnyt unta vuohen teurastamisesta ja leikkasi unissaan omat sukukalleutensa irti.

Tämän karmivan uutisen vastapainona kerromme myös erään sanfranciscolaisen metroaseman hauskasta linnunpelättimestä. Puluja karkottamaan on rekrytoitu koulutettu haukka.

Yhteyden meihin saat somekanavissamme, ota Listafriikki myös seurantaan:

https://www.instagram.com/listafriikkicom/
https://twitter.com/listafriikki
https://www.facebook.com/listafriikki

Mies näki unta vuohen teurastamisesta ja leikkasi unissaan peniksensä irti

Ghanalainen Kofi Atta säpsähti hereille, koska tunsi pistävää kipua kivespussissa. Atta katsoi kipukohtaan ja totesi kauhuissaan, että oli unissakävelyn aikana tarttunut veitseen ja leikannut sukuelimensä irti.

Mies ei muista ottaneensa veistä eikä tosiaan muista viiltäneensä penistään irti. Tapahtunut hämmentää häntä itseäänkin suunnattomasti: ”Olin nukahtanut nojatuoliin ja jotenkin kävellyt unissani hakemaan veitsen”. Ainut, mitä Atta muistaa, on uni juuri ennen kovaan kipuun heräämistä.

Advertisement

Muistan nähneeni unta vuohen teurastamisesta ja unessa leikkasin edessäni ollutta lihaa.

Attan vaimo Adwoa Konadu ei ollut kotona onnettomuushetkellä, mutta sukuelimensä silponut mies kykeni hälyttämään naapurit apuihin. Naapurit saivat yhteyden Konaduun, joka sai kuulla järkyttävät uutiset: Aviomies vuotaa valtoimenaan verta, koska on katkaissut elimensä terävällä veitsellä.

Konadu riensi kotiin, jossa odotti epätodellinen näky: Atta istui verta täynnä olevalla potalla – penis kädessään. Vaimo ei jäänyt toimettomaksi, vaan laittoi Attan vaippoihin ja vei tämän sairaalaan irtonaisen ruumiinosan kanssa.

Vaikka 42-vuotias Atta sai omituisessa onnettomuudessa vakavia vammoja, eivät ne kuitenkaan olleet hengenvaarallisia. Ilmeisesti irtileikattua jäsentä ei kuitenkaan saatu pelastettua, sillä mies kerää tällä hetkellä varoja voidakseen mennä peniksen rekonstruktioon. Jälleen siis veitsen alle, mutta tällä kertaa kirurgin käsin.

Unissakävely ei nimestään huolimatta rajoitu ainoastaan kävelemiseen, sillä ihmisten tiedetään tekevän unissaan mitä erikoisimpia asioita. Peniksen leikkaaminen irti on toki äärimmäinen tapaus. Unissaan voi esimerkiksi pukeutua, siirrellä huonekaluja, syödä ja pissata sopimattomiin paikkoihin.

Advertisement

Lue lisää: 10 hullua asiaa, joita ihmiset tekevät unissaan

Pac-Man -niminen haukka pelottaa pulut tiehensä

Yhdysvaltain San Franciscossa eräällä metroasemalla on tänä kesänä nähty uusi vartija. Se ei kuitenkaan aja tiehensä liputta matkaavia, vaan karkottaa asemalta epätoivottuja puluja.

El Cerrito del Norte -metroasemalla partioiva petolintu on lajiltaan ritarihaukka, joita on perinteisesti käytetty koulutettuina metsästyshaukkoina. Pac-Man -niminen haukka päivystää asemalla kolmena päivänä viikossa yhdessä omistajansa Ricky Ortizin kanssa.

Eihän puluista varsinaista vaaraa metrolla matkustaville ihmiselle ole, mutta onhan se perin ikävää saada linnunkakkaa niskaan. Ja juuri tämän vuoksi Pac-Man on ollut kesätöissä. Ortiz kertoo huomanneensa pulujen lukumäärän vähintäänkin puolittuneen kesän alusta. Vaikutus oli havaittavissa vain viikon lentelyn jälkeen.

Tarkoitus ei kuitenkaan ole, että Pac-Man verottaisi pulukantaa kirjaimellisesti. Ortiz antaa sille hiukopalaa tasaisin väliajoin, jotta se ei saalistaisi puluja tai asemalla eläviä jyrsijöitä kuten rottia.

Matkustajat ovat suhtautuneet Pac-Manin läsnäoloon lähes pelkästään positiivisesti, vaikka alussa osa ihmisistä hieman pelkäsi asemalla lentelevää petolintua. Kun haukan työnkuva selvisi, ovat kaikki olleet ainoastaan tyytyväisiä tehokkaaseen pulupelättimeen.

Advertisement

Lue myös:

Suosituimmat