Oudot uutiset

Humalaiset vesipuhvelit paljastivat maanviljelijöiden laittomat puuhat

Julkaistu

Oudoimmissa uutisissa humalaiset vesipuhvelit, jotka paljastivat maanviljelijöiden laittomuudet.

Listafriikin oudoimmissa uutisissa mukana muun muassa humalaiset vesipuhvelit, joiden takia laitonta alkoholia myyneet maanviljelijät jäivät poliisin haaviin.

Lisäksi kerromme kurssinsa reputtaneista poliisikoirista, jotka kiinalainen poliisiopisto huutokauppaa. Lopuksi vielä hillitön metallimusiikin ystävä, joka nimesi lapsensa suosikkibändiensä mukaan.

Käy tsekkaamassa kuluneen viikon, ja toki kaikki muutkin, listat. Otamme mielellämme ehdotuksia vastaan, joten jos haluat tietää enemmän mistä tahansa aiheesta, niin pistä meidät töihin ja nauti valmiista tietopaketista!

Yhteyden meihin saat somekanavissamme, ota Listafriikki myös seurantaan:

https://www.instagram.com/listafriikki/
https://twitter.com/listafriikki
https://www.facebook.com/listafriikki

Advertisement

Mutta nyt katsaus siihen, mitä erikoista maailmalla on sattunut. Tässä siis Listafriikin oudoimmat uutiset!

Humalaiset vesipuhvelit paljastivat maanviljelijöiden laittomat puuhat

Kolme intialaista maanviljelijää on pidätetty laittoman alkoholin myynnistä, kun lauma vesipuhveleita humaltui juottoaltaaseen vuotaneesta viinasta. The Times of India -sanomalehden mukaan poliisi takavarikoi vesipuhveleiden tallista yhteensä 101 viinapulloa Intian läntisessä Gujaratin osavaltiossa.

Erikoinen sattumus sai alkunsa, kun yksi viljelijöistä hälytti eläinlääkärin tutkimaan sairaalta vaikuttavia vesipuhveleita. Eläimet olivat lopettaneet syömisen ja niiden suusta tuli vaahtoa. Tarkastuksessa vesipuhvelit kuitenkin vaikuttivat hyväkuntoisilta.

Seuraavana päivänä vesipuhvelit hyppelehtivät ympäriinsä valtoimenaan ja suut vaahdossa, joten viljelijät pyysivät arvion toiselta eläinlääkäriltä, joka havaitsi eläinten juottoaltaasta nousevan outoa hajua. Hän huomasi veden olevan aivan keltaista. Farmarit väittivät värin tulleen veteen pudonneista oksista, mutta eläinlääkäri ei ollut vakuuttunut ja raportoi löydöksestään poliisille.

Virkavallan ratsiassa juottoaltaaseen ja rehujen sekaan piilotettuna löytyi vodkaa, viskiä ja muita alkoholijuomia usean sadan euron edestä. ”Vesipuhvelit todennäköisesti joivat vettä, joka oli saanut vahvistusta hajonneista pulloista vuotaneesta alkoholista.”, kertoi poliisi. Virkavallan mukaan vesipuhvelit olivat seuraavana päivänä täysin palautuneet kännisestä koettelemuksestaan – toivottavasti niille oli tarjolla paljon raikasta vettä!

Uusiseelantilainen nainen nimesi lapsensa metallibändien mukaan

Uusiseelantilainen kolmen lapsen äiti on antanut jälkikasvulleen melko erikoiset nimet: Metallica, Pantera ja Slaeyr. Elokuvaohjaaja ja toimittaja David Farrier kertoi asiasta tällä viikolla blogikirjoituksessaan, joka on saanut paljon kansainvälistä huomiota.

Kyseisen äidin nimeä Farrier ei ole julkistanut; kuvan kylläkin. Siinä metallimusiikkia rakastava nainen poseeraa toisen kiinnostuksen kohteensa eli jousipyssyn kanssa. Farrier oli ensin ollut hyvin epäileväinen ja oli ajatellut tarinan olevan keksitty. Varsinkin sen jälkeen, kun kuuli Metallican toisen nimen olevan And Justice For All – Metallica-bändin neljännen studioalbumin mukaan.

Farrier oli nähnyt kahden vanhimman lapsen viralliset syntymätodistukset, joissa toden tottakin luki Metallica ja Pantera. Perheen uusimman tulokkaan eli Slayerin virallisia papereita Farrier ei ollut päässyt näkemään, mutta eiköhän kaksi kolmesta jo riitä todisteeksi.

Farrier oli tarkistanut asian vielä maistraatista, josta oli vahvistettu, että Uudessa-Seelannissa voi hyvinkin nimetä lapsensa bändin tai albumin mukaan. Ainoa ehto on se, ettei nimessä käytetä yleisesti loukkaavina pidettyjä sanoja eikä virallista arvonimeä tai sotilasarvoa. Myös numeroita ja erikoismerkkejä olisi syytä välttää.

Joten vaikka Slayer, Pantera ja Metallica laskettaisiinkin metallimusiikin aatelisiin, niin nimiksi ne käyvät oikein mainiosta; ainakin Uuden-Seelannin lain mukaan.

Advertisement

Lue myös: Top 10 oudoimmat nimet, joita vanhemmat ovat yrittäneet antaa lapsilleen

Kiinalainen poliisikoulu huutokauppaa liian kilttejä poliisikoiria

Kiinan koillisessa Liaoningin maakunnassa on tällä viikolla järjestetty huutokauppa, jossa 54 koulutusohjelman reputtanutta poliisikoirakokelasta myytiin uusiin koteihin.

Suurin osa myytävistä turreista on saksanpaimenkoiria, mutta huutokauppaluetteloon mahtui muutama belgian- ja hollanninpaimenkoirakin – kaikkia edellämainittuja rotuja käytetään maailmanlaajuisesti poliisikoirina. Mutta kaikki yksilöt eivät kuitenkaan sovi poliisihommiin.

Nuo 54 kokelasta hylättiin kurssilta erinäisistä syistä, muun muassa sen vuoksi, että ne olivat liian arkoja tai kilttejä poliisikoiriksi. Jotkut niistä reputtivat, koska ne eivät poliisikoulun mukaan purreet eli eivät hyökänneet kohteen kimppuun ohjaajan käskystä. Toiset taas eivät olleet tarpeeksi urheilullisia.

Tällaisia huutokauppoja pidetään pari kertaa vuodessa ja kiinnostus koiria kohtaan on valtava. Pohjahinta jokaiselle koiralle on 200 juania eli 26 euroa ja minimikorotus on 6,50 euroa. Ostajien täytyy allekirjoittaa valtion säädöksiä noudattava sopimus, joka edellyttää kunnollista huolenpitoa. Poliisiopistosta adoptoitua koiraa ei saa myöskään lain mukaan myydä eteenpäin, vaan sille on tarjottava pysyvä ja rakastava koti.

Hylsyn saaneet poliisikoirat ovat suosittuja kiinalaisten keskuudessa ja useat uudet omistajat ovat adoptoineet koiria niitä kohtaan tuntemansa sympatian vuoksi. Monet ovat kertoneet samaistuneensa tilanteeseen, jossa ei pysty täyttämään muiden asettamia korkeita odotuksia. Tuskin nämä hauvat kokevat suuria epäonnistumisen tunteita, vaan ovat vain mielissään, kun pääsevät uuteen kotiin.

Advertisement

Käy myös lukemassa tämän viikon listat:

Advertisement
Kommentoi

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosituimmat