Oudot uutiset

Oudoimmat uutiset: Siivooja ”murtautui” väärään taloon ja putsasi paikat kiiltäviksi

Julkaistu

Oudoimmissa uutisissa kerrotaan siivoojasta, joka meni työkeikalle ja ruokki ja leikki vielä asiakkaan kissojen kanssa ennen kuin ymmärsi menneensä väärään taloon.

Listafriikin oudoimmissa uutisissa kerrotaan muun muassa siivoojasta, joka teki tunnollisesti työnsä ja leikki lopuksi vielä asiakkaan kissojen kanssa. Vasta kun paikat kiilsivät puhtauttaan hänelle selvisi, että kyseessä oli väärä talo.

Lisäksi kerromme luikertelevasta yllätyksestä sängyn alla sekä katkerasta ex-tyttöystävästä, joka huristeli eksänsä autolla 49 kertaa punaisia päin. Mukana myös erikoinen Burger Kingin mainostaulu, jonka välityksellä epäinhimillisiin työoloihin kyllästyneet työntekijät sanoivat itsensä irti.

Käy tsekkaamassa kuluneen viikon, ja toki kaikki muutkin, listat. Otamme mielellämme ehdotuksia vastaan, joten jos haluat tietää enemmän mistä tahansa aiheesta, niin pistä meidät töihin ja nauti valmiista tietopaketista!

Yhteyden meihin saat somekanavissamme, ota Listafriikki myös seurantaan:

https://www.instagram.com/listafriikki/
https://twitter.com/listafriikki
https://www.facebook.com/listafriikki

Advertisement

Mutta nyt katsaus siihen, mitä erikoista maailmalla on sattunut. Tässä siis Listafriikin oudoimmat uutiset!

Siivoja meni vahingossa väärään taloon ja siivosi sen lattiasta kattoon

Siivoojana lisätienestejä tekevä mies meni väärään taloon, siivosi sen putipuhtaaksi ja leikki vielä lopuksi kissojen kanssa. Vasta sitten selvisi, että hän oli ollut siivouksen tilanneen miehen naapurissa.

Barringtonin kaupungissa, Yhdysvalloissa, asuva Louis Angelino III työskentelee alkoholia myyvässä liikkeessä, mutta on pandemian aikana ruvennut tekemään sivuhommia siivoojana.

Angelinon oli tarkoitus siivota tuttavansa Markin koti ja saapuessaan miehen antamaan osoitteeseen hän löysi avaimen sovitusta paikasta, ovimaton alta. Hän teki 2,5 tunnin suursiivouksen ja lopuksi vielä vaihtoi kissoille hiekat, ruokki ne ja lopetti työnsä pieneen leikkihetkeen talon karvaisten asukkaiden kanssa.

Sitten Mark soitti kysyäkseen miten siivous on sujunut. Angelino kertoi istuvansa tämän olohuoneessa kissojen kanssa leikkien. Mark oli hetken hiljaa ja sanoi: ”Louis, minulla ei ole kissoja.”.

Sydämeni löi muutaman lisälyönnin ja mietin, että missä ihmeessä minä oikein olen”, kertoi Angelino NJ.com -sivustolle. Pian selvisi, että hän oli kirjoittanut Markin osoitteen väärin – vain yhden numeron verran, mutta se oli tarpeeksi. Kun Mark palasi kotiin, hän kävi jättämässä viestin naapureilleen Beth ja Tom Motzelille.

Advertisement

Motzelien naurulle ei ollut tulla loppua; he eivät olleet ollenkaan suuttuneita kotiinsa tunkeutuneesta siivoojasta, vaan olivat lähinnä vaikuttuneita Angelinon työstä. Pahoillaan ollut Angelino lähetti pariskunnalle anteeksipyyntöviestin, mutta Motzelit vain lupasivat tallentaa numeron tulevaisuutta varten, jos koti pitää saada putipuhtaaksi.

Hauska väärinymmärrys on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa ja moni onkin pyytänyt Angelinoa murtautumaan myös heidän kotiinsa.

Sängyn alla asui 18 käärmettä


Yhdysvaltalainen nainen kurottautui viime sunnuntaina poimimaan makuuhuoneensa lattialta ”nöyhtää”, joka lähtikin liikkeelle ja paljasti lopulta 18 käärmeen pesän sängyn alta.

Trish Wilcher oli menossa yöpuulle Augustassa, eteläisessä Georgian osavaltiossa, sijaitsevassa kodissaan, kun hän huomasi lattialla jotain ylimääräistä. ”Kurottauduin nostamaan sen roskiin ja sitten ”nöyhtä” liikahti”, Wilcher kertoi WJBF-televisiokanavan haastattelussa. Wilcher huusi aviomiehensä Maxin apuihin ja tarkemman tutkiskelun jälkeen pariskunta löysi sängyn alta 17 käärmeenpoikasta ja niiden emon. ”Taidan tarvita sydänlääkäriä tämän jälkeen”, Wilcher kirjoitti Facebook-sivullaan.

Max Wilcher nosti käärmeet varovasti pihdeillä pussiin ja ne vapautettiin läheisen puron varteen. Seuraavana päivänä paikalle soitettu villieläinasiantuntija tunnisti matelijat kuvien perusteella vaarattomiksi tarhakäärmeiksi ja tutki talon läpikotaisin muiden kutsumattomien vieraiden varalta. Siitä huolimatta Trish Wilcher kertoo olevansa koko ajan varpaillaan eikä uskalla varmaankaan hetkeen istua alas ilman takkaa syynäystä. Täysin ymmärrettävä reaktio.

Advertisement

Jätetyn tyttöystävän kosto

Kiinan itäisessä Zhejiangin provinssissa eräs raivostunut nainen ajoi 49 kertaa punaisia päin kostaakseen entiselle poikaystävälleen.

Julkisuudessa pelkästään nimellä Lou tunnettu nainen pyysi erästä tuttavaansa vuokraamaan entisen kumppaninsa Audin ja toimittamaan sen hänelle tihutöitä varten. Yhdessä toisen tuttunsa kanssa Lou kävi kahden päivän mittaiseen liikennerikkomusmaratooniin, jonka aikana eksän autolla ajettiin muun muassa 49 kertaa päin punaisia.

Lou ja tämän rikoskumppani Zhu jäivät lopulta poliisin haaveihin, joten suunnitelma ei varsinaisesti onnistunut, sillä syytteeseen ei suinkaan joutunut auton omistaja. Motiiviksi Lou kertoi sen, että entinen poikaystävä oli jättänyt hänet toisen naisen takia. Liikennerikkomuksiin osallistunut Zhu sen sijaan kertoi suostuneensa riehuntaan mukaan, sillä Lou oli luvannut lähteä hänen kanssaan treffeille.

Työntekijät ilmoittivat irtisanoutumisestaan julkisesti suurella mainostaululla


Kuva yhdysvaltalaisen Burger King -pikaruokaravintolan mainostaulusta on kiertänyt viime päivinä ahkerasti sosiaalisessa mediassa. Siinä koko ravintolan henkilökunta sanoo itsensä irti ja pahoittelee vielä päälle joukkokadon aiheuttamaa vaivaa.

Myymäläpäällikkö – nykyisin entinen myymäläpäällikkö – Rachael Flores kertoi TODAY-uutissivustolle, että ylemmän johdon käytös oli täysin sopimatonta ja työympäristö karsea. Hän oli aiemmin työskennellyt muissa saman ketjun ravintoloissa, joten ongelma liittyi nyt tähän nimenomaiseen, Nebraskan Lincolnissa sijaitsevaan, liikkeeseen.

Ravintola kärsi jatkuvasta työntekijäpulasta, josta seurasi turhan hektisiä työpäiviä. Johtoportaassa väki vaihtui koko ajan ja ravintola jätettiin täysin oman onnensa nojaan. Flores saattoi mennä vuoroonsa odottaen viittä tai kuutta muuta työntekijää, mutta töihin oli saatu vain kolme. Olosuhteet alkoivat olla jo vaaralliset, kun alimitoitettu henkilökunta työskenteli nestehukan partaalla tauotta ja ilman kunnon ilmastointia. Kun Flores ilmoitti asiasta eteenpäin, häntä syytettiin valehtelijaksi ja kehotettiin lopettamaan turhanpäiväinen valittaminen.

Advertisement

Kesäkuun lopulla Flores ja muutamat muut jättivät irtisanomisilmoituksen, mutta halusivat epäkohdille näkyvyyttä. Siksi he muokkasivat ravintolan mainostaulun uuteen uskoon. Mainostaulun viestin vuoksi Flores sai potkut vain muutama päivä ennen irtisanomisajan päättymistä.

Burger King on tietoinen entisten työntekijöiden tempusta ja pahoittelee heidän ikävää kokemustaan. ”Kyseisen ravintolan toimintatapa ei ole linjassa meidän arvojemme kanssa”, kommentoi ketjun edustaja tiedotteessa. Ainakin viesti meni vihdoin perille!

Käy myös lukemassa tämän viikon listat:

Advertisement
Kommentoi

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosituimmat