Oudot uutiset

Oudoimmat uutiset: Verenhimoiset oravat piinaavat newyorkilaisia

Julkaistu

Listafriikin oudoimmissa uutisissa tällä viikolla muun muassa newyorkilaisia kauhun vallassa pitävät verenhimoiset oravat.

Listafriikin oudoimmissa uutisissa tällä viikolla muun muassa verenhimoiset oravat, jotka pitävät hyökkäyksillään newyorkilaisia kauhun vallassa.

Joulunpyhistä huolimatta, tai ehkä juuri niistä johtuen, kaikenlaista omituista on päässyt sattumaan. Raakalaismaisten oravahyökkäysten lisäksi ilmailun saralta Listafriikillä on parikin erilaista uutista. Lisäksi kerromme amerikkalaismiehen erikoisesta tavasta luoda lunta.

Käy tsekkaamassa tämän viikon, ja toki kaikki muutkin, listat. Otamme mielellämme ehdotuksia vastaan, joten jos haluat tietää enemmän mistä tahansa aiheesta, niin pistä meidät töihin ja nauti valmiista tietopaketista!

Yhteyden meihin saat some-kanavissamme, ota Listafriikki myös seurantaan:

https://www.instagram.com/listafriikki/
https://twitter.com/listafriikki
https://www.facebook.com/listafriikki

Advertisement

Mutta nyt katsaus siihen, mitä erikoista maailmalla on sattunut. Tässä siis viikon oudoimmat uutiset! 

Pilotin erikoinen lentoreitti: teki rokoteruiskun taivaalle

Saksalainen 20-vuotias lentäjä Samy Kramer teki taivaalla rokoteruiskun muotoisen lenkin joulukuun 23. päivänä. Hän teki 200 kilometrin pituisen lennon juhlistaakseen koronavirusrokotteen saapumista Saksaan ja muualle Eurooppaan.

Kramerin lento Etelä-Saksassa Friedrichshafenin ja Ulmin välillä kesti hieman reippaan tunnin, ja hän kruunasi taidokkaan kuvion vielä muutamalla neulan kärjestä roikkuvalla tipalla. Kramer kertoi Reuters TV:n haastattelussa, että halusi tempauksellaan muistutella ihmisiä rokotuksen tärkeydestä. ”En kehota ketään rokotevastaista menemään piikille, mutta ehkä lentoni saa nämä ihmiset edes harkitsemaan asiaa”, Kramer jatkoi.

Nuorimies myönsi myös sen, että 1,5 kilometrin korkeudessa tehty lento oli osoitus suunnattomasta rokoteuutisen tuomasta ilosta, sillä ilmailuala kokonaisuudessaan on pandemian aikana kokenut kovia.

Jättimäinen ruisku on nähtävillä Flightradar24-sivustolla, joka on maailman suosituin palvelu reaaliaikaisten lentoreittien seuraamiseen. 

Kaksi matkustajaa ja koira laskivat hätäliukua pitkin ulos liikkuvasta lentokoneesta

Newyorkilaisella LaGuardian lentokentällä koettiin joulua edeltävänä maanantaina erikoinen välikohtaus, kun kaksi matkustajaa ja yksi avustajakoira poistuivat jo liikkeessä olevasta lentokoneesta hätäliukumäkeä pitkin ulos.

New Yorkista Atlantaan lähdössä ollut Delta Air Lines -lentoyhtiön kone rullasi jo kentällä nousuun valmistautuen, kun floridalaiset Antonio Murdock ja Brianna Greco nappasivat koiransa Rainin ja aukaisivat lentokoneen oven henkilökunnan vastusteluista huolimatta. Murdock oli käyttäytynyt jo koneeseen tullessaan levottomasti ja pyytänyt saada vaihtaa paikkaa vedoten traumaperäiseen stressihäiriöön. Hän ei kehotuksista huolimatta suostunut istumaan koneen lähdettyä liikkeelle ja kertoi syyksi edellä mainitun sairautensa. 

Advertisement

Äärimmäiseen ratkaisuun päätynyt pariskunta joutuu rikossyytteeseen, mutta pääsivät poliisin huostasta vapauteen odottamaan oikeudenkäyntiä. Myös Rain-koira pääsi takaisin omistajiensa luokse vietettyään tovin viranomaisten hallussa.

Muiden matkustajien mukaan Murdock oli suureen ääneen julistanut ”sekoavansa, jos joutuu istumaan” ja työntänyt lentoemännän sivuun päästäkseen aukaisemaan hätäuloskäynnin. Vaikka mies on saanut sairautensa vuoksi osakseen myös sympatiaa, on suurin osa ihmisistä sitä mieltä, että rikossyyte on asianmukainen – mitä jos hän olisi menettänyt malttinsa siinä vaiheessa, kun lentokone olisi ollut ilmassa?

Verenhimoiset oravat hyökkäilevät ihmisten kimppuun

New Yorkissa, tarkemmin sanottuna Queensin kaupunginosassa, asukkaat ovat joutuneet vihaisten villieläinten hyökkäysten kohteeksi. Raateluista vastuussa ollut eläin on yllättävä, sillä kauhua ovat kylväneet verenhimoiset oravat.

Muutaman viime viikon ajan Rego Park -naapurustossa lukuisat asukkaat ovat joutuneet oravien hyökkäysten kohteiksi. Micheline Frederick, eräs uhriksi joutunut nainen, raportoi välikohtauksesta seuraavasti: ”Välillä kuule tarinoita siitä, kuinka joku on tullut oravan puremaksi, ja sen ajattelee olevan pikku juttu, mutta minä painin sen kanssa kuin vapaaottelumatsissa – ja hävisin!”. Frederick kertoi kamppailleensa oravan kanssa lumipenkassa, mistä todisteena jäi vain verinen sotku sekä mustelmat ja syvät haavat käsissä. Orava poistui tilanteesta vammoitta. 

Advertisement

Oravat ovat hyppineet ihmisten niskaan puista tai kiivenneet jalkoja pitkin kohti kehon haavoittuvaisia osia. Kaupungin terveysviranomaiset ovat tietoisia hyökkäyksistä ja verenhimoiset oravat onkin yritetty saada kiikkiin, jotta syy niiden aggressiiviselle käytökselle voitaisiin löytää. Tähän menessä ansat ovat kuitenkin olleet tehottomia. Yleensä pienet jyrsijät eivät levitä vesikauhua, mutta puremia saaneet kansalaiset ovat silti varmuuden vuoksi ottaneet rokotukset.

Vaivattomin tapa putsata piha lumesta: Liekinheitin!

Amerikkalaismies villitsi nettikansaa Facebookissa joulupäivänä julkaisemallaan videolla. Kentuckyn osavaltiossa asuva Timothy Browning asteli talvisessa säässä etupihalleen tohveleissa ja kylpytakissa, ja otti lumenluontiin avukseen liekinheittimen. Katso video tämän linkin kautta.

Browningilla on videolla suussaan sikari ja ennen lumitöiden aloittamista hän kulauttaa tölkillisen olutta alas kurkustaan. Vaikka liekinheitin on melko epätavallinen valinta työvälineeksi, vaikuttaa se toimivan oikein mallikkaasti! Meneekö testaukseen??

Käy myös lukemassa tämän viikon listat:

Advertisement

Suosituimmat