Oudoimmat

Top 10 hauskimmat ja oudoimmat hakusanat, joilla Listafriikki on vuonna 2020 löydetty

Julkaistu

Vuoden aikana Listafriikki on löydetty netin syövereistä monilla eri tavoin. Tässä top 10 oudoimmat hakusanat, joilla sivustolle on päädytty.

Moni teistä lukijoista päätyy Listafriikin sivuille suoraan – nettiosoite on jo tuttu ja tiedätte mihin tulla. Usein meidät löydetään myös Google-haun kautta, ja nyt paljastamme oudoimmat hakusanat, joilla sivustolle on päädytty.

Vähän taustatietoa niille, joille Googlen analytiikka ei ole tuttu. Listafriikki ei missään nimessä näe, kuka on hakenut mitäkin, emmekä saa lukijoistamme mitään yksilöllisiä tietoja. Jotain tilastoja Google meille, kuten kaikille muillekin sivustoille, tarjoaa. Näemme minkälaisilla hakusanoilla sivustollemme on päädytty, mutta tietyillä ehdoilla.

Google näyttää Listafriikille hakusanat vain, jos henkilö ei ole kirjautunut Google-tilillään siihen selaimeen, jota käyttää hakua tehdessään. Hakujen tekijöistä emme kuitenkaan koskaan tiedä yhtään mitään, sillä Google tarjoaa ainoastaan hakusanat.

Yksityisyys on tärkeä asia, joten ymmärrämme toki sen, että Google ei näytä kaikkia niitä sanoja, joilla Listafriikkiin on päädytty. Mutta joskus mietityttää, että mitähän helmiä siellä tuhansien tuntemattomien hakusanojen joukossa olisikaan! 

Yleisin hakusana on luonnollisesti listafriikki erilaisine versioineen ja kirjoitusvirheineen. Seuraavina tulevat mandela efekti ja suomalaiset sanonnat; ei mitään yllättävää niissäkään, kun ottaa huomioon, mitkä listat olivat koko vuoden 2020 luetuimpia. Tämän oudoimmat hakusanat -listan kohdat sen sijaan ovat yllättäviä ja herättävät myös monia kysymyksiä. Hakusanojen anti on ilostuttanut meitä (monella lailla) läpi vuoden; on mahtavaa, miten erilaiset asiat johtavat meidän sivuillemme.

Advertisement

Tässä tulevat siis uuden vuoden piristykseksi hauskimmat ja oudoimmat hakusanat, joilla lukijat ovat Listafriikki.com -sivustolle päätyneet. Toivottavasti kaikki ovat löytäneet etsimänsä!

10. löytynyt on 

Emme ikinä tiedä, mille listalle kullakin hakusanalla on päädytty, mutta monessa kohtaa se on melko helppo arvata. Ei kuitenkaan tämän hakusanan kohdalla! Mitä on löytynyt? Onko kirjoittajalla jäänyt lause kesken? 

Koska olisin menettänyt yöuneni tätä asiaa pohtiessani, päätin tehdä tutkimusta parhaiten osaamallani tavalla: netissä pyörimällä. Näppäilin nuo sanat ”löytynyt on” Googleen ja niin lähti vyyhti purkautumaan! Hakutulosten ensimmäisellä sivulla on uutisia kadonneiden ihmisten löytymisistä; joukossa on iloisia ja ikäviä kohtaloita, riippuen siitä, missä kunnossa henkilö on löydetty.

Näiden kymmenen uutisen keskellä on Listafriikin lista. Täytyy myöntää, että purskahdin nauramaan: 10 elävää olentoa, jotka ovat löytyneet ihmisen sisältä. Siellä kaikkien kadonneiden joukossa! No, ainakin tämä googlettaja oli ollut tyytyväinen hakutulokseen ja klikannut itsensä ällöttävien löydösten pariin.

9. suomi tankotanssija punaset hiukset

Mistäs tässä on kyse? Onko lukija nähnyt televisiossa jonkun punatukkaisen tankotanssijan, vai onko kiinnostus henkilökohtaisempaa? Nyt pitäisi porukalla selvittää, että kenestä oikein on kyse, josko Listafriikki voisi alkaa toimimaan myös deittisivustona!?

Tässä ei tarvitse olla mikään Sherlock Holmes selvittääkseen, mille listalle kyseinen hakusana on johdattanut. Vaikka suomalaista tankotanssijaa ei löytynytkään, niin punaisista hiuksista kyllä irtosi vaikka mitä mielenkiintoisia faktoja!

8. unessa ihminen voi yllättää itsensä

Unessa ihminen voi yllättää itsensä. Tässä ei hakusanan kirjoittaja ole edes pohtinut asiaa, vaan ilmoittanut Googlelle asian vain olevan näin ja katsonut mitä hakukone tarjoaa keskustelun jatkoksi.

Unista olemme kyllä kirjoittaneet, mutta varsinaisesti itsensä yllättämisestä emme. Hmm, voiko ihminen yllättää itsensä unessa? Mielenkiinto heräsi  palaamme aiheeseen lähiaikoina…

Advertisement

7. Voiko kyynärpäätä nuolla

Omaa kyynärpäätään ei voi nuolla. Yritä vaikka! Tai kerro kaverille tämä fakta ja seuraa mitä tapahtuu – voin luvata, ettet tule pettymään! Täysin mysteeriksi jää, mille listalle voiko kyynärpäätä nuolla -hakusanalla on päädytty. Ehkä joku ennätyslista tai ihmiskehon ihmeellisyyksistä kertova lista? 

Jos hakusanan kirjoittaja ei jostain syystä ole netistä löytänyt vastausta kysymykseensä, niin asia on varmasti selvinnyt kokeilemalla. Toisen henkilön kyynärpään nuoleminen onnistuu helposti, oman ei.

6. basisti mielenterveys

Jää hieman epäselväksi, ollaanko tällä hakusanalla tavoiteltu informaatiota jonkun tietyn basistin mielenterveydestä vai ihan noin niinkuin yleisesti oltu kiinnostuneita kyseisen instrumentin taitajien voinnista. 

Mielenterveysongelmista kärsineistä julkkiksista olemme kyllä kirjoittaneet, mutta joukossa ei tainnut olla yhtäkään basistia.

5. pisin ihmisen häntä

Hakusana voi kuulostaa äkkiseltään täysin hatusta vedetyltä ja siltä, että lukija on ollut jonkun nautintoaineen vaikutuksen alaisena, mutta ei huolta: ihmiselläkin voi olla häntä

Ja mistäs muualta kuin Listafriikistä voi saada vastauksen siihen, mikä on ollut pisin ihmisen häntä. Se on kyllä yksi internetin hienoimmista puolista; oli ongelma tai kysymys mikä tahansa, niin AINA löytyy jonkinlainen vastaus. 

4. nyrkin iskua , kuinesinennätys

Tämä hakusana, tai paremminkin hakusanat, on listan tuoreimmasta päästä ja piristi kummasti muutamana harmaana joulukuun päivänä!

Nyrkin iskuista emme ole tainneet kirjoittaa, emmekä sen puoleen kuinesinennätyksistäkään, mutta niin vain Google-polku on johdattanut listalle. Onneksi oudoista ennätyksistä kiinnostunut lukija on varmasti löytänyt tiensä oikeaan paikkaan tutkailemaan Guinnessin ennätyksiä. 

Toivon hartaasti, että hän on lukenut mieluummin hulluista maailmanennätyksistä, joita kukaan ei halua rikkoa, kuin niistä ennätyksistä, joiden rikkomista Listafriikki on kannustanut kokeilemaan. Ihan vain siksi, että hän oli valikoinut mielenkiinnon kohteeksi nyrkin iskut.

Advertisement

3. ripuli lennolla urbaani legenda

Tuota noin… Tässä on parikin erilaista skenaariota siihen, miksi joku on kirjoittanut Googlen hakukenttään ”ripuli lennolla urbaani legenda”. Kaikki voivat käydä nämä vaihtoehdot läpi omassa päässään.

Pahimpana pidän itse sitä, jos joku on ollut lähdössä matkalla ja halunnut vain tietää onko urbaania legendaa, että lennon aikana voisi tulla ripuli. Näkisin, että niin voi käydä.

Meiltä vastausta tähän hakuun ei löydy, vaikka urbaaneista legendoista olemmekin kirjoittaneet.

2. peräruiske anto

Vaikka kovasti olemmekin toimituksessa onnellisia siitä, miten erilaisilla hakusanoilla sivuille löydetään, niin yhtä kovasti toivomme, että peräruiske anto -hakusanaa käyttänyt lukija on löytänyt jostain muualta asianmukaiset ohjeet. Meidän sivuiltamme niitä ei saa. 

Se ei kuitenkaan tarkoita suinkaan sitä, etteikö Listafriikki olisi peräruiskeesta kirjoittanut. Näin on päässyt käymään kahdella eri listalla, mutta kuten niiden otsikotkin taitavat jo kertoa: lääkinnällisiä neuvoja noilta listoilta on turha hakea.

10 tosielämän tarinaa, joissa ihminen nousi kuolleista
Tehostettu kuulustelu: 10 kidutuskeinoa, joita CIA on käyttänyt

1. sukuelinten kidutus

Säästin oudoimmat hakusanat -listan viimeiseksi kohdaksi ehdottoman suosikkini: sukuelinten kidutus. Ei sillä, että kyseinen toiminta olisi lähellä sydäntäni, mutta koska se kertoo lukijan kiinnostuksesta ihmismielen synkkyyttä kohtaan. 

Kuten jo omalla vuoden suosituimmat -listallani totesin, tällaisista synkistä aiheista on mielenkiintoista kirjoittaa, ja on tullut huomattua, että niistä myös tykätään lukea. Mikä meitä oikein vaivaa!? 😉

Advertisement

Muita saman genren hakusanoja olivat muun muassa cia kidutus, lapsi tappaa vanhemman, julmimmat murhat, josef mengele ihmiskokeet, ihmiskokeet lapsilla, maailman julmimmat sarjamurhaajat, julmat ihmiskokeetLukijoille ei ehkä tule yllätyksenä, että näillä hakusanoilla on löytynyt kasapäin listoja!

Sukuelinten kidutus vei Listafriikin mielestä kuitenkin kirkkaasti voiton! Pitäisikö aiheesta tehdä aivan oma listansa?

Ellei kyseessä sitten ole ollut neuvojen ja vinkkien hakeminen oudon spesifisiseen tapaan kiduttaa; siihen emme tokikaan millään lailla kannusta.

🤷‍♀️ Kerro alla olevissa kommenttikentissä ⬇️ ⬇️ tai somekanavissamme haetko sinä Googlesta välillä sellaisia juttuja, että heikompia voisi hirvittää. Listafriikki voi aloittaa: Kyllä, joka päivä!

Advertisement
Advertisement
Kommentoi

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosituimmat