Listafriikki TV

Listafriikin videopodcast vol. 14: Penkkiurheilun ikävöintiä

Julkaistu

Listafriikin Videopodcast: käymme läpi tällä viikolla julkaistut listat ja ikävöimme muun muassa penkkiurheilua.

Listafriikin neljännessätoista videopodcastissa ikävöidään jääkiekkoa ja hämmästellään kummallisia urheilulajeja. Osansa saavat myös yllättävät aarteet ja räpylälliset koirat.

Listafriikki.com julkaisee maanantaista lauantaihin aina yhden listauksen päivää kohden ja sunnuntaisin nämä listaukset niputetaan kasaan videopodcastissa, joka julkaistaan YouTube-kanavallamme.

Tämänkertainen Listafriikin videopodcast on yhden naisen show, mutta älkää antako sen karkottaa teitä pois. Armottomalle penkkiurheilun ystävälle vieroitusoireet erityisesti jääkiekosta ovat vakavat. Videopodcastissa on myös pohdintaa Yuval Hararin kirjasta Sapiens: Ihmisen lyhyt historia, joka kuuluu muun muassa Bill Gatesin suosikkikirjoihin.

Videopodcastissa käytiin läpi kuluneen viikon listat:

Viikko aloitettiin kummastelemalla julkkisten oikeita nimiä ja syitä taiteilijanimien käyttöön. Tiistaina hypättiin aivan toiseen maailmaan ja tutustuttiin vieraslajeihin, jotka vaikeuttavat alkuperäisten eliöiden selvitytymistä. Keskiviikkona tuli kuluneeksi 108 vuotta Titanicin neitsytmatkasta ja uppoamisesta, joten pyhitimme listan laivan tarinoille.

Advertisement

Puolivälissä viikkoa tutustuttiin yllättävien faktojen kera maailman suosituimpaan lemmikkiin, koiraan. Perjantain lista viihdytti käsittämättömillä urheilulajeilla ja viikonlopun kunniaksi katseltiin, miten tavallisista ihmisistä tuli rikkaita uskomattomilla onnenkantamoisilla.

Videopodcastissa käymme siis läpi aina kuluvalla viikolla julkaistuja listoja, ja vaikka käsittelyssä ovatkin sivustoltamme tutut listat, antaa Listafriikin videopodcast katsojille satavarmasti paljon uutta; lisäksi pääset samalla tutustumaan mainioon tiimiimme. Video julkaistaan YouTube-kanavallamme aina sunnuntaisin, kello 11:00.

Listafriikin Videopodcast | Vol. 14 | Penkkiurheilun ikävöintiä!

Advertisement

Suosituimmat