Listafriikki TV

Listafriikin videopodcast vol. 15: Optiset harhat hämmentää!

Julkaistu

Listafriikin videopodcast: tällä kertaa teemme muun muassa testejä, jotka liittyvät optisiin harhoihin!

Listafriikin videopodcastissa kummastellaan tonttuja, nauretaan pyörillä liikkuvalle juoksumatolle ja sekoitetaan pää optisilla illuusioilla.

Listafriikki.com julkaisee maanantaista lauantaihin aina yhden listauksen päivää kohden ja sunnuntaisin nämä listaukset niputetaan kasaan videopodcastissa, joka julkaistaan YouTube-kanavallamme.

Tämänkertaiseen Listafriikin videopodcastiin saatiin taas koko toimitus mukaan. Markolla viikon tauko selvästikin oli saanut aikaan patoumia, joten tarinaa ja peruspaasaamista riittää. 

Optiset harhat aiheuttavat tuskaa ja ahdistusta, käy itse testaamassa tämän linkin kautta, miten sinä näet kuviot ja videot

Videopodcastissa käytiin läpi kuluneen viikon listat:

Advertisement

Viikko aloitettiin tutustumalla eri kulttuurien taikauskoihin; niitä on hyvin erilaisia ympäri maailman. Tiistaine vaihdettiinkin näkökulmaa ja mietittiin, mitkä kymmenen sanaa ovat samankaltaisia jokaisella kielellä. Keskiviikkona halailtiin puita ja keräiltiin roskia Maan päivän kunniaksi.

Puolivälissä viikkoa muisteltiin käsittämättömiä kotikuntoiluvälineitä ostoskanavien kulta-ajoilta ja mahtui mukaan muutama tuoreempikin neronleimaus. Perjantaina yritettiin saada tolkkua optisista harhoista; siinä onnistumatta. Viikon viimeisessä listassa sukellettiin DNA:n ihmeelliseen maailmaan, ja siihen miten perimän tutkiminen on mullistanut maailmaa.

Videopodcastissa käymme siis läpi aina kuluvalla viikolla julkaistuja listoja, ja vaikka käsittelyssä ovatkin sivustoltamme tutut listat, antaa Listafriikin videopodcast katsojille satavarmasti paljon uutta; lisäksi pääset samalla tutustumaan mainioon tiimiimme. Video julkaistaan YouTube-kanavallamme aina sunnuntaisin, kello 11:00.

Listafriikin videopodcast vol. 15: Optiset harhat hämmentää!

Advertisement

Suosituimmat