Oudot uutiset

Murtovarkaan älynväläys: Soitti hätänumeroon, koska tarvitsi apua varastetun tavaran siirtämisessä

Julkaistu

Yhdysvaltalainen murtovaras hälytti poliisin kantoavuksi ja pyysi vielä kyydin lentokentälle. Matka suuntautui kuitenkin kohti selliä.

Listafriikin oudoimmissa uutisissa kerrotaan yhdysvaltalaisista murtovarkaista, jotka eivät olleet ihan sieltä terävimmästä päästä. Tarina on tosi, vaikka sen järjettömyys vähän käsityskykyä koetteleekin.

Varkaat nimittäin soittivat yleiseen hätänumeroon, koska tarvitsivat poliisia apuun varastetun tavaran siirtämisessä ja toivoivat samalla saavansa kyydin lentokentälle.

Yhteyden meihin saat somekanavissamme, ota Listafriikki myös seurantaan:

https://www.tiktok.com/@listafriikki
https://www.instagram.com/listafriikkicom/
https://twitter.com/listafriikki
https://www.facebook.com/listafriikki

Vuoden viimeinen päivä oli kiireinen – varkaille

Murtovarkaus ei ole leikin asia, mutta nämä listan tapaukset ovat kaikessa kamaluudessaan huvittavia.

Lauantaina, vuoden 2022 viimeisenä päivänä, floridalaisessa Poincianan kaupungissa oli murtauduttu Dollar General -myymälään. Murtovaras oli selvästi tunnistettavissa valvontakameroiden kuvista, joissa näkyy myös se, miten mies nappaa mukaansa useita tuotteita.

Advertisement

Varas oli siis poliisin tiedossa ja hänestä oli haku päällä, mutta tuskin virkavalta osasi arvata, että kyseinen henkilö saataisiin vielä samana iltana rysän päältä kiinni. Ja täysin omaa tyhmyyttään.

Poliisit hälytettiin paikalle kantoavuksi

Polkin piirikunnan seriffin toimiston mukaan poliisit riensivät Poincianassa sijaitsevalle asunnolle hätäpuhelun jälkeen. Puhelu saatiin paikannettua, vaikka soittaja ei puhelun aikana sanonut hätäkeskusvirkailijalle sanaakaan.

Asunnossa ei kuitenkaan vaikuttanut asuvan ketään, joten virkavalta marssi sisään lukitsemattomasta ovesta. Kämppä ei kuitenkaan ollut tyhjillään, vaan siellä hääräsivät aiemmin päivällä murtovarkaudesta etsintäkuulutettu mies ja tämän tyttöystävä.

Kun poliisi jututti naispuolista epäiltyä, paljasti tämä soittaneensa hätänumeroon. Syynä soittoon oli ollut se, että kaksikko tarvitsi apua siirtääkseen tavaroita talosta.

Kyllä, he siis tarvitsivat apua varastetun tavaran kantamiseen ja helppiä oli päätetty pyytää hälyttämällä poliisi paikalle. Nainen kertoi myös, että he tarvitsevat kyydin lentokentälle, jotta pääsisivät lentämään viikonlopun viettoon New Yorkiin. Mistään rikollisneroista ei siis ollut kyse.

Advertisement

Kyytiä oli tiedossa


Pariskunta sai kuin saikin kyydin, mutta ei lentokentälle. Seriffin toimisto kertoo Facebook-sivuillaan, että poliisit auttoivat kaksikkoa tavaroiden kanssa ja antoivat heille kyydin, mutta lentokentän sijaan matka kävi kohti Polkin piirikunnan pidätysselliä, johon viitattiin lempinimellä Polk Pokey eli ”Polkin pose”.

He ovat tervetulleita koko viikonlopuksi. Polk Pokey on muutenkin parempi paikka kuin New York.”, vitsailtiin seriffin julkaisussa.

Seriffin toimiston mukaan kiinniotettuja syytetään murrosta ja varkaudesta, ja mies saa tuplasyytteet aiemmin samana päivänä tehdystä myymälävarkaudesta.

Näin päättyi vuosi 2022 Floridassa. Olisiko kaikilla hieman enemmän järkeä päässä vuonna 2023? Vastaus tähän on, että tuskin. Sen tulemme varmasti toteamaan myös Listafriikin oudoimmissa uutisissa, sillä ihmisten toilailuista riittää kerrottavaa!

Lue myös:

Suosituimmat