Viihde

Listafriikin tekijöiden omat suosikkilistat vuonna 2021: Markon valinnat

Julkaistu

Nyt vuorossa ovat tekijöiden suosikkilistat: Tässä Markon valinnat vuodelta 2021.

Mitkä ovat olleet meidän tekijöiden suosikkilistoja vuonna 2021? Päätoimittaja päästettiin uunista ulos eilen – nyt on Markon vuoro.

Niin se vain alkaa olla jälleen yksi vuosi Listafriikin historiassa paketissa, ja nyt onkin aika jatkaa eilisen listan tapaan meidän tekijöiden omilla suosikkilistoilla: tällä kertaa vuorossa ovat siis Markon valinnat – eilen julkaistiin Jennin parhaat listat.

Huomenna eli vuoden viimeisenä päivänä tuutataankin sitten ulos vielä teidän lukijoiden suosikit eli ne vuoden 2021 luetuimmat listat.

Viiden listan valitseminen useiden satojen vaihtoehtojen joukosta on melkoisen haasteellinen tehtävä. Uskoakseni kuitenkin sain nyt pitkän pohdinnan jälkeen kerättyä kasaan sen oman henkilökohtaisen Top 5 -listani, ja aion nyt sen pidemmittä puheitta siirtyä näiden valitsemieni listojen pariin.

Ps. Oikein mahtavaa uutta vuotta 2022 jokaiselle Listafriikin lukijalle, ja iso kiitos, sillä ilman teitä ei olisi meitä! Nähdään siis jälleen ensi vuonna!

Advertisement

5. 10 Random-asiaa, joita sinun ei tulisi missään nimessä googlata!

Niin, mikä siinä onkin, että ihmisluonne on kaikkein uteliain juuri sellaisten asioiden suhteen, mitä ei kannattaisi tehdä. Voitte siis kuvitella, että olin melkoisen innoissani lähtiessäni kasaamaan kymmentä random-asiaa, joita kenenkään ei kannata missään nimessä lähteä googlaamaan.

Mutta lähtekää vaan – niin minäkin tein tätä listaa alkuvuodesta kirjoittaessani.

Ei vaan, haluan jälleen kerran antaa tässä pienen varoituksen sanasen: jotkut asiat saattavat listan luettuasi jäädä sinulta jatkossa tekemättä, joten peräänkuulutan sitä, että jokainen avaa tämän listan täysin omalla vastuullaan.

LUE LISTA TÄSTÄ: 10 Random-asiaa, joita sinun ei tulisi missään nimessä googlata!

4. On vankiloita ja sitten on vankiloita – tässä ovat maailman vaarallisimmat vankilat

Nyt selvitetään, minkälaisia ovat maailman vaarallisimmat vankilat.

Itsehän en toiminut taikurina tämän listan takana, vaan ei-niin-rakas päätoimittajani, mutta rakas vaimoni (viitsi-vitsi) oli loihtimassa tätä keitosta.

Advertisement

Sitä on tullut joskus katseltua televisiosta erilaisia dokumenttisarjoja maailman vaarallisimmista vankiloista, mutta nyt täytyy sanoa, että listan luettuani opin äärimmäisen paljon uusia asioita näistä kertakaikkisen karuista vankiloista!

Toivon mukaan sitä ei koskaan joudu mihinkään sellaiseen tilanteeseen, jossa vankila kutsuisi, mutta mikäli niin jostain käsittämättömästä syystä kävisi, niin allekirjoitan Jennin listan alkupuolella esittämän näkemyksen: Suomi ja Norja olisivat aika pirun hyviä vaihtoehtoja!

LUE LISTA TÄSTÄ: On vankiloita ja sitten on vankiloita – tässä ovat maailman vaarallisimmat vankilat

3. Mielen lukeminen: 10 temppua, joilla hämmästytät ystäväsi

Mielen lukeminen ei välttämättä ole mahdollista, mutta näiden 10 tempun avulla ihmiset voi saada uskomaan siihen, että se toden totta on mahdollista.

Ai, että kun tämän listan tekeminen olikin mahtava kokemus – itse, kun rakastan erilaisten temppujen tekemistä, oli sitten kyse taikuudesta tai mielen lukemisesta; kannattaa joskus kokeilla itsekin, sillä ihmiset ympärilläsi tulevat varmasti viihtymään!

Itse asiassa valmennan täällä Saksassa salibandyn Bundesliigassa pelaavaa joukkuetta ja teimme Jennin kanssa muutaman tempun tältä listalta osalle pelaajista: siinä he sitten ihmettelivät silmät suurella, että mitä täällä oikein tapahtuu 😀

Advertisement

Nyt, kun siis uudenvuodenaatto kolkuttelee jo ovella, kannattaa ehdottomasti lukaista tämä lista: siihen, kun on valittu sellaisia temppuja, joihin jokainen kykenee!

LUE LISTA TÄSTÄ: Mielen lukeminen: 10 temppua, joilla hämmästytät ystäväsi

2. 10 ruokaa, joita sinun ei tule missään nimessä laittaa mikroaaltouuniin

Listafriikki listaa 10 ruokaa, joita ei koskaan tulisi laittaa mikroaaltouuniin: luvassa on todellisia yllätyksiä.

Tämä oli itse asiassa aika pysäyttävä lista kirjoitettavaksi myös itselle, kun sitä alkoi miettiä, että mitä kaikkea sitä onkaan tullut mikroaaltouunissa lämmiteltyä tässä elämän aikana.

Voin siis tässä kohtaa todeta sen, että listaa lukiessasi sinulla saattaa tulla hieman etova olo, mutta samaan aikaan kyseessä on erittäin opettavainen lista – ihan jokaiselle suomalaiselle!

Listan julkaistuamme meille satoikin aika paljon viestejä siitä, miten myös muut ovat laittaneet näitä ruokia mikroaaltouuniin; aika moni heistä myös totesi listan luettuaan, ettei aio enää jatkossa tehdä niin. Ja mihinkään hysteriaan tässä nyt ei kannata ajautua, mutta ihan hyvä nämä listalta löytyvät ruoat (pun intended) on pitää mielessä.

Advertisement

LUE LISTA TÄSTÄ: 10 ruokaa, joita sinun ei tule missään nimessä laittaa mikroaaltouuniin

1. Top 10 eniten tienanneet suomalaiset NHL-pelaajat nykyrahassa mitattuna

Olen itse työskennellyt NHL:n parissa kolmella eri vuosikymmenellä ja ollut muun muassa Torontossa NHL-kirjeenvaihtajana parin vuoden ajan. Syy sille, miksi kerron tämän ääneen, on se, että puhun tuosta maailman kovimmasta kiekkoliigasta enemmän kuin mielelläni ja siksi tämä lista onkin ylivoimainen suosikkini – pääsinhän vielä itse sen kirjoittamaan.

Moni varmasti teistä tietää, että suomalaiset NHL-pelaajat – nykyiset ja entiset – ovat tienanneet melkoisia summia rahaa pelaajauriensa aikana. Samaan aikaan pelaajat ovat pelanneet NHL:ssä eri aikakausina: esimerkiksi entisaikoina palkat ovat olleet suoraan nykyhetkeen verrattuna selkeästi pienempiä, mutta entä sitten, kun ne suhteutetaan rahan silloiseen ja nykyiseen arvoon?!

Niinpä.

Jääkiekon ystäviä tämä lista kiehtoo satavarmasti, mutta myös kyseistä lajia vierastavat voivat käydä katsastamassa, miten käsittämättömiä rahasummia suomalaiset NHL-pelaajat ovat oikein tienanneet.

LUE LISTA TÄSTÄ: Top 10 eniten tienanneet suomalaiset NHL-pelaajat nykyrahassa mitattuna

Advertisement

🤷‍♂️ Oliko joku näistä Markon suosikkilistoista tänä vuonna myös sinun lemppareidesi joukossa? Kerro kommenttikentissä ⬇️⬇️ tai somekanavissamme!

Advertisement
Kommentoi

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suosituimmat