Oudot uutiset

Oudoimmat uutiset: Hongkongilainen bussiyhtiö tarjoaa nukkumiseen tarkoitettuja kiertoajeluita

Julkaistu

Oudoimmissa uutisissa tutustutaan tänään bussiyhtiöön, joka tarjoaa nukkumiseen tarkoitettuja kiertoajeluita.

Listafriikin oudoimmissa uutisissa kerrotaan hongkongilaisesta bussiyhtiöstä, joka on löytänyt oivan markkinaraon: nukkumiseen tarkoitetut kiertoajelut unettomuudesta kärsiville.

Lisäksi kerromme erikoisesta siviilikanteesta, Yhdysvalloista tietenkin, jossa mies on haastanut meedion oikeuteen, sillä tämä ei ole tehnyt mitään poistaakseen noidan langettamaa kirousta hänen yltään. Uutisissa myös syksyinen ja hieman epäonninen tarina kurpitsan kasvattajasta, jonka jättimäinen hedelmä hylättiin kilpailusta kynnen kokoisen halkeaman vuoksi.

Yhteyden meihin saat somekanavissamme, ota Listafriikki myös seurantaan:

https://www.instagram.com/listafriikki/
https://twitter.com/listafriikki
https://www.facebook.com/listafriikki

Mutta nyt katsaus siihen, mitä erikoista maailmalla on sattunut. Tässä siis Listafriikin oudoimmat uutiset!

Advertisement

Hongkongilainen bussiyhtiö tarjoaa nukkumiseen tarkoitettuja kiertoajeluita

Elämä Hong Kongissa on hektistä ja monilla on nukkumisvaikeuksia, koska työasiat pyörivät päässä. Mutta työmatkoillaan julkisissa kulkuvälineissä monet onnistuvat matkaamaan höyhensaarille.

Näin ainakin paikallisen, kiertoajeluita tarjoavan Ulu Travel -matkatoimiston mukaan. Markkinoinnista vastaava Kenneth Kong oli nähnyt sosiaalisessa mediassa erään ystävänsä päivityksen, jossa tämä tuskaili unettomuuttaan, mutta kertoi aina bussissa nukahtavansa helposti. Siitä Kong työryhmineen oli saanut loistavan ajatuksen: Mitä jos he alkaisivat tarjoamaan kiertoajelua, jossa matkustajat saavat nukkua?

Liput viiden tunnin mittaiselle uniajelulle ovat olleet haluttua tavaraa ja viime lauantainen ensikierros myytiin loppuun alta aikayksikön. Liput maksavat 14-45 euroa riippuen haluaako tirsat ottaa kaksikerroksisen bussin ylä- vai alakerrassa. Lipun hintaan kuuluu ”ruokakooma lounas” ennen matkaanlähtöä sekä unimaski ja korvatulpat. Toiset asiakkaat ovat tuoneet bussiin mukanaan vilttejä ja tyynyjä ja toisilla oli mukana jopa tohvelit.

Bussi pysähtyy perinteisen kiertoajelun tapaan valituissa paikoissa, joissa matkustaja voivat hypätä pois ihailemaan maisemia tai nähtävyyksiä. Kaikki eivät näitä mahdollisuuksia ole hyödyntäneet, vaan sen sijaan he ovat ottaneet ilon irti nukkumisesta. Yhtä lippua kohden on varattu aina kaksi penkkiä, joten matkustaja voi vapaasti rentoutua.

Ulu Travelilla ollaan oltu yllättyneitä kiertoajeluiden suosiosta, joten viiden tunnin bussimatkat ”ei mihinkään” ovat tulleet jäädäkseen.

Mies haastoi oikeuteen meedion, joka lupasi poistaa entisen tyttöystävän langettaman ”noidan kirouksen”

Yhdysvaltalainen Mauro Restrepo on nostanut siviilikanteen Los Angelesissa meediona työskentelevää Sophia Adamsia vastaan, sillä Adams oli väittänyt kykenevänsä kumoamaan Restrepon entisen tyttöystävän langettaman kirouksen 5100 dollarin eli noin 4400 euron hinnasta.

Syyskuussa Restrepo oli etsinyt netistä meediota ja päätynyt Adamsin yrityksen, Psychic Love Specialist by Sophia, nettisivuille. Sivuilla Adamsin kuvailtiin olevan ”PhD Life Coach” eli elämäntapavalmentamisen tohtori ja meedio, joka on erikoistunut rakkausasioihin. Haasteessa mainitaan, että Restrepo oli kuvailun perusteella kuvitellut asioivansa osaavan ammattilaisen kanssa, joten hän oli uskaltanut pyytä tätä apuun.

Advertisement

Adams oli lukenut Restrepolle tarot-korteista ja kertonut miehen kärsivän huonosta onnesta, koska entinen tyttöystävä oli palkannut noidan langettamaan kirouksen tämän avioliiton ylle.

Oikeuteen toimitetussa haasteessa kerrotaan, että Adams oli väittänyt Restrepon perheen olevan onneton ja jopa vaarassa, ellei tämä maksaisi hänelle kirouksen kumoamisesta. Kauhuissaan ollut Restrepo oli maksanut 1000 dollarin käsirahan. Haasteen mukaan Adams ”ei ollut tehnyt mitään pelastaakseen Restrepon avioliittoa”.

Restrepo sanoo kärsineensä ahdistuksesta ja unettomuudesta ja vaatii korvauksia henkisestä kärsimyksestä ja salaliiton uhriksi joutumisesta. Kanteessa mainitaan myös Adamsin aviomies, tytär ja vuokraisäntä, jotka Restrepon mukaan ovat tienneet meedion olevan huijari ja käyttävän hyväkseen ahdingossa olevia ihmisiä, mutta eivät ole tehneet mitään estääkseen tämän toimintaa. Restrepo hakee 25 000 dollarin korvausta.

Painavin kurpitsa hylättiin kisasta kynnen kokoisen halkeaman takia

Yhdysvaltalainen Mike Schmit on koko syksyn ajan kasvattanut jättimäistä kurpitsaa, jolla hän tavoitteli maan painavimman kurpitsan titteliä. Suunnitelma kuitenkin kariutui pieneen kauneusvirheeseen.

Wisconsinin osavaltiossa elävä Schmit lähti innoissaan The Safeway World Championship Pumpkin Weigh-Off -kilpailuun Kaliforniaan ja oli varma voitostaan. Kurpitsa painoi huikeat 1143 kilogrammaa. Paikan päällä vastus osoittautui heikoksi ja Schmit rupesi jo laskeskelemaan rahojaan, sillä painavimman kurpitsan kasvattajalle oli tiedossa 9 dollaria jokaista paunaa kohti. Schmitin jättiläisen kohdalla se olisi tarkoittanut 22 680 dollaria eli noin 19 500 euroa; sievoinen summa siis.

Valitettavasti Schmitin kurpitsassa oli halkeama. Minimaalisen pieni, vain kynnen kokoinen halkeama, mutta se oli tarpeeksi. Hänet ja hänen kurpitsansa hylättiin kilpailusta. Kisapaine ei tässä kohtaa ollut liikaa, vaan halkeaman oli aiheuttanut sisäinen paine ja erikoinen kasvuasento.

Advertisement

Schmit ei kuitenkaan kokeneena kurpitsan kasvattajana jäänyt surkuttelemaan kohtaloaan, vaan aikoo yrittää jälleen ensi vuonna.

Maailmanennätykseen Schmitin silmäterä ei kuitenkaan olisi kyennyt, sillä maailman painavimman kurpitsan titteli on tänä vuonna matkannut Italiaan. Stefano Cutrupi vei 1226 kiloisella kurpitsallaan ennätyksen Belgiassa syyskuun lopulla pidetyssä kilpailussa. Ennätyksen entinen haltija oli belgialainen, joten järjestäjämaassa ei oltu iloisia ennätyksen ryöstöstä. Belgialaiset kasvattajat ovatkin luvanneet tälle syksylle vielä kurpitsasotaa, sillä kasvimailla on jättejä pulskistumassa.

Lue myös:

Advertisement
Kommentoi

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suosituimmat