Listafriikin videopodcast vol. 4: Lapsimurhaajista Yhdysvaltojen presidentinvaaliin

Listafriikki.com:n neljännessä videopodcastissa perataan listoja lapsimurhaajista oksettavaan pikaruokaan ja Mandela-efektistä Yhdysvaltojen presidentinvaaliin.

Listafriikki.com julkaisee maanantaista lauantaihin aina yhden listauksen päivää kohden ja sunnuntaisin nämä listaukset niputetaan kasaan Listafriikin videopodcastissa, joka julkaistaan YouTube-kanavallamme.

Listafriikin videopodcastissa ollaan tälläkin viikolla puolikkaalla kokoonpanolla, mutta ei anneta sen haitata menoa! Kiitos kaikille seuraajille: on ollut mahtavaa huomata, että niin moni lukee meidän listoja ja meidän sivusta on myös tullut vakkarikamaa Radio Suomipopin Aamulypsyssä, jee!!! Taitaa teidän lukijoidenkin joukosta löytyä listafriikkejä!?

Julkaisimme kuluvalla viikolla seuraavat listat:

Listafriikki.com:n viikko lähti käyntiin jo aiemmin lupailemallamme lapsimurhaajista kertovalla listalla. Hyytävää luettavaa! Tiistain lista oli myös hyytävä, mutta eri tavalla. Katsoimme mitä kaikkea oksettavaa on päätynyt pikaruokiin. Loppuviikko ihmeteltiin ihmistä monesta eri näkökulmasta: otettiin katsaus fobioihin ja ihmiskehoon. Viikko päätettiin Yhdysvaltojen presidentinvaalin ensimmäisen esivaalin voittajan esittelyyn.

Videopodcastissa käymme siis läpi aina kuluvalla viikolla julkaistuja listoja, ja vaikka käsittelyssä ovatkin sivustoltamme tutut listat, antaa videopodcast katsojille satavarmasti paljon uutta; lisäksi pääset samalla tutustumaan mainioon tiimiimme. Video julkaistaan YouTube-kanavallamme aina sunnuntaisin, kello 11:00.

Lähde ihmeessä seuraamaan Listafriikki.com:a sosiaalisessa mediassa:

Listafriikin videopodcast Vol. 4: Väärät muistikuvat, oksettavat pikaruoka-annokset + paljon muuta