Videopodcast

Listafriikin videopodcast vol. 7: Urbaanilegendoja ja kaksoisolentoja

Julkaistu

Listafriikin videopodcast: tällä viikolla käsittelyssä ovat muun muassa kaksoisolentohaaste, Wikipedia-huijaukset ja urbaanilegendat.

Listafriikin seitsemännessä videopodcastissa palattiin laskiaisen ja karkauspäivän viettoon sekä paljastettiin julkkisten kaksoisolentoja ja pahimpia Wikipedia-huijauksia.

Listafriikki.com julkaisee maanantaista lauantaihin aina yhden listauksen päivää kohden ja sunnuntaisin nämä listaukset niputetaan kasaan videopodcastissa, joka julkaistaan YouTube-kanavallamme.

Tämänkertaisessa Listafriikin videopodcastissa puhutaan kuluneen viikon listojen aiheista ja kuten yleensäkin, paljon myös asian vierestä. Listat olivat tällä kertaa kaikki aiheeltaan kevyempiä, ja mahtuihan helmikuun viimeiseen viikkoon myös kaksi erityistä päivää: laskiainen ja karkauspäivä. Ehkä ensi viikolla sitten taas synkistellään!?

Julkaisimme kuluvalla viikolla seuraavat listat:

Listafriikki.com juhli maanantaina Mardi Grasia ja laskiaista. Siitä lasketeltiin hämmästelemään pahimpia tapauksia, joissa joku on haksahtanut väärään tietoon Wikipediassa. Netissä kiertävä kaksoisolentohaaste inspiroi etsimään toisiaan muistuttavia julkisuudenhenkilöitä (jotkut menevät täysin käsityskyvyn yli) ja torstaina ihmeteltiin vauvoja ja niiden supervoimia. Selkäpiitä karmivilla, toteen käyneillä urbaanilegendoilla siirryttiin viikonlopun viettoon ja karkauspäivänä meille selvisi, että joka neljäs vuosi ei olekaan karkausvuosi. Taas on huijattu olo!

Videopodcastissa käymme siis läpi aina kuluvalla viikolla julkaistuja listoja, ja vaikka käsittelyssä ovatkin sivustoltamme tutut listat, antaa Listafriikin videopodcast katsojille satavarmasti paljon uutta; lisäksi pääset samalla tutustumaan mainioon tiimiimme. Video julkaistaan YouTube-kanavallamme aina sunnuntaisin, kello 11:00.

Listafriikki.com sosiaalisessa mediassa – lähde ihmeessä seuraamaan:

Listafriikin Videopodcast | Vol. 7 | Urbaanilegendat, kaksoisolennot ja Wikipedia-huijaukset!

Advertisement
Advertisement

Suosituimmat