Videopodcast

Listafriikin videopodcast vol. 2: Me päästiin Radio Suomipopin Aamulypsyyn!

Julkaistu

Radio Suomipopin Aamulypsy on Suomen suosituin radio-ohjelma: Listafriikki.com oli esillä ohjelmassa kahtena päivänä putkeen.

Listafriikki.com:n toisessa videopodcastissa perataan listoja pandemioista peliriippuvuuteen. Ja viikon kohokohta oli tietysti Listafriikin pääsy Aamulypsyyn!

Listafriikki.com julkaisee maanantaista lauantaihin aina yhden listauksen päivää kohden ja sunnuntaisin nämä listaukset niputetaan kasaan Listafriikin videopodcastissa, joka julkaistaan YouTube-kanavallamme.

Julkaisimme kuluvalla viikolla seuraavat listat:

Listafriikki.com:n toisella virallisella viikolla paneuduttiin osittain päivän polttaviin aiheisiin. Jälleen kerran listoja oli laidasta laitaan.

Viikko alkoi Britannian kuningashuoneen skandaaleilla, joiden rinnalla #Megxit on aika pieni juttu. Siniverisistä siirryttiin sulavasti kylmäverisiin ihmiskokeisiin ja keskiviikkona aiheena oli peliriippuvuus: massiivinen ongelma, jota Suomessa vähätellään. Tuolloin myös saimme kuulla, että Radio Suomipopin Aamulypsyssä oli käyty kahtena päivänä Listafriikin listoja läpi!! Linkit lähetyksiin löytyvät Facebook-sivuiltamma. Loppuviikosta listasimme noloja elokuvamokia, pandemian uhkaa ja eläinten omituista käyttäytymistä.

Advertisement

Videopodcastissa käymme siis läpi aina kuluvalla viikolla julkaistuja listoja, ja vaikka käsittelyssä ovatkin sivustoltamme tutut listat, antaa videopodcast katsojille satavarmasti paljon uutta; lisäksi pääset samalla tutustumaan mainioon tiimiimme. Video julkaistaan YouTube-kanavallamme aina sunnuntaisin, kello 11:00.

Lähde ihmeessä seuraamaan Listafriikki.com:a sosiaalisessa mediassa:

Listafriikin videopodcast vol. 2: Me päästiin Radio Suomipopin Aamulypsyyn!

Advertisement

Suosituimmat